Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Aha evo nasao sam, podesavanja--->komande--->pokreti--->pametno upozorenje, hvala vam ljudi El Laki, xxdulexx,. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Tu smo da pomognemo 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ja vise definitivno ne znam sta je sa ovim mojim note3....opet iz cista mira zakucao skroz...skroz zabudalio telefon...nista mu ne mozes....nece sad ni hard reset...ni jednu aplikaciju ne moze da otvori...znaci nista....vise mi ide na k....ovaj fon...koliko sam odusevljen dok radi kako treba toliko sam izgubio zivce svakih nedelju dana raditi hard reset...stvarno mi nije jasno sta se desava sa fonom....
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jesi mu ubacivao neki ROM, Kernel, itd? Brisao sistemske app?
- bata bogdan
- Banned
Joj laki...citaj malo moje postove...sta pisem ovde...nisi u toku...ne,nisam ubacivao nikakve romove i nisam brisao nista....ti nekad pises i ne pratis sta se desava....
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pratim ja, ne brini, mislio sam da si možda u međuvremenu flešovao nešto. Isto tako vidim da si dosta arogantan ukoliko neko tvrdi da nisi u pravu ili da grešiš. "Ako nemaš šta pametnije, pozdrav", "nemoj ti mene da ispravljaš valjda ja znam" itd. Takav stav ne možeš da imaš ni da si Bill Gates a ne Bata Bogdan. Vidi se iz postova da se ne razumeš previše, i to je okej niko od nas ne zna sve, ali si ti izuzetno arogantan. Ti si sa jednim od najjačih telefona doživeo probleme koje niko nije, i normalno je da sumnjamo da si nešto čačkao. Ako ti već neko pomaže sugestijom ili pitanjem, onda budi pristojan i zahvalan. Ako neko dovede u pitanje tvoju tvrdnju ne znači da si glup i da te vredja, već kao iskusniji član ti skreće pažnju na mogući propust. Moraš biti malo korektniji.
Što se tiče tvog problema, od početka je jasno da je softverski problem. Ako nije bilo problema pre update-a na 4.4 onda je do toga. Rešenje je kao što ti neko reče flešovanje custom roma koji je proveren. Posao je lak i siguran, za 10 min imaš ispravan telefon.
Što se tiče tvog problema, od početka je jasno da je softverski problem. Ako nije bilo problema pre update-a na 4.4 onda je do toga. Rešenje je kao što ti neko reče flešovanje custom roma koji je proveren. Posao je lak i siguran, za 10 min imaš ispravan telefon.
- bata bogdan
- Banned
Momcino...zaobidji.me te tvoje filozofije...i zaobidji moje postove...koliko se razumem ili ne razumem...to uopste bitno nije...ne treba citavu istoriju da mi pises i da mi ti kazes kako treba da se.ponasam...ne poznajes me i ne sudi o meni...zaobidji moje postove i pitanja....i da ne idem u off bez potrebe....ipak je tema o telefonu a ne o meni i o tebi...
Huawei
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nemoj custom rom da stavljas. Okinuces Knox i neces imati OTA apdejt, a izgubices i garanciju (sto ti je jos vaznije)!
Dakle, moj savet bi bio da skines neki oficijalni rom sa sammobile, da ispostujes proceduru kako se stavlja iz Odina, uradis factory reset odemah posle toga i verujem da ces biti miran. Kod mene na telefonu je SEE (South East Europe), skini njega i NEE. Ja, za evo koliko ima kako sam stavio SEE, nisam imao ama bas nikakvih problema sa telefonom.
Dakle, moj savet bi bio da skines neki oficijalni rom sa sammobile, da ispostujes proceduru kako se stavlja iz Odina, uradis factory reset odemah posle toga i verujem da ces biti miran. Kod mene na telefonu je SEE (South East Europe), skini njega i NEE. Ja, za evo koliko ima kako sam stavio SEE, nisam imao ama bas nikakvih problema sa telefonom.
- El Laki
- Prijatelj foruma
@Azimuth da, stock ROM, zbunio sam se izvini. Ti si to i pisao koju stranicu pre
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Odin i stock opasno dobro pomazu u ovako losim situacijama. Wipe data, cache i ostalo jos bolje posle odina.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Hvala Azimuth...Azimuth napisao:Nemoj custom rom da stavljas...
Huawei
- Azimuth
- Moderator
bata bogdan, nema na cemu. Skini ta dva, kod mene SEE radi lepo. Ali je moj telefon za UK trziste. Zato sam rekao da skines i NEE, za sluccaj da ti ovaj prvi ne bude radio.
I moj savet, kad je vec sve resetovano, uradi reset odmah posle istanacije roma.
Javi kako ti radi kad sve zavrsis
I moj savet, kad je vec sve resetovano, uradi reset odmah posle istanacije roma.
Javi kako ti radi kad sve zavrsis

El Laki, +3, meni nikad nisu jasni ljudi koji traze pomoc, a u stavari sve sami "najbolje znaju"..... 

- bata bogdan
- Banned
A Drakenzen...ti si taj što je pisao da ja lažem kako mi note zakucava i baguje...pomoć je dobrodošla od svakog...ali to ovde pametovanje...i filozofiranje...zadržite za sebe...lepo Azimuth odgovorio i hvala mu veliko...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Azimuth ti je to isto napisao i prvi put kada si se žalio a ti nisi poslušao. A normalno je da ne shvatamo da Note 3 sa 4.4 i sve fabričko, baguje! Ako to ne vidiš, nema šta da pričamo. Nismo rekli da si glup, već ti ne prihvataš kritiku misliš da si Bogom dan.
- Azimuth
- Moderator
Jesi uspeo da staviš neki od ova dva što sam ti rekao? Kako ti se ponaša telefon posle instalacije?
- bata bogdan
- Banned
Azimuth...ovih dana ću da odradim sve...sad sam samo opalio reset jedva...i vratio samo najpotrdbnije aplikacije...u svakom slučaju ću javiti ...stvarno je čudno da se baš samo meni note zakucava i zabaguje....nije mi se to dešavalo do sada ni sa jednim telefonom...jbg...
Huawei
- Azimuth
- Moderator
Nešto se zaglupio. Problem je definitivno u romu koji koristiš. Promeni ga, stavi neki od ovih i to je to. Tada definitivno ne bi smeo da ti pravi probleme jer kod nas ostalih ne pravi. Ako se nešto i pojavi, onda pravac servis.
Samo ga nemoj rutovati i stavljati custom romove, čisto zbog garancije (pretpostavljam da je imaš).
Samo ga nemoj rutovati i stavljati custom romove, čisto zbog garancije (pretpostavljam da je imaš).
- bata bogdan
- Banned
Da da , imam garanciju iz Saturna...naravno da baš u ovoj situaciji ga neću ni rutovati ni stavljati custom romove...
Huawei
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
iskreno ja to ne bih dirao nista,vec vratio telefon u prodavnicu,pa neka se oni zezaju sa time
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba