LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Re: LG G2
Ne pomaže promena dialera, ja sam pokušao. Kada se ubaci drugi dialer, može samo da se odabere broj koji se zove ili kontekt i kada se klikne na slusalicu on opet poziva sa fabrickog dialera. I kada dolaze pozivi, dolaze na fabrickom. Mozda ima neka podešavanja za koja ja ne znam. Meni ne smeta to sto kasni slika, tj što se nevidi ko zove prvih par sekundi, ali me nervira, nebi smelo to tako...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Koliko se secam, na primerku koji sam posedovao nije bilo kasnjenja od nekoliko sekundi. Mozda sekund, ali nista duze od toga. To je taman ono vreme dok se ne izvadi iz dzepa/torbe/futrole ili gde ga vec drzite.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: LG G2
Vrlo verovatno da će to biti rešeno narednim update-ima.U svakom većem update-u se podkrade neki sitni bug, kasnije se to ispravlja novim update-ima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Kutijagreha, moze li i meni link za aplikaciju?
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Make LG G2 Weather Widget Transparent with This Mod

Link: http://www.droidviews.com/make-lg-g2-we ... arent-mod/

Link: http://www.droidviews.com/make-lg-g2-we ... arent-mod/
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Odlicno izgleda,ali za mene je odlican weather2ubmrella.
Gledam u programu samom,po svakom satu kada ce biti kise,i neverovatno kako je precizan
Jos kazem drugaru,za sat vremena padace kisa,ono pljusne,on u cudu

Gledam u programu samom,po svakom satu kada ce biti kise,i neverovatno kako je precizan

Jos kazem drugaru,za sat vremena padace kisa,ono pljusne,on u cudu

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Da znas da sam razmisljao o tome 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Kako moze da se instalira odakle ga skinutikutijagreha napisao:^ za mene je odlican weather2ubmrella.
Azimuth, a meni baš loše pokazuje. Pokaže kišu kad je nema, a vrhunac je promašaj od 7 stepeni u odnosu na realnu... Koristim Yahoo weather, po meni odlična. Malo je pokvarili posle poslednjeg apdejta, ne radi auto osvežavanje, ali ručno radi. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cudi me da ti je pokazivao sa greskom, i to jos tolikom. Meni za nekoliko godina tj od kad se pojavila nije promasila prognozu. Da ti nije ostalo na nekom mestu zakucano? Upaljeno da se osvezava i prati tvoju lokaciju?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Slažem se sa Azimuth, W2U radi zaista odlično, precizno, fluidno. Uz to i lep izgled widgeta. Ne znam zašto bi pravila takve greške još od 7 stepeni. Mislim da ni lošije app ne greše toliko...