LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Eh,kad ne moram ne vozim auto,ovde sve stignem peske ili bajsem.
A dobro mi dodje za kondiciju,razmisljam da odradim borbu jula.
Auto nikad ne znam kad ce mi zatrebati,i zato mora da je uvek tu spreman,zbog posla koji radim.
A dobro mi dodje za kondiciju,razmisljam da odradim borbu jula.
Auto nikad ne znam kad ce mi zatrebati,i zato mora da je uvek tu spreman,zbog posla koji radim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Kad nesto volis nadjes 
Treniram 6 puta nedeljno,nekad manje nekad vise,ali je bitan kontinuitet.
Kad jednom ispadnes iz koloseka tesko se vracas.

Treniram 6 puta nedeljno,nekad manje nekad vise,ali je bitan kontinuitet.
Kad jednom ispadnes iz koloseka tesko se vracas.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
MMA,pre toga Dzudo.
Ovo,bajs,trcanje,teretana to mi je samo dodatno,posto ne moze sve na treningu da se postigne,u vidu kondicije i snage.
Ovo,bajs,trcanje,teretana to mi je samo dodatno,posto ne moze sve na treningu da se postigne,u vidu kondicije i snage.

Znam,sve to ima svoje.
Cale je od previse treninga zaradio diskus herniju.
30 godina je trenirao Dzudo,stigao do crnog pojasa 2DAN,iskoce mu prsljenovi i nikad vise nije bio isti.
Dan danas hoce da ga presece u predelu ledja.
U teretani ne dizem velike mase,to me samo usporava i ubija kondiciju.
Radim eksplozivnost i izdrzljivost.
Da vidis kad dodju na trening ovi hemicari,pucaju od misica,a nemaju kondicije za 1 minut lakseg sparinga.
Probao sam opet restore,zabo na 27% tri puta.
Ne znam sta se desava sa tim,ali restore kod mene nije moguc preko kompa.
Odose fajlovi i sve u majcinu.
Telefon se upalio normalno
Ne znam sta se desava sa tim,ali restore kod mene nije moguc preko kompa.
Odose fajlovi i sve u majcinu.
Telefon se upalio normalno
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ako ti je telefon rutovan,ubaci titanium,meni je on najsigurniji za restore podataka
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pitanjece za automatsko osvetljenje. Kada je mračačna prostorija svetlo se previše priguši, slabo se vidi na displeju, mora da se pojačava ručno (bem ti taku automatiku onda). Ima li neki fix ili neka opcija koju sam propustio?
- kutijagreha
- Banned
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Одг: LG G2
Tako je i kod mene osvetljenje. Ubaci lux aplikaciju i resio si problemBaraba napisao:Pitanjece za automatsko osvetljenje. Kada je mračačna prostorija svetlo se previše priguši, slabo se vidi na displeju, mora da se pojačava ručno (bem ti taku automatiku onda). Ima li neki fix ili neka opcija koju sam propustio?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ovo je lux? Ovo je za blic?
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.tool.lux
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.tool.lux
- kutijagreha
- Banned