LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: LG G2
Ne znam odkud ljudi vama toliki problemi sa drajverima na Windows OS, kačao sam doslovno desetine i desetine telefona na laptop koji radi na Win 7 Pro 64bita i nikada nisam imao problem, Nokia, Samung, Alcatel, LG, svi drajveri jednom instalirani rad savršeno. Takođe, nikakav problem, za sada nemam ni sa Win 8.1 64bita.
rex, Ako Airdroid ne dolazi u obzir, možeš da pokušaš sa nekim alatima, tipa TuneUp Utilities i sl, da očistiš registry bazu, deinstaliraš drajvere, pristupiš opciji clean registry, ponovo instaliraš drajvere. Ako i posle toga konekcija pravi problem onda po svoj prilici mora novi OS.
rex, Ako Airdroid ne dolazi u obzir, možeš da pokušaš sa nekim alatima, tipa TuneUp Utilities i sl, da očistiš registry bazu, deinstaliraš drajvere, pristupiš opciji clean registry, ponovo instaliraš drajvere. Ako i posle toga konekcija pravi problem onda po svoj prilici mora novi OS.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ja na mome kompu imam za nokiu,lg, za stari sony ericsson,i i za samsung naravno,koristim w7 i nemam nikakve probleme ,sta god ubodem u komp nalazi bez problema
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Ja imam legalni W7 na kompu pa me zezaju drajveri.
karakteri...
karakteri...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I kod mene je lagalni kako Win 7 tako i Win 8.1 i, kao što sam rekao, nema nikavih problema.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
Pozdrav nov sam na forumu . imam pitanje danas sam odradio update na kitkat medjutim nisam dobio knock code opciju zbog koje sam najvise i radio update , pa me interesuje da li to nesto nije u redu sa mojim telefonom ili jos nije stiglo za moj telefon . jos da dodam telefon je rotovan
Alexlgg2
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Zavisi na koju verziju si odradio update pošto nemaju sve verzije knock code.aleksandar90ns napisao:Pozdrav nov sam na forumu . imam pitanje danas sam odradio update na kitkat medjutim nisam dobio knock code opciju zbog koje sam najvise i radio update , pa me interesuje da li to nesto nije u redu sa mojim telefonom ili jos nije stiglo za moj telefon . jos da dodam telefon je rotovan
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
sada mi je tenutno na 20b . ,