LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Re: LG G2

Post od iKe »

Samo drži power dugme desetak sekundi, to ga resetuje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Hocu da kupim g2 ali cene polovnih modela me izludjuju.. nov je 305 eura a polovan minimalno 290e :chytry: Ne znam ni da li da cekam da izadje g3 pa onda tek da kupujem (mada ne verujem da cu izdrzati toliko bez telefona :D ), sta vi mislite, koja bi mi bila najbolja opcija?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Prvo ti odluči treba li ti telefon :D

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Pa ja za 15e nebi razmisljao o polovnom telefonu, a prodavci polovnih telefona precenjuju uvek svoje telefone i gledaju da izvuku sto više, podjem od sebe :)
I mislim kada izadje G3 da ce da mu padne cena još.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

A tek kad izađe G4 :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja cekam G4,ako ne uzmem Iphone do tada .
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Da li neko mozda ima problema sa mikrofonom od poslednjeg malog update-a? Poslednjih dana mi se dosta ljudi zali da me vrlo slabo cuje tokom razgovora, pretpostavljam da je do noise cancelation jer sam slican problem imao i sa Galaxy S2 samo sto ovde ne znam kako da iskljucim opciju :?
HTC 10

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Posle zadnjeg apdejta Alarm Clock Xtreme ne radi kako treba , , ujutro kad se oglasi i tapneš na dismiss on isključi sve tonove na telefonu , čudna stvar :? ... sad fabrički alarm koristim .
16 godina na forumu MOBILNISVET

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

cao narode i ja sam postao srecni dobitnik lg g2 al sada imam mali problem sa konekcijum sa pc sinoc je sve radilo kako treba al danas nikako... kada hocu da se konektujem na pc preko usb izbacuje mi da nije nasao drajvere i nece nikako da se konektuje svasta sam probao i nece molim za pomoc hvala :blinky: :blinky:

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Skini airdroid,ja usb konekciju uopste ne koristim
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ili ovo sto ti kaze Behemoth, ili peske skini i instaliraj drajvere pa ce raditi.

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rex »

Azimuth.. sve kontam al ne kontam da radi pa neradi usb i skinuo sam drajvere i instalirao i sve i opet nece tj ne nalazi drajvere a bilo je sve ok e evo jos problema sada ne vidi ni usb fles ni stampac super veselo

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Windows je to,nema drugog resenja.
Iz samo sebi znanih razloga nekad rade drajveri a nekad ne.

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rex »

behemoth... moguce je al sta sada da radim da rusim sistem zbog toga ili sta a wifi nemam kuci da bi spajao tel...strasno :cry:

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ne znam sta da ti kazem,i meni se desavalo,muke sam mucio,prvo sa HTC HD2,onda Galaxy S2,sad G2,i onda mi je neko preporucio Airdroid i samo preko njega prebacujem sve sto mi treba.

Ako nemas wifi ne znam kako da resis to,meni danas radi a sutra iz neobjasnjivih razloga ne radi.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam, probaj da ubodes u drugi usb. Ja, ni pre ni posle G2, nisam imao takvih problema. Jednom instalira drajvere i to je to.

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rex »

azimuth---behemoth... i ja sam imao pre muke sa htc hd2 pa posle ok sve pa jedno vreme miruje pa onda opet error pa rusi sistem pa radi super i tako u krug strasnooo

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Promeni Windows (stavi neki proveren)
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Mene nekada kada to zeza restartujem racunar u radi, ili par puta cupas i vracas usb, ako je radio radice opet.

Agiramone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Maj 2014. 13:30
:: LG G2

Post od Agiramone »

@rex Imam isti problem, trazi mi MTP drajver, koji kada odem na microsoftov sajt i skinem ga, nece da instalira na racunaru. Negde sam citao da mozda nije Windows 8.1 kompatibilan s tim!? Pokusao i sam rucnim skidanjem drajvera, bez uspeha. Ili nisam nasao prave.

Odgovori