Koji telefon do 130 evra?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Maj 2014. 17:59
:: Samsung

Koji telefon do 130 evra?

Post od aleksdesert »

Postovanje

Zanima me da li neko moze da mi preporuci neki dobar telefon Samsunga,LG-a ili Alcatela do 130 evra,gledao sam po sajtu ali mnog je negativnih komentara pa ne znam kome da verujem,svi se bukvalno zale,evo recimo Samsung
S8500 Wave kakvo je vase misljenje u vezi njega,samo da napomenem 5 pix kamera,da ima dobar zvuk i to je to,briga me za internet,GPS,FB,igrice i tako te gluposti,znaci da ima dobru kameru,vibraciju i ram memoriju,to je to.

Hvala unapred na odgovoru 8)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: Koji telefon

Post od Zile995 »

Wave? Cekaj to bese radi na Bada OS-u? Onda bezi od njega, nema podrsku. Ako hoces polovan android telefon kao samsung onda mozes da uzmes polovan galaxu s2 za te pare. Jos malo dodas ako zelis fon u perfektnom stanju. Imas nokiu lumiu 520 nov za 100€. Posedujem s2 I znam kakav je uredjaj, zalim se jedino na bateriju ali dobro, znam da moze da se dotera do perfekcije.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Znam da nije ovo adekvatna tema tj nije tema prodaja, ali da se javim da imam Alcatel OT-995 na prodaju, imam i S2 ali bih njega radije zadrzao tako da ide Alcatel na prodaju, oko cene bismo se dogovorili, ako si zainteresovan javi se u pp. :)

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

BEz ikakve uvrede, nakon 995 sam presao na Lumiu 520...sto se ta dva tel.tice, neuporedivo je..brzina, baterija,kamera...
jedino malo veci ekran..prednja kamera koja je veoma losa...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Slazem se Lumia 520 je proglasena za najbolji jeftini (medju jeftinijim) telefon na svetu, Lumia mislim da nema prednju kameru a nema ni blic sa zadnje strane tako da ima i Alcatel prednosti u odnosu na nju... A i Alcatel bi ga izasao manje od 100e. :)

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Ja samo pitam za misljenje,telefon bi kupio u radnju a ne preko foruma,ako neko moze da kaze recimo LG
Optimus L3 E405 sta mislite o njemu i o Samsung
Galaxy Fame S6810

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

au, prijatelju....
ti telefonu su veoma slabi....Ali, opet po volji, mi smo preporucili..Tako da...

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Post od georg »

aleksdesert, bolje uzmi i polovan, ali cestit, nego nov i shit. Ako bas mora nov, uzmi nokiju lumia 520, ima ih na kp za ~100€… kolki ti je budjet uopste? Najbitniju stvar nisi naveo :-)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Slazem se, ali ipak novo je novo. :)
Ja sam ti samo dao predlog posto vidim da trazis Alcatel do 130e, a moj je kao nov i jos u garanciji, ispod 100e...

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Ja sam svoj alcatel u full stanju prodao jos pre 8 meseci za 80e...Takodje, android i 512mb rama ne ide, makar vise ne ide....
sam rad na njemu je cisto mucenje,.....kamera je bolja na 520,baterija, brzina, stabilnost...
ali modeli koje je naveo su stvarno veoma,veooma losi.....
ali, po volji, vecina predlaze 520, nov na KP-100e....nema bolje kupovine.....SRecno, i pamer u glavu...ne dozvoli da zbog 10e ne kupis nesto da valja, bolje sacekati i skupiti......

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Naravno da je uvek bolji novi telefon ma koji da je, ja sam mu samo predlozio ono sto ja imam tj sto prodajem, sada je na njemu da odluci, nije bitno naravno ja cu da ga prodam nekom drugom, dao sam ga u oglase vec ima par zainteresovanih nego ja reko da pomognemo coveku oko izbora. I sam je rekao da mu telefon ne treba za internet, fb, igrice i ostale gluposti vec da ima kameru 5 mpx i dobru vibraciju tako da ne zahteva mnogo...

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Pa u tom slucaju njemu ne treba nista vise od nokije n8 ili n9, pogotovo ako nije bitan internet, fb i ostale stvari. I nisam video da je covek naveo da li mu je bitno da bude touch

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Kad bi bilo nove N82 to bi leglo :)

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Nokia Lumia,ajde razmislicu A sta bi mogli da mi kazete o ovom modelu Samsung
Galaxy Gio S5660? :unsure:

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Meni vise treba telefon sa odlicnom kamerom 5 ili 3.5 pixela,touch sreen ili slide mada preferiram touche screen,dobru kameru,a sto se tice interneta i tih budalastian to me zabole,i cene negde oko 13000 dinara min,eto malo specificnije da ne bi bilo zabune :|

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ma u pravu si, taj Wave ti je odlican. Pogledaj i Wave 2 i 3, imaju veci ekran ali su malo skuplji. Takodje Nokia N8.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Jeste ali eto covek je lepo rekao da mu treba dobra kamera od 5 mpx, touch... A da mu ne treba za fb, net i igrice tako da ja jos jednom preporucujem ovaj moj Alcatel jer je za to i vise nego dovoljan, ne samo zato sto je moj nego sto je covek pitao da mu preporucimo nesto i od Alcatela izmedju ostalog sa tim specifikacijama. :)

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Ma lumia bre i cao. Kakav crni wave, ju naopako...... :shock:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Slazem se, ako uzimas nov telefon i u tom cenovnom rangu svakako je Lumia najbolje resenje, u oglasima je ja mislim oko 100e.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Posedujem Alcatel model i zadovoljan sa sa istim, ali kamera im je očaj, bez obzira da li je 5 ili 8 Mpx, kvalitet fotografija napravljenih sa kamerom na Alcatel telefonima je jako loš, tako da Alcatel modele zobiđi ako je kamera primarna stvar.
Moj savet je N8, telefon sa kamerom koja i dalje parira i daleko skupljim modelima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori