Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od Ceftriaxone »

Зато што је kies ђубре и не служи ничему, осим да ти отежа живот. Погледај на sammobile.com (уз регистрацију наравно), који је последњи firmware за твој модел, скини одатле и флешуј (има упутство тамо).
ex ivan87

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Imam gadan problem koji preti da poremeti podrodičnu idilu u koju smo zaplovili od kada sam supruzi kupio S4 9505. Daklem, stvar je veoma delikatna, a problem se sastoji u tome sto ometam suprugu u slobodnom izrazavanju misljenja. S4 skoro stalno poludi kada ga neko zove, tj. kada zvoni i supruga se javi jer ona ne cuje sagovornika, a sagovornik nju cuje. Tek kada se prekine veza i ponovo uspostavi veza sve bude ok. Mislim da me razumete u kakvu sam nezgodaciju zapao. Imate li neko resenje ili ideju sta moze da bude u pitanju?
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da ti lepo preko odina vratis na fabriku i ništa ne cackaš? Pa vidi da li tako radi kako treba. Ako radi, ne preteruj sa briskanjem sistemskih fajlova.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Crni todo ubiće te žena :) mislim da ti nakon onoga sa baterijom i sad ovoga, neće više dati da priđeš telefonu :)
Inače, ne pada mi ništa drugo na pamet nego da poslušaš Barabu. Možda se nešto poremetilo od brisanja, a možda si opet nešto čačkao pa ne možeš da se setiš. Verujem da bi vraćanje na fabričko popravilo stvar pošto je očigledno softverski problem.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Toda...vrni sve na fabriku i mani se ćackanja...telefona...vec se vise ženi posveti i biće sve kako treba :)
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Obrisao sam joj sada par budzevina koje sam ubacio pa cu videti kako ce se sada tel ponasati. Ako bude ponovo ludeo moracu ga odin-ovati, mada me mrzi da se zezam sa tim
Note IV N9100 dual

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Slažem se. Ume baš da bude dosadno, ali jbg, plaćaš ceh :) valjda ce se srediti bez reseta ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nadam se da cu imati srece jer cu u protivnom morati da cekam da zaspi pa da cornem tel i da ga sredjujem :)
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Samo ti vidi da bekapujes bukvalno sve iz telefona pre tog ceprkanja. I moj savet, mani se prevelikog igranja sa gospodjinim telefonom. Sumnjam da joj isto od svega toga treba. Ostavi kako jeste sve po defaultu i to je to.
Nego, meni se cini da joj ti namerno miniras telefon kako bi ona odustala od svega toga i presla na neki drugi, a ti bi se docepao S4. Da nije to ta delikatna stvar i situacija o kojoj pises? :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

^ +1

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Iskren da budem vise volim note 2 od s4, ali znate i sami da prija kada se igrate sa nekim drugim telefonom, a posebno ako je na neki nacin bolji od vaseg. Nadje se uvek resenje za svaki problem, ali mi je lepo da sve p9delim sa vama
Note IV N9100 dual

Millan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Dec 2004. 19:53
:: S4 I9505

Post od Millan »

Desava li se nekom, da kada se javi na poziv ili pozove nekoga, cuje se samo nesto poput vode koja se prosipa iz flase, tipa blup,blup,blup... :shock: Kada pozovem ponovo, sve se cuje normalno, mada povremeno u toku razgovora uleti po neki "blup" i ume po nekad da secka, tj, cuju me u prekidima... Ne desava se ovo stalno, samo ponekada... :? Mts mreza, android 4.2.2 jos uvek... :)

ar2di2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Apr 2014. 10:45
:: Samsung Galaxy S4

Post od ar2di2 »

Ubacio sam rom sa sammobile, status baterije se nije promenio 100% kao i obicno, pusticu jedan ciklus praznjenja da vidim hoce se promeniti, posle toga nosim u servis, nema mi druge :disgust:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Millan, slicno se desava kod mene na 9505, s tim sto se ne cuje taj vodopad kao kod tebe ;) Salu na stranu, slicni se simptomi javljaju, a isto kao kod tebe pri pon9vljenom pozivu sve bude ok. Ja sam obrisao xposed i wanam xposed i danas se ni jednom nije desilo da zeza. Videcu da li ce se ovuh dana ponoviti ovaj problem
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Morao sam na kraju da odradim hard reset i da instaliram sve iz pocetka. Samo sam odradio root i nista vise dodatno. Ponovo se javio isti problem pa sam se iznervirao i posumnjao sam da problem mozda pravi Automatic_Call_Recorder_Pro_v3.66 i obrisao sam ga. Posle brisanja vise puta sam probao da uspostavim vezu i sve je funkcionisalo kako treba. Moguce da je ta app pravila problem
Note IV N9100 dual

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

toda81, pitanje je da li je tvojoj suprugi uopšte nešto potrebno od tih tvojih "budževina" na S4 :wink: , mani se "belaja" i vrati ženi telefon u fabričko stanje da napokon uživa u njemu :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

U pravu si druze da sam ga preterao, ali nisam imao losu nameru. Samo zelim da ima sve kao i ja. Sada je tel samo root-ovan i nema nista nepotrebno. Ako ne bude opet lepo radio lepo radio odna cu ponovo da odradim reset i bice bez root-, mada ga sigurno root ne zeza
Note IV N9100 dual

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

On stavio zeni da snima razgovore, ko u pentagonu da radi bog te ;) Ja mislim da je retko kojoj zeni to sve bitno sto si ubacio, mojo devojci bitno samo da je lep i da ne koči. Mislim da oficijal zavrsava sav posao.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Eventualno na nekim slabijim modelima mogu da se obrišu neke sistemske app ako zauzimaju dosta memorije, mada mislim da to na S4 ne sme biti problem, jer nije čak ni na mom S3 sa giga RAMa.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije on to snimanje razgovora ubacio ženi, već njemu. Da je preslusa ponekad :D

Odgovori