Iphone 5 vs S4 vs G2
Iphone 5 vs S4 vs G2
Drugar je resio da kupio jedan od ova tri modela pa je u dilemi koji,on najvis vuce na Iphone 5,ja reko daj da pitamo kolege na forumu sta oni misle?
Ono klaskika: kamera,baterija,fluidnost,update...decko ne menja telefone pa to da kupi i da bude miran.Ja znam kakav je svaki telefon,njegove prednosti i mane,ali kada se to sabere i oduzme sta je najbolja kupovina?
Ono klaskika: kamera,baterija,fluidnost,update...decko ne menja telefone pa to da kupi i da bude miran.Ja znam kakav je svaki telefon,njegove prednosti i mane,ali kada se to sabere i oduzme sta je najbolja kupovina?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Iphone 5 vs S4 vs G2
Po meni G2 iz prostog razloga što mi je IPhone suviše male dijagonale. Da je 4.5 bar, bez razmišljanja bih ga uzeo. Ovako za sada G2, a ako Bog da da 6ica ima 4.7" onda se skupljaju pare za to.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Mislim da je best buy svakako G2, naravno nijanse su u pitanju. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
IPhone je moje misljenje, zbog sistema pre svega, a onda i materijala, zavrsne obrade... Ako moze 5s je daleko bolja investicija, ali ni i5 nije za potcenjivanje
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je LG G2 najbolje rešenje, sve je već rečeno o tom modelu, zna se koje su mu mane, a koje prednosti. S4 je dobra kupovina samo ako je postojanje slota za memorijsku karticu apsulutno neophodno, u suprotnom G2 je best buy.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Slazem se, ima i S4 neke svoje prednosti naravno, ali u ovom trenutku sto se tice odnosa cena-kvalitet i ulozeno-dobijeno mislim da je G2 najbolja kupovina. 

- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
weska88, nisi precizirao da li samo novi telefoni dolaze u obzir?Ako da,imajuci u vidu cenu novog Iphone 5 16GB,pa ja bih bez razmisljanja dodao jos 10-20e(vidjao sam nove za 460e sa dve godine garancije operatera) i uzeo sigurno najbolji telefon danasnjice S5.Za Iphone 5, u prici sa ljudima koji se bave samo prodajom i servisom Iphone-a,saznao sam da je jedan od najkvarljivijih iphone-a dosada,da su 4s i 5s daleko kvalitetnije odradjeni.Prema tome,ako je bas ljubitelj iphone onda definitivno 5s ili S5.Imajuci u vidu da si rekao da covek ne menja cesto,sa ova dva modela je miran bar godinu i po-dve.
Ako je presudan kvalitet izrade i kompaktne dimenzije - iPhone
Stabilnost sistema i podrska - iPhone
Velicina ekrana - G2
Baterija - G2
Prilagodjavanje telefona - G2
Omjer ulozeno dobiveno - G2
Za kasnije preprodavanje i sto minimalnihi gubitak novca - iPhone
Kamera - svi su tu negdje
Stabilnost sistema i podrska - iPhone
Velicina ekrana - G2
Baterija - G2
Prilagodjavanje telefona - G2
Omjer ulozeno dobiveno - G2
Za kasnije preprodavanje i sto minimalnihi gubitak novca - iPhone
Kamera - svi su tu negdje
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Telefoni koje si naveo, novi ili polovni? Da li mu smeta manji ekran iphone? Da li mu treba veći ekran? Fluidnost, update, izrada, duže staze... iphone.
Ima 330e s4 i g2 bi bili novi a iphon bi bio polovan, do sada je ima s2, ne zna on sta hoce. hoce za te pare najbolje iphone mu je najlepsi kaze "smekerski"
a posle toga mu je s4...Pa bitna je fluidnost da to lepo radi...za ekran se nije izjasnio, ja sam mu rekao da uzme novi G2, danas ide tu u vip da ga osmatra.cacka i tako to....

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa tako je najbolje, neka ih sam pogleda pa neka donese odluku. 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Moj glas ide za iphone 5, fluidnost, kamera, update, izrada, sve je na strani iphone-a i plus ce da duze drzi cenu.
Gledao danas G2 nesto nije odusevljen kako izgleda:) Zapeo za iphone zbog izrade,sutra ide da pogleda thc one m7,on je posle iphone mozda najbolji po izradi,ali ni ovako nije los u opste...
Sta vi mislite htc one?
Sta vi mislite htc one?
Sve najlepse.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
A Nexus 5, neka Xperia ili Lumia? 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Zanimljivo mi je samo da nego ko je imao S2 nije zadovoljan izgledom / izradom G2...weska88 napisao:Gledao danas G2 nesto nije odusevljen kako izgleda:) Zapeo za iphone zbog izrade,sutra ide da pogleda thc one m7,on je posle iphone mozda najbolji po izradi,ali ni ovako nije los u opste...
Sta vi mislite htc one?
otkud znam plasticno,pa zato sada gleda ove limene masine,ili one ili iphone 5...sutra do kraja dana ce uzeti
lomi se sto bi morao polovan iphone za te pare,a ova ostalo ima novo,da ima 500e za mob vec bi nosio celicni iphone 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ja mislim da ce on uzeti htc one cim ga vidi.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To oko izrade G2, i ja sam imao taj pocetni osecaj, kao da je supalj nekako, kao da postojirazmak izmedju maske i baterije. Ali to je osecaj koji nestane posle par sati koriscenja jer je telefon zaista utegnut.
Ajfon sa druge strane ke prica za sebe. Sve je na svom mestu i nema mrdanja. Zaista je kvalitetno odradjen, ali sve to i kosta poprilicno. Ako je polovnja, prelistaj tamo sta je Baraba pisao da treba proveriti.
Ajfon sa druge strane ke prica za sebe. Sve je na svom mestu i nema mrdanja. Zaista je kvalitetno odradjen, ali sve to i kosta poprilicno. Ako je polovnja, prelistaj tamo sta je Baraba pisao da treba proveriti.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Pa o tom ti i pričam - i do sada je imao plastiku i nije mu smetala, a sad mu odjednom smeta G2 jer je od plastike... Weird...weska88 napisao:otkud znam plasticno,pa zato sada gleda ove limene masine,ili one ili iphone 5...