iPhone 4S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: iPhone 4S

Post od Baraba »

5s tek treba da se iskoristi i njigovih 64bit, jedini telefon koji će kako vreme prolazi biti sve više iskorišćen :)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Baraba, s obzirom da danas 64bit nema nekog velikog smisla, sta mislis na sta Apple cilja u buducnosti? Neko objedinjavanje operativnih sistema ili tako nesto?
Nokia Lumia 1520

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Mislim da su rekli da nece objedinjavati sisteme, vec da ce pokusati da ih naprave sto slicnijim.Mozda sam i lose razumeo.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Adams, Apple je podršku za ovakav hardver dodao u iOS 7 i svoje aplikacije. Uprkos laičkim komentarima da 64-bitni sistemi samo služe da indeksiraju 4 ili više gigabajta RAM-a, performanse 64-bitnih sistema (gde se misli na objedinjen sistem, hardver i programe) koji se koriste u ozbiljne svrhe, demantuju ove navode.
Neće spajati sisteme.

Johnny98
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 24. Avg 2013. 06:54
:: Nokia lumia 620
:: Samsung galaxy s

iPhone 4s

Post od Johnny98 »

Hteo bih da pitam da li je 512 mb dovoljno za ovaj model i kako podrzava velike igrice sa malo ram memorije. Drugo hteo bih da znam da li ima 800 mhz procesor ili 1 ghz posto negde pise jedno a negde drugo, i trece hteo bih da cujem vase misljenje o tome da li da uzimam ovaj telefon kada dodje u mts ili da cekam da 5c pojeftini, iako bih cekao godinu dana hahaha :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: iPhone 4s

Post od Baraba »

Tom logikom sačekaš i 5s da pojeftini... Niko ne može da ti odgovori, kada dođu sa formiranim cenama i paketima, onda može neko nešto da predloži i pravi računicu.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Za Iphone je dovoljno 512 jer je dobro optimizovan sistem.
Problem nastaje ako ti je mali ekran...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mana 4s je samo mali ekran.

hardver nemoj da gledas tj uporedjujes sa androidom jer kod apple-a je dovoljno 512MB RAM za sve.

sacekaj da dodju kod nas, jos mesec dana pa ces videti mts i VIP ponudu apple-a :)

Johnny98
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Johnny98 »

Jos me zanima brzina protoka na netu da li je toliko manja u odnosu na iphone 5 na nekim klipovima na you tubu sam video da je na petici oko 40 mbs a na 4s samo 5 ili 6 mbs. Je l to iskljucivo do telefona ili ima i konekcija neke veze? :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Pa ako ne drzis neki Battlefield 4 server mislim da ti je to skroz ok.
Ljudi se zamlacuju brojevima,a u praksi ne obracaju paznju na njih jer je sve to isti...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Johnny98
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Johnny98 »

Znaci necu da se pokajem ako uzmem 4s? Mislim ipak je veelika razlika između dva modela :D

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Što se interneta tiče 5-6 mb/s je sasvim dovoljno, ali iPhone 4s podrzava HSDPA 14.4mb/s tako da si miran :) Moj savet, bolje pretraži malo oglase, iskopaj neku peticu ili se pak odluči za nešto drugo, telefon je star već 3 godine...

veljkko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
:: Samsung galaxy s 3
:: iphone 4s

Post od veljkko »

Johnny98, uzmi 4s ako ti se svidja,ne postoji prevelika razlika izmenju petice i 4s tako da uzmi 4s za neko vreme a za par meseci kada iphone stigne u Srbiju nadji neku peticu i milina :wink: :wink: :wink: :wink:

veljkko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Re: iPhone 4

Post od veljkko »

Kako da namestim da mi se odmah nakon pritiska dugmeta za ukljucenje ekrana ekran odmah u trenutku upali a ne da cekam 2/3 sekunde? mozda je do mog telefona ili je tako na svakom? :blinky: :o :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

?! nikad mi se nije to desilo, odmah mi je uvek palio ekran...
doduse, zadnju verziju koju sam imao je 7.0.6, mozda je do ove nove 7.1... :unsure:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Možda je samo preopterećen telefon raznim aplikacijama i procesima koji guše RAM i otežavaju rad procesora

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

veljkko, i meni se to dešava na 7.0.4 sa jailbreak-om. Respring rešava problem na neko vreme, dok se opet ne zablesavi.

veljkko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od veljkko »

Taj problem imam i na S3 ali malo brze se pali i4s,nista strasno ali malo nervira :shock:

veljkko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od veljkko »

IMa li neko ovde da je sa Galaxy S3 presao na I4s,kakvi su vam utisci,da li je kamera mnogo losija? :) :) :)

ertz
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 19:18
:: Iphone 4s

Post od ertz »

Presao sam ja. Po meni,jedina razlika je u ekranu, kameru nesto i ne koristim puno i meni je odlicna. I price da ios 7 usporava telefon,uopste ne piju vode (u mom slucaju) . Bolje mi radi ios 7.1 na 4s,nego JB 4.3 na s3.

Odgovori