Iskustva sa (online) prodavnicama
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Razumem ja da i većina njih ima minimalnu zaradu po komadu, ali evo naveo sam primer i mislim da sam zaslužio bar 5e. Uostalom, sam je rekao za tih 20e popusta, nisam ja tražio.
Što se tiče S3, već skoro 3 meseca drži cenu, možda 5-10e pao. Ali mislim da će u narednom periodu jako da padne jer je izgubio podršku.
Što se tiče S3, već skoro 3 meseca drži cenu, možda 5-10e pao. Ali mislim da će u narednom periodu jako da padne jer je izgubio podršku.
Bio je kod tog tvog lika 220€, sad je 225e, što je prosto neverovatno da je poskupeo.
A mislim da podrška apsolutno nema veze sa cenom, nego starost tj zastarelost modela,
jednostavno izlaze noviji i bolji modeli, S3 je prevaziđen davnih dana, podrška je tu nebitna.
A mislim da podrška apsolutno nema veze sa cenom, nego starost tj zastarelost modela,
jednostavno izlaze noviji i bolji modeli, S3 je prevaziđen davnih dana, podrška je tu nebitna.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa dobro, zastarelost svakako ali kao što nije pao izlaskom S5, da je dobio KitKat, držao bi S3 do kraja leta lepu cenu. Ovako mislim da do kraja meseca otprilike ide na 200€.
Ljudi treba mi pomoc, pa mislim da je ovde nekako najprikladnije da postavim pitanje.
Dakle na ovom sajtu u odeljku za male oglase i pored ispostovane procedure brisu mi oglas. U cemu bi mogao biti problem i sta uraditi?
Hvala
Dakle na ovom sajtu u odeljku za male oglase i pored ispostovane procedure brisu mi oglas. U cemu bi mogao biti problem i sta uraditi?
Hvala
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Postoji tema vezana za probleme sa malim oglasima. Prvo je procitaj pa ako ne nadjes ogovor onda pitaj. Ako pitas, odgovor koji ces dobiti bice isti kao i na sva druga pitanja iz te teme
viewtopic.php?f=16&t=23353

Hvala ti.Azimuth napisao:Postoji tema vezana za probleme sa malim oglasima. Prvo je procitaj pa ako ne nadjes ogovor onda pitaj. Ako pitas, odgovor koji ces dobiti bice isti kao i na sva druga pitanja iz te teme![]()

- El Laki
- Prijatelj foruma
Zna li neko kakva je situacija sa cenama telefona u Danskoj? Da li su i koliko jeftiniji nego kod nas? Isplati li se tamo kupovati? Drugarica ide krajem meseca, pa bih u zavisnosti od razlike u ceni jurio Nexus 5, G2 ili Note 3.
Ne znam gde da pitam ovo, ako postoji tema o dodatnoj opremi dajte mi link
.
Gde da kupim dodatnu opremu za mob?
Konkretno mi treba futrola i olovka za touch screen.
Dajte predloge

Gde da kupim dodatnu opremu za mob?
Dajte predloge

El Laki, za Dansku znam da je generalno ubistveno skupa, e sad... ona će cene gledati pa će ti javiti...
Zanima me, ako hoce neko da mi kaze, kako izgleda garancija za telefon uzet u "obicnim" prodavnicama, tipa Logic shop-a i slicne, tj da li pise sta tacno pokriva garancija, a sta ne i sta se desava u slucaju da telefon ne moze da se popravi.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
kizami88, Mislim da sam o garanciji pisao u teme gde si, ako se ne varam, ti postavio pitanje u vezi garancija, možeš tamo da pogledaš odgovor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da odgovorim sam sebicvoruga napisao:Gde da kupim dodatnu opremu za mob?
Dajte predloge

Danas sam bio u Supermarketić i sve pohvale, kupio sam silikonsku oblogu, olovku, foliju, punjač za kola,
i vratiću se da kupim i za sestrin i devojkin mobilni

- El Laki
- Prijatelj foruma
Da li je neko saradjivao sa Mobilni ns na kp? Ukoliko jeste, kakva su vasa iskustva sa njima?
evo link za njihov izlog na kp: http://mobilnitelefonins.kpizlog.rs/
Imaju dobar izbor telefona po pristojnim cenama. Original pakovanje i garancija uz telefon.
evo link za njihov izlog na kp: http://mobilnitelefonins.kpizlog.rs/
Imaju dobar izbor telefona po pristojnim cenama. Original pakovanje i garancija uz telefon.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 21. Nov 2012. 09:43
- :: nokia 5228
El Laki, ja sam burazeru uzeo S3 pre skoro godinu dana od tog lika...dobio sam telefon fabricki zatvoren i pismenu garanciju od 6 meseci..u njoj je naznaceno da se odnosi na softverske greske....uzecu fon i za sebe kod njega jer je medju najpovoljnijima a i proveren je ,jos par ljudi koje znam je kupovalo telefone kod njega... tako da mozes slobodno 

- El Laki
- Prijatelj foruma
A malo mi to 6 meseci... Mada i na trenutni S3 imam 12 meseci što opet nije pravi rok, opet daje bar neku sigurnost. Ovo 6 meseci... Šta znam... :/
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Po zakonu je 24 meseca naravno, kad dobijes racun i garantni list, ovako kad uzimas iz "obicnih" radnji to je uglavnom 6 ili 12 meseci. 

Joxy, ima i "obicnih" radnji koje daju 24 meseca .
- El Laki
- Prijatelj foruma
Naravno, zato i kažem da mi je ovih 6 meseci... :/
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ima, ne kazem, ali je to generalno ili 6 ili 12 meseci.
Kad je uredjaj potpuno nov, neotpakovan, i tih 6 meseci garancije je sasvim dovoljno.
Kad je uredjaj potpuno nov, neotpakovan, i tih 6 meseci garancije je sasvim dovoljno.

El Laki, ja sam uvek za to da se da koji evro vise u nekoj proverenoj "obicnoj" radnji i zarad duze garancije.