LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Re: LG G3
4.2.2.Necu ni da radim update,ispao sam iz tog tripa,kao i rutovanje,menjanje romova.Konacno sam nasao tel koji mi odgovara i nema potrebe bilo sta menjati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel su izasle konacne specifikacije?Nadam se da ce kamera biti jos bolja nego na G2.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ovo je moj sledeci pik cim se pojavi. Jedva cekam 27 maj i prestavljanje

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Official Teaser igdeda moćno, odlična muzika, podseća me na neki film sa 007 agentom
No, videćemo 27-og šta nam je LG spremio u svojoj kuhinji

No, videćemo 27-og šta nam je LG spremio u svojoj kuhinji

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ja sam prezadovoljan sa G2 i nisam mislio da ga skoro menjam, ali kako gledam ovaj G3 više nisam tako siguran.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Premocan je.
Ali sve mi se cini da za razliku od G2 ovaj nece biti tako jeftin.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Jeste plastika, brušena tako da izgleda kao metal. Biće smanjeno grebanje i guljenje maske zbog ovakvog finiša. Neće biti jeftin, ali će verovatno biti jeftiniji od drugih vodećih modela. Samo da srede kameru i biće to jedan od best buy telefona.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
I ja mislim da će biti plastika, nešto kao LG Flex, a nadam se da će cena ostati na nivou G2.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
Vrlo moguće da će tehnologiju izrade LG Flex-a preneti na G3, ako bi metal bio primarni materijal izrade, sumnjam da bi cena bila niža u odnosu na ostale high-end modele.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nek bude i plastika. Metal bezi iz ruke nekako. Plastika bolje legne u ruku i, paradoksalno, ali dugotrajnija je. U smislu da duze drzi mint stanje. Naravno pricam o savremenoj plastici.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- znemanja
- Moderator
Ako bude tehnlogija izrade ista ako i kod Flex-a, verujem da će i tehnologija repracije biti unapređena. No, sve što pišemo ovde su spekulacije, kroz dve nedelje ćemo znati egzaktne činjenice, slike koje se pojavlju su renederi i ne može sa njih da se zaključi da li je u pitanju metal ili plastika.