Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
zoreli napisao:
Ti opet ne čitaš ono što ja napišem i ne shvataš poentu .
Nemoj sad da se pravis,editovao si post pa sad ispade da sam ja budala sto sam to napisao.
Kod mene u postu je tvoj citat gde si razocaran rezultatom,citirao sam i tuzni smajli
Sto bi bio razocaran ako znas da benchmark aplikacije nisu pravo merilo brzine telefona?
Koristim Stock 4.4.2 (sa zadnjim apdejtom) , deinstalirao sam Grenify jer hoću da ga testiram bez "pomagala" , primetio sam da baterija pokazuje neverovatne (prve) rezultate / dužina trajanja je značajno povećana (to vidim posle 5 sati upotrebe telefona / baterija na 96% uz 30min. screen-on / surf i nekoliko razgovora) . Sam telefon radi izuzetno glatko i brzo. Verujem da treba dan-dva da se "složi" Kernel sa Rom-om
Definitivno ce morati hard reset.Sad mi je promenio pozadinu sam od sebe,i neopisivo mi zdere bateriju u stanju mirovanja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nexus 5
Sutra cu verovatno dobiti S5 iz Australije,ali mislim da necu otvarati vec pravac oglasi.
EDIT:
Odradio hard reset i sad mi telefon zabo pri restore podataka.
Ekran je svetlo plav,restore zakucao 2% i ne mrda.
Izvucem usb,on i dalje stoji tako,ne reaguje uopste.
Edit,brikovao se.
Moze u kantu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne verujem da je moguce brikovati telefon hard resetom.
Probaj da li mozes uci u download mode.
Drzi volume up i onda ubodi usb,ako udje u download onda je sve ok i moze se flesovati stock kdz.
Ne reaguje nista.
Ugasio se i nijedna kombinacija dugmica ne pomaze.
Mrtav je totalno.
Posle hard reseta je radio kako treba,medjutim kad sam krenuo da radim restore podataka preko pc suite zakucao je na 2% i tako drzao jedno pola sata.
Iscupam usb,ekran je bio plav jos par sekundi i ugasio se totalno.
Od tad je mrtav.
Stavi ga na punjac jedno sat vremena cisto da se dopuni baterija i onda uradi ovo sto sam iznad napisao.
Ako ne mozes u download onda je brikovan,ali moze da se popravi,samo treba dosta znanja na linuxu.
Ne,sa 4.4.2 sam vracao
Ne znam sta se desilo,ne ide mi u glavu.
Edit:
Nema,ne reaguje nikako.
Brikovao se skroz.
pz ljudi imam mali problem jel zna neko da mi preporuci dobar program za slike tj koju god sliku skinem i stavim na pozadinu bude ogromna ma koliko god je ja sekao
Dobro nije mi prvi put da cujem da moze da se brikuje telefon posle hard reseta, desavalo se ljudima zbog loseg, brick bug kernela, ali ovde je drugacija situacija. To se na g2 ne desava i ne pogadja sam uredjaj. Zacudilo me je da moze ovako da se brikuje g2.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Behemoth, Ima li indikacije punjenja?
Meni se čini da ti je možda baterija prazna, možda je tu problem.
Koji recovery si imao u telefonu pre hard reseta?
Imaš li neki custom ROM skinut na PC-ju?
Kažeš da si probao svašta, ja znam za ulazak u bootloader/recovery - Power+Vol down.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Nema,ne reaguje uopste.
Totalno mrtav.
Nije rutovan,ima stock rom,znaci nista dirano niti budzeno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.