Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Baraba, procitao si mi do najsitnijeh detalja Sve cinim namerno kako bih ga uzeo da ga kao sredim pa to potraje par sati haha Pricam kako je malen i da mi se zato ne svidja, a s duge strane jedva cekam da mi padne saka
@toda81 a dobro to ti je tako u početku, dok još čačkaš, nameštaš, itd. Posle će ti to dosaditi i vratićeš se uživanju sa Note ovo te drži samo sad na početku.
Ninolina, hvala na informaciji. Da nisam sredio ovaj problem kontaktirao bih tebe jer sam cuo da si ti pisala o tim problematicnim baterijama. Sada mi je lakse kada znam da ova baterija nije problematicna
Pozdrav. Treba mi mali pomoc. Imam ponudu da kupim verziju i9506 pa ne znam dal da se upustim u to. Ako sam dobro vidio to je verzija za koreju . Interesuje me trajanje baterije i da li ce dobiti kitkat update. Hvala.
To je samo jaca verzija, nesto izmedju 9505 i 9005 tj S4 i Note 3.
Naravno da ce dobiti KitKat. Samsung je to, ne zapostavljaju oni svoje telefone tako brzo
A ovo za bateriju ne bih znao da ti kazem. Mislim da taj model niko sa foruma nema.
@dattila to je svakako dobar telefon, sad da li preći na njega zavisi od vise faktora.. U kakvom je stanju, koliko je star, koja je cena, ima li garanciju, koji telefon trenutno imaš, itd.
i9506 ima jedan forumas koji me je pitao da vidim da li ima 4.4 za njega, ali jos uvek nije izasao. To je najjaca vezija s4 i ja bih ga uzeo pre nego one dve verzije za koe je izasao 4.4. To sto ce se mozda jos malo sacekati do izlaska 4.4 za i9506 je sitnica u odnosu na ono sto sam tel daje
Hvala Drakenzen, nemam garanciju vise. Bio sam u par lokalnih servisa, uglavnom kazu da probam rom menjati, ako ne pomaze to onda da im donesem fon. E sad koji rom stavljati, nemam pojma. Ovako trenutno izgleda battery usage
Idi na xda forum, registruj se i možeš da pregledaš teme o romovima za s4, da vidiš utiske i ocene. Odabereš par sa najboljim utiscima, bez bagova i isprobaš. Sam ćeš najbolje videti šta ti se najviše sviđa i šta ti najbolje radi.
Pa ti tu u sustini nisi ni koristio telefon. Sistem mora da radi, a taj procenat ce se smanjivati kako budes sve vise koristio telefon izmedju dva punjenja. Kod mene na Note 3 OS uzima negde do 18-20% kada baterija bude pri kraju.
Ono sto eventualno mozes da uradis jeste da pogasis samsungove aplikacije, hub-ove i sl gluposti koje ti ne trebaju (kad kazem da ih pogasis tada mislim da ih prisilno zaustavis).
Ako vec nemas garanciju, onda mozes i da ga rutujes pa da okines knox ali tada gubis OTA apdejt.
Posle rutovanja, mozes ostati na stock romu pa samo da obrises sve ove aplikacije koje si vec prinudno zaustavio, ili prosto da stavis neki custom rom bez svih tih aplikacija.
Azimuth, neznam jel ja tebe nisam shvatio ili nisi video da sam pisao u cemu je problem. Telefon imam od augusta prosle godine. Imam problem zadnjih par meseci. Problem je u tome sto na telefonu uvek pise 100%baterije, a baterija je u redu. Gasi se i nemam predstavu koliko uopste trosi baterije i td. Izgleda da je oficijalni OS totalno poludeo . Nadam se da nije hardverski, a bio sa zadovoljan sa 4.4.2, fino je kad ti stize uredno oficijalni update, nebi da to uprskam.
Druže, jedno glupo pitanje, jesi probao preko drugih nesistemskih app i widgeta da gledaš % baterije? Ako ne pomaže, probao bih prvo factory reset, a ako i onda zeza, definitivno drugi ROM. (prva dva predloga su prosta, ali ne mogu naći tvoj post da vidim šta si isprobavao sve)
ar2di2, nisam video da si to pisao, sorry.
Pa onda mu stavi neki drugi rom kad si vec na 4.4.2. Pogledaj samo za koji region je taj rom koji imas pa gadjaj te neke okolne zemlje ili podrucja.
Znas kako iz Odina da stavis oficijalni rom?
Kupih u mts-u krajem marta I9505. Dosao je kod mene sa verzijom 4.2.2. Da li za ovaj model postoji neki zvanicni update (koliko sam pratio po forumuma ima i 4.3 i kitkat) jer mi ne nudi ni preko Kies-a ni preko neta. Zna li ko zog cega? Hvala unapred
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.