Zenski kutak
Zenski kutak
Bilo bi lepo kad bi na forumu postojao zenski kutak tj. vodic za kupovinu zenskih ili unisex modela telefona. Eto npr. meni se dopada motorola V3 i videla sam ga samo u crnoj boji ali mi je nekako bio muski sasvim slucajno sam saznala da postoji i Pink koji svakako vise odgovara zenskoj populaciji.
Eto, mogli bi da napravite i neki vodic za kupovinu zenskih ili unisex modela jer bi nam zbilja olaksao da se napokon, ovako neodlucne, odlucimo i spojimo lepo sa korisnim. Poznato je da se zene nesto mnogo nerazumeju u texniku izuzev ako kupuju aparate za domacinstvo (cast izuzetcima) pa bi nam vasi saveti stvarno dobrodosli.
Pozdrav,
Blonde
Eto, mogli bi da napravite i neki vodic za kupovinu zenskih ili unisex modela jer bi nam zbilja olaksao da se napokon, ovako neodlucne, odlucimo i spojimo lepo sa korisnim. Poznato je da se zene nesto mnogo nerazumeju u texniku izuzev ako kupuju aparate za domacinstvo (cast izuzetcima) pa bi nam vasi saveti stvarno dobrodosli.
Pozdrav,
Blonde
"Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj , jedan mig , nevidljivi detalj , sitan povod , a zatim sve same rade : vole , pate , nadaju se , mastaju i plaču"
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Blonde, bojim se da nas je trenutno premlalo aktivno na sajtu...naravno, mislim na zensku populaciju...Mislim da ne treba deliti mobilne po tome za koji pol su...jer takvih telefona, a da su vredni paznje bas i nema...
Primetila sam da, i kad su postavljana poneka pitanja tog tipa, do sada ...dobijali su odgovor...
Primetila sam da, i kad su postavljana poneka pitanja tog tipa, do sada ...dobijali su odgovor...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I ja se slazem... Konkretno u mom slucaju, uvek mi se dopadnu telefoni koji su okarakterisani kao 'muski' , mada sama ideja i nije toliko losa, samo je problem to sto ninolina kaze, malo devojaka dolazi na ovaj sajt, a kamoli na forum, tako da bi ta pricica uspela ukoliko bi taj vodic bio negde na homepage-u, jedino tako.
Ne slažem se da malo devojaka dolazi na sajt, verujem da je preko 30% sigurno ženske populacije, mada se retko dešava da se uključe u komentarisanje ili forum tek nikako. Interesantan je predlog, imati grupe proizvoda za različite tipove korisnika. Razmisliću malo o tome. Hvala na predlogu.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
Dobra je ideja i za home page, jos bolje bi bilo!
Kao sto Kalinic kaze mislim da ima ovde zenske populacije samo ne komentarisu i slabo postiraju ali daleko od toga da nas nema. Uz to dobijacemo i savete sa tacke gledista zenskog pola sto bi bilo jako korisno jer se zna da muski i zenski zahtevi i sto se tel. tice nisu isti.
Pozdrav

Kao sto Kalinic kaze mislim da ima ovde zenske populacije samo ne komentarisu i slabo postiraju ali daleko od toga da nas nema. Uz to dobijacemo i savete sa tacke gledista zenskog pola sto bi bilo jako korisno jer se zna da muski i zenski zahtevi i sto se tel. tice nisu isti.
Pozdrav
"Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj , jedan mig , nevidljivi detalj , sitan povod , a zatim sve same rade : vole , pate , nadaju se , mastaju i plaču"
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
luca, e pa svaka cast na komentaru...i ja kazem da se telefoni tako ne dele....znam muskarce koji koriste potpuno, u ovom smislu, zenske telefone...malo funkcija, a samo naizgled lepi i mali...Mislim da su i na temu zenskih telefona sva pitanja dobijala odgovore...
Ali eto ja bih sigurno bila jedna od onih koja bi posecivala "zenski kutak" tako da eto i ja glasam ZA...podrsku zenskoj inicijativi...
Ali eto ja bih sigurno bila jedna od onih koja bi posecivala "zenski kutak" tako da eto i ja glasam ZA...podrsku zenskoj inicijativi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hvala svima na podrsci za ovu ideju ali meni nije cilj da napravim podelu ovde vec da bi zene mogle da se lakse opredele za tel. koji im se dopada a da dobiju punu i strucnu informaciju i ponudu.
Mnogi kazu tel. je tel. vazno je da sluzi svrsi to je u biti tacno ali sto nemati mali slatki telefon recimo roze boje? Definitivno je da i proizvodjaci misle o tome jer oni direktno prave podelu kao npr. pominjana MotorolaV3 Pink. Koji bi muskarac to nosio sem da nije gej? Telefon je stvarno lep i u crnoj boji ali stvarno deluje muski a i malo je sirok za zensku ruku ali kad je u nekoj lepoj boji privlacniji je zenama i neizgleda onako strogo i elegantno a opet je lep. Kod njega se vise islo na izgled nego na funkcionalnost i kad je jos napravljen u Pink varijanti naravno da ga je sam proizvodjac odmah okarakteriso kao zenski a zasto onda nebismo i mi? Ja kao zensko bi pre kupila ovaj tel. nego recimo Nokiu 6230i iako je skoro ista cena ali je Pink mnogo atraktivnji tj. lepsi za oko. Nisam od onih koji menaju tel. svaki dan, poprilicno ih cuvam i menjam samo kad se raspadnu i zato hocu tel. koji ce da mi se svidja. Zamslite da imate svaki dan na stolu vesele boje i uz to "svira" pa nemozes biti tuzan bar na njega kad pogledas, kod mene je obavezno pozdravna poruka "osmeh" i kako onda da vam dan nepocne lepo?. .abole me sto je kamera "samo" o.3mp kad je tel veseo imam aparat pa cu da se slikam. Mi zene mnogo drugacije gledamo na te spravice, bar vecina.
Pozdrav
Mnogi kazu tel. je tel. vazno je da sluzi svrsi to je u biti tacno ali sto nemati mali slatki telefon recimo roze boje? Definitivno je da i proizvodjaci misle o tome jer oni direktno prave podelu kao npr. pominjana MotorolaV3 Pink. Koji bi muskarac to nosio sem da nije gej? Telefon je stvarno lep i u crnoj boji ali stvarno deluje muski a i malo je sirok za zensku ruku ali kad je u nekoj lepoj boji privlacniji je zenama i neizgleda onako strogo i elegantno a opet je lep. Kod njega se vise islo na izgled nego na funkcionalnost i kad je jos napravljen u Pink varijanti naravno da ga je sam proizvodjac odmah okarakteriso kao zenski a zasto onda nebismo i mi? Ja kao zensko bi pre kupila ovaj tel. nego recimo Nokiu 6230i iako je skoro ista cena ali je Pink mnogo atraktivnji tj. lepsi za oko. Nisam od onih koji menaju tel. svaki dan, poprilicno ih cuvam i menjam samo kad se raspadnu i zato hocu tel. koji ce da mi se svidja. Zamslite da imate svaki dan na stolu vesele boje i uz to "svira" pa nemozes biti tuzan bar na njega kad pogledas, kod mene je obavezno pozdravna poruka "osmeh" i kako onda da vam dan nepocne lepo?. .abole me sto je kamera "samo" o.3mp kad je tel veseo imam aparat pa cu da se slikam. Mi zene mnogo drugacije gledamo na te spravice, bar vecina.
Pozdrav
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zenske uvek vole da imaju svoj kutak, tako da postoji mnogo, mnogo vise iskljucivo zenskih casopisa. Mobilni telefon je mobilni telefon, ALI postoje oni koji su samo zenski. To su oni telefoni roze boje, ili sa ogledalcima, ili u obliku kutije za puder.
Ja imam jedan predlog, a to je da se takvi telefoni posebno obeleze u pretrazivacu, tj. da moze da se bira izmedju nebitno i zenski.
Ja imam jedan predlog, a to je da se takvi telefoni posebno obeleze u pretrazivacu, tj. da moze da se bira izmedju nebitno i zenski.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
Ovako duboko uman post odavno nisam procitala 
Nisam predstavnik feministicke organizacije vec samo zelim sebi i drugima da prekratim muke oko odabira telefona.

Nisam predstavnik feministicke organizacije vec samo zelim sebi i drugima da prekratim muke oko odabira telefona.
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
Mislim da je sve aktivnija forma "PIMP MY PHONE" telefona u USA(posebno) i shire,pa ce tako i kod nas ko se bude setio da PIMPUJE razne telefone posebno namenjene zenama to staviti pod komercijalno-dostupno...jer za zene uvek ima vishe ideja ,pa ce tako telefon koji je svima na oko muski,dobiti formu zenskog(ukrasen raznoraznim cirkonima u boji i dodatnim djakonijama)
...ovako u komercijalnoj prodaji ima vrlo malo telefona namenjenim iskljucivo zenama(SE Z520i,M V3 pink,Vertu Ascent Pink,SL65 Escada..)!
Blonde, "Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj , jedan mig , nevidljivi detalj , sitan povod , a zatim sve same rade : vole , pate , nadaju se , mastaju i plaču" i naravno TELEFON
! I'm just kidding...
NARAVNO:Glasam za otvaranje podforuma "ZENSKI KUTAK"

Blonde, "Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj , jedan mig , nevidljivi detalj , sitan povod , a zatim sve same rade : vole , pate , nadaju se , mastaju i plaču" i naravno TELEFON

NARAVNO:Glasam za otvaranje podforuma "ZENSKI KUTAK"
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Blonde, ima aktivnih ženskih članova na forumu, samo tako malo zbrišu sa vremena na vreme
Ideja ti nije loša, ali ipak mislim da su ti važne tehničke specifikacije telefona, a za boju maske i cirkone se možeš sama snaći
U svakom slučaju ne bi bilo loše da postoji, tako da i ja podržavam ovaj tvoj predlog

Ideja ti nije loša, ali ipak mislim da su ti važne tehničke specifikacije telefona, a za boju maske i cirkone se možeš sama snaći

U svakom slučaju ne bi bilo loše da postoji, tako da i ja podržavam ovaj tvoj predlog

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82