MTS novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: MT:S novosti
ja imam tih 5000min dobio sam ih kadqa sam produžio ugovor ali to se troši tek kada se potroši onaj normalni saobraćaj
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Resničanin napisao:Cisto da postavim, drug je imao prekoraceni internet saobracaj i stigao mu je racun u vrednosti od 50.000 dinara, zalio se, i smanjili su mu racun na samo 3.000 dinara.
Saznao sam od druga zasto je imao velik saobracaj, naime, kako je instalirao G+, on je imao i veci internet saobracaj, a G+ je slao sve njegove slike sa telefona na njegov G+ nalog 2-3 dana, i zato je imao toliki racun. Proslo je 4, 5 meseci od tada kada mu se desila ta nezgoda, i proverili su u mt:s-u i realan saobracaj je bio u okviru 3GB internet dodatka koji placa, dok je taj G+ saobracaj neocekivani visak. Mogu samo da mu kazem da je odlicno prosao i sacuvao pare za Nikon D5100

KISS ME I AM 93
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Stvarno neverovatno i baš korektno sa njihove strane. Dobro je prošao. Valjda nije stvarno platio onih 50.000; pošto onda ima veliki avans 

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
a ja kada sam napravio 15.000 u Vip-u jer sam slucajno ostavio telefon nakacen na internet preko noci na komp, a u kompu sam imao virus koji mi je zauzimao internet saobracaj, zalio se i nisu hteli da me prihvate 

KISS ME I AM 93
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Mr. Jingles, VeNoM, u pitanju je sledeca promocija:
Za postpaid i dodatne povoljnosti!
24.01.2014
Iskoristite novu mt:s ponudu koja vam omogućava da povoljnostima u okviru aktuelnih postpaid promocija dodate i mesečni bonus saobraćaj od 5.000 minuta u mts mreži, 5.000 SMS poruka i 5GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.
Ovaj bonus saobraćaj* dobijate tokom prva tri meseca ugovorne obaveze, ukoliko zaključite ugovor na 24 ili 36 meseci za Bel 400, Bel 1000, Mix 2300, Mix 3500, Mix Net L, Mix Net XL, Mix Net XXL, Mega Net, Zvezda Bari, Partizan moja kuća ili X Factor 2200.
Iskoristite povoljnost promocije 50% umanjena pretplata, Super Mega Net ponuda ili postpaid paketa sa telefonom, odaberite neku od navedenih tarifa i prva tri meseca opušteno razgovarajte, dopisujte se i koristite Internet.
Promocija traje do 28. februara 2014. godine.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
*Novi korisnici bonus saobraćaj dobijaju u roku od 24 sata, dok postojeći korisnici koji rade promenu statusa, bonus dobijaju 1. u narednom mesecu. Bonus saobraćaj se može iskoristiti do kraja meseca u kojem je dobijen i ne prenosi se u naredni mesec.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Treba da mi istekne dvogodišnji ugovor za 2 meseca.Juče sam zvao cc i pitao sam šta se dešava kad mi istekne ugovor, da li ću dobiti neki popust na naredni uređaj i čovek koji radi tamo je rekao da se raspitam o tome kad mi istekne taj ugovor.Da budem iskren, nestrpljiv sam i hoću što pre da uzmem novi telefon, a zanima me da l se dobija neki popust ili nešto tome slično kada istekne ugovor?
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Zivanovic, ugovor vec sad mozes produziti, mozes 3 meseca pre isteka ugovora da potpises novi! Obicno te svrstaju u neku od kategorija, zavisno od toga koliko si mesecno davao za racun, i na osnovu toga ti daju pogodnosti, i to obicno u istoj ili platezno slicnoj tarifi ti ponude neki telefon za 1din, umesto npr. 5000din koliko kosta u toj tarifi!
Ja ti savetujem da odes u poslovnicu i raspitas se! A ako se kojim slucajem predomislis, po meni je extra ponuda 50% popusta na pretplatu! 

I tako ja okrenem stranicu MTS- a i kada ono za 1980 din S5 45000 i jos moze u 12 rata, ja zesce razmisljam da ga uzmem a ono kada malo bolje pogledam ugovorna obaveza 3 God.. Rekoh F***K mada ko zna jos se razmiljam ne dam sitnicama da me pokolebaju tako lako

mile500, mnogo je to,ja ti to nebih iskreno preporucio,jer otrpilike za nekoliko meseci ce se pojaviti noviji uredjaj,a ti ces da kazemo za godinu dana imati vec zastareli uredjaj,a pod ugovorom ces biti jos dve...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 14. Apr 2014. 16:19
- :: alcatel onetouch
Ljudi, imam problem sa uvećanjem računa za mobilni, stalno mi naplate više nego što je po ugovoru.
Kada sam otišla kod operatora rekli su mi da sam prijavljena na sms poruke koje mi šalje neka firma, ali da se te poruke ne vide kad stignu!!!
A naplate mi 100 dinara po poruci na svaka tri dana! I operater neće da mi vrati novac! Da li je neko imao sličan problem? Šta da radim?
Izvinite ako sam pogrešila temu, ali nova sam na forumu i molim da mi se javite ako imate rešenje ili ako vam se nešto slično desilo.
Hvala!
Kada sam otišla kod operatora rekli su mi da sam prijavljena na sms poruke koje mi šalje neka firma, ali da se te poruke ne vide kad stignu!!!
A naplate mi 100 dinara po poruci na svaka tri dana! I operater neće da mi vrati novac! Da li je neko imao sličan problem? Šta da radim?
Izvinite ako sam pogrešila temu, ali nova sam na forumu i molim da mi se javite ako imate rešenje ili ako vam se nešto slično desilo.
Hvala!
Imas pravo , ali da recimo ponude ovaj fon odmah bi otisao da ga uzmem bez da razmisljam sekunda :
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4131/LG/G-Pro-2-16GB
http://www.youtube.com/watch?v=bEjq_c6KjyY
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4131/LG/G-Pro-2-16GB
http://www.youtube.com/watch?v=bEjq_c6KjyY
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
ljubopitljiva, verovatno je u pitanju neki od servisa, cetvorocifrenih, tipa vesti, prognoze i slicno, mozda si nehotice aktivirala neki servis! Moj supruga je imala slican problem, nesto je zakacila na netu, dok je surfovala, i na to zaboravila! Lepo odes u poslovnicu i kazes im da blokiraju slanje poruka i naplatu takvih servisa, to ti je pet minuta posla (pod uslovom da ne cekas u redu)! 

Ne pratis "Ensiferum"Ensiferum napisao:ljubopitljiva, verovatno je u pitanju neki od servisa, cetvorocifrenih, tipa vesti, prognoze i slicno, mozda si nehotice aktivirala neki servis! Moj supruga je imala slican problem, nesto je zakacila na netu, dok je surfovala, i na to zaboravila! Lepo odes u poslovnicu i kazes im da blokiraju slanje poruka i naplatu takvih servisa, to ti je pet minuta posla (pod uslovom da ne cekas u redu)!
Ona lepo kaze da je bla kod operatera i rekli su da dobija od firme, meni je totalno nejasno kako je mogao onaj tamo sto radi da je pusti da ode da joj ne kaze kako to da resi ?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To se u vip ne bi desilo 

Baraba, u Vipu bi dobila povecanje jos 8 % na te poruke. 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
fannY, i neogranicene pozive u mrezi,eee VIP Druga Prica!
mile500, poenta moje price je da se sve resava bez problema, bez obzira od koga stizu doticne poruke!

mile500, poenta moje price je da se sve resava bez problema, bez obzira od koga stizu doticne poruke!

I meni su korigovali razun od 20000. Doduse kod mene je bio problem jer nisam resetovao konekciju nakon aktiviranja dodatka pa nije racunao dodatak. Konacno su uveli taj neograniceni net da se ljudi ne cimaju oko gluposti.mb011 napisao:Stvarno neverovatno i baš korektno sa njihove strane. Dobro je prošao. Valjda nije stvarno platio onih 50.000; pošto onda ima veliki avans
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Svakako za pohvalu, kad se samo setim slučaja Laze ZR, kod vipa, austrijanci ne praštaju ništa.Malone napisao: I meni su korigovali razun od 20000.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 14. Apr 2014. 16:19
- :: alcatel onetouch
E pa pitala sam ja operatera kako je došlo do toga, NE zna da mi kaže, jednostvano se ta firma prikačila na moj broj i slala mi je poruke na svaka tri dana, a to se nikad nije videlo u inboxu.
I još sam dobro prošla, jer je na moju molbu operater pristao da blokira poruke od te firme, ali kaže da ja nisam jedina, izgleda ta firma poznata po prevarama, šalje nevidljive poruke hiljadama ljudi!
Zato ja mislim da su oni dužni da mi vrate novac jer su obavešteni o tome, znaju da neko vara njihove korisnike i pristaju na to.
Je l možda još neko primetio da mu je bez razloga uvećan račun za mobilni? Ako jeste, jedini način da saznate za ove nevidljive poruke je da odete kod operatera!
I još sam dobro prošla, jer je na moju molbu operater pristao da blokira poruke od te firme, ali kaže da ja nisam jedina, izgleda ta firma poznata po prevarama, šalje nevidljive poruke hiljadama ljudi!
Zato ja mislim da su oni dužni da mi vrate novac jer su obavešteni o tome, znaju da neko vara njihove korisnike i pristaju na to.
Je l možda još neko primetio da mu je bez razloga uvećan račun za mobilni? Ako jeste, jedini način da saznate za ove nevidljive poruke je da odete kod operatera!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni samo jedno u celoj ovoj priči nije jasno. Kako su naplaćene poruke koje su primljene, kada se naplaćuju isključivo poslate? Sve i da si se prijavila na neki od servisa iz reklama sa tv-a, oni će slati i smarati porukama dok se ne odjaviš opet nekom porukom na taj neki broj. Drugo, kažeš da se "neka firma tebi prikačila na broj", kako to mogu da urade ako ti nisi inicirala sa nekom porukom. Nešto u celoj ovoj priči nije kako treba. Puno je pitanja, a nema odgovora.