MTS novosti
Re: MT:S novosti
Dobice iphone.Imaju sad galaxy s5.Slaba im je ta mid range ponuda.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
JFK, kod njih iskoristi 50% popust na ugovor bez telefona a telefon kupi u za keš. Kad staviš sve na papir sigurno si na dobitku.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imam info da ce iPhone 5s u mts-u biti oko 25 000 uz onaj ultra mega giga Mix Net paket koji je 6100din, pa sve to na 2 godine. Eto, ako se neko pitao i ako ga neko ceka. Treba da se pojavi za nekih mesec dana.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Info možda nije dobar, jer koliko znam apple još nije obavestio MTS o paketima i cenama. Ako je dobar tvoj info, neće se isplatiti kupovina nikako na manjim paketima (osim nekom ko je na ovom paketu Mix Giga, ako na to dodamo da je zaključan i da treba platiti otključavanje oko 150e... onda se ne isplati na manjim paketima nikako, a nemate ni 50% na pretplatu). Suma sumarum, na crno će iphone poskupeti ako ovakva cena bude. Ko će uzeti uz ugovor zaključan 5s kada je nov sim free 530e u radnji...
Info koji imam, iPhone je stigao u MTS, u centrali su, čeka se apple da izdiktira uslove i cene. Kreće od 1. juna u MTS.
Info koji imam, iPhone je stigao u MTS, u centrali su, čeka se apple da izdiktira uslove i cene. Kreće od 1. juna u MTS.
- Azimuth
- Moderator
Meni rekao ovo decko koji radi u mts-u.
Da, telefoni jesu stigli, ali ce tek za mesec dana, najranije, biti pusteni u prodaju.
E sad, opet svako treba svoju racunicu da pravi. Po meni bi ovakva kupovina bila suluda, nekome mozda i ne bi.
Da, telefoni jesu stigli, ali ce tek za mesec dana, najranije, biti pusteni u prodaju.
E sad, opet svako treba svoju racunicu da pravi. Po meni bi ovakva kupovina bila suluda, nekome mozda i ne bi.
Ljudi kako ono bese, dok je aktivan poziv data konekcija je suspendovana? Meni se cini da sam ranije mogao da kuckam na vocapu dok traje poziv, sada ne mogu, odnosno ne stize nista dok ne prekinem vezu
dafuq?

12 godina na forumu!
Za koliko se vremenski moze uzeti telefon na ugovor u Mts-u a da kod njih nikada nista pre nisam uzimao?Da li kao kod npr Telenora za 10 minuta ili treba dan,dva?Jos pitam za unutrasnjost.I sta je bolje sada uzeti,S5 ili M8 HTC,mislim za sta mogu dobiti jacu cenu za prodaju novog telefona ili zamene istog za jeftiniji npr S3 uz realnu doplatu?Hvala.
dule88, brze ces prodati S5,a m8 nema koliko vidim na oglasima tako da mi se cini da je bolja opcija Samsung.
dule88, i ja se slazem da je bolja opcija S5,jer je kod nas sada Samsung postao ko Nokia pre nekih 10tak godina..
Freyr, tako je kada se uspostavi poziv,suspenzuje se net konekcija...
Freyr, tako je kada se uspostavi poziv,suspenzuje se net konekcija...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Freyr, acamatic, tačno za Edge konekciju.
Kod HSDPA se ne prekida konekcija tokom poziva.
Kod HSDPA se ne prekida konekcija tokom poziva.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
aaahhhhh... to je vec drugo. Poceo sam da furam samo GSM skoro. Moracu da vratim na 3g 

12 godina na forumu!
Da li ponuda 50 % popusta još važi? Ja je vidim samo u Kontroli troškova? 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
deana, ko zna gde si ti gledala
Ovde imas zvanicno:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... a-net.html
A nisu sklonili ni oznaku -50% gore desno:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/postpaid.html

Ovde imas zvanicno:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... a-net.html
A nisu sklonili ni oznaku -50% gore desno:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/postpaid.html
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Hvala, našla sam u međuvremenu... 

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Sta mislite, da li ce produziti promociju 50% popusta na pretplatu i posle juna meseca? Meni istice ugovor u vip-u tek 4.7., pa posle toga tek mogu da prenesem broj.
A posto brat planira pre mene da prenese broj, njemu ugovor istice 10.6., da li da ide u mt:s poslovnicu 2-3 dana pre isteka ugovora i da se raspita sta mu sve treba za prenos? Inace, presek stanja u vip-u je 10. u mesecu.

A posto brat planira pre mene da prenese broj, njemu ugovor istice 10.6., da li da ide u mt:s poslovnicu 2-3 dana pre isteka ugovora i da se raspita sta mu sve treba za prenos? Inace, presek stanja u vip-u je 10. u mesecu.
KISS ME I AM 93
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Presek nema nikakve veze sa prenosom broja, jedino sto je vazno jeste kada istice ugovorna obaveza.
- Azimuth
- Moderator
Sto se promocije tice, danas mi je receno da ce biti do kraja godine iako je zvanicno do kraja juna, a najverovatnije da ce je produziti i sledece godine.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ja mislim da ce ovo da traje dok se telekom ne proda. A onda nek nam je bog u pomoci. Bice svega, ali ovako dobrih cena vise nikad. Nadam se da gresim, ali ko prati trendove, jasno mu je da niko nece dolaziti u srbiju da bi mu jednom mesecno vecina smrtnika davala 3 ili 5 evra u kovanicama.