D600 USB problem

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Ivan804
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Mar 2006. 18:09

D600 USB problem

Post od Ivan804 »

Nabavio sam neki dan D600 i dobio uz njega USB kabal i upravljačke programe te iste instalirao.Kad spojim mobitel USB kablom na kompjuter program ga uopće ne prepoznaje.Jel ima tko kakvih sličnih iskustava ili možda zna u čemu je problem?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako je decko dobio cd sa programima sigurno su i drajveri bili na istom ali moguce je da je doslo do komplikacije ako je prvo instalirao programe a posle ubacio data kabal i prikljucio fon u tom slucaju prajveri su ostali out...ako imas disk koji si dobio uz aparat probaj kad prikljucis fon da ubacis disk i odes na control panel-add hardware i skinuce ti drajvere sa diska ali ako nece ni tako onda je nesto drugo u pitanju :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Kao što već napisah negde ako ni posle ovoga ne uspe instalacija, idi u Device Menager i odatle update-uj drivere (normalno sa CDa) meni je ovo pomoglo!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

neverovatno opet mi je neko obrisao post, ne razumem sta je problem sto sam rekao da proveri drajvere i da ih preuzme na samsungovom sajtu :o :shock:

Odgovori