Pomoc oko odabira MTS telefona
Pomoc oko odabira MTS telefona
Pozdrav.
Uskoro mi istice Box paket u telekomu pa bih trebao da ga produzim. Samim tim mogu i da uzmem neki novi telefon pa eto muke.
DO sada me nisu zanimali touch screen telefoni ali zbog nekih stvari (kao sto su konektovanje na PC preko team speaka, bolja kamera i neke aplikacije za posao.)
Znachi generalno ne zanimaju me igrice niti neki preterani browsing ili gledanje filmova/klipova po youtubu.
Najvise sto sam planirao da dam je 1800 dinara mesecno. (oni daju na 12 meseci)
Od ponudjenih modela ono sto sam ja zapazio do te cene su:
Alcatel C9 POP Dual sim
LG Optimus L7 P710
Samsung S7582 Dual sim
HTC Desire 500
HTC Desire 310
Sony XPeria L
I jos jedan model Sony Xperia SP koji cini mi se da ima pogresnu ceu. Previse je skup (oko 3.000 mesecno) a cena na sajtvoima mu je oko 200 eura.
Svaki savet je dobrodoso. Hvala.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html
Spisak svih telefona.
Uskoro mi istice Box paket u telekomu pa bih trebao da ga produzim. Samim tim mogu i da uzmem neki novi telefon pa eto muke.
DO sada me nisu zanimali touch screen telefoni ali zbog nekih stvari (kao sto su konektovanje na PC preko team speaka, bolja kamera i neke aplikacije za posao.)
Znachi generalno ne zanimaju me igrice niti neki preterani browsing ili gledanje filmova/klipova po youtubu.
Najvise sto sam planirao da dam je 1800 dinara mesecno. (oni daju na 12 meseci)
Od ponudjenih modela ono sto sam ja zapazio do te cene su:
Alcatel C9 POP Dual sim
LG Optimus L7 P710
Samsung S7582 Dual sim
HTC Desire 500
HTC Desire 310
Sony XPeria L
I jos jedan model Sony Xperia SP koji cini mi se da ima pogresnu ceu. Previse je skup (oko 3.000 mesecno) a cena na sajtvoima mu je oko 200 eura.
Svaki savet je dobrodoso. Hvala.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html
Spisak svih telefona.
Re: Pomoc oko odabira MTS telefona
I gore kolegi sam rekao ja bih licno uzeo taj C9 veliki ekran, quad core 1.3mHz ,1gb rama ,2500 mah baterija kućes vise za te pare, rezolucija nece biti najsjajnija na toj velicini ekrana ali koliko para toliko muzike, ako ti ovo nije veliko uzmi to...
Dobar je po snazi. Ali nesto sam cuo da Alcatel ima slabu izradu telefona, da im se oni dugmici sa strane lako zeznu.
Mene vise zanima neki malo manje jak telefon a dobre izrade, jakog kucista. Nesto sto ce duze da mi sluzi.
Mene vise zanima neki malo manje jak telefon a dobre izrade, jakog kucista. Nesto sto ce duze da mi sluzi.
Re: Одг: Pomoc oko odabira MTS telefona
Desire 500 ili Xperia L
E ovaj L7 II? Jel ima neko iskustva sa njim?
On nekako deluje najvise uravnotezen.
On nekako deluje najvise uravnotezen.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Odlican telefon koji ce dobiti i kitkat,ima ga moja supruga vec 4 meseca nikakvih problema nema
Kupio je i njen brat takodje nikakvih problema cak ima instaliranu i navigaciju,kompaktan telefon sa solidnom kamerom,pokrece sve igrice kao i moj note3 ,baterija cudo ,dobar ips ekran
Sta vise ocekivati za te novce
Kupio je i njen brat takodje nikakvih problema cak ima instaliranu i navigaciju,kompaktan telefon sa solidnom kamerom,pokrece sve igrice kao i moj note3 ,baterija cudo ,dobar ips ekran
Sta vise ocekivati za te novce
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I ovde ću predložiti Alcatel C9, sasvim dobar model, za cenu po kojoj se prodaje ima više nego odlične karakteristike. Mislim da Alcatel ima odličan kvalitet, tako da smatram da je on dobero rešenje i na nešto duže staze.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ako ćeš kvalitet uzmi Desire 500,doduše ni L7ll nije los,malo je slabiji ali jeftiniji.
Znachi za sada ili Desire 500 ili LG.
Mozda uskoro dobiju i L9, posto mi ugovor istice 13. jula, pa mozda i to bude interesantna ponuda.
Mozda uskoro dobiju i L9, posto mi ugovor istice 13. jula, pa mozda i to bude interesantna ponuda.
Ja ako bih rekao svoje iskreno misljenje za nisko budzetni LG dobio bih zabranu dok sam ziv na ovom forumu...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Za te pare pre bih Desire nego L7, ali ako ima L9 II onda je izbor jasan. No, on mislim da nije u tom opsegu cena
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
nLike, imam Xperiu L i savetujem ti da nju uzmes.Telefon je odlican,brz,ne koci,im super zvuk,dobru kameru i dobru bateriju.Bolje radi nego bilo koji od ovih telefona sto si naveo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pozdrav, opet ja.
Imam jos mesec dana da se razmisljam.
Vidim sada neki model Huawei G700 koji je takodje meni dostupan. Citao sam poneki review i videm da je dosta solidan i dobar telefon. Jel ima neko neka iskustva?
Imam jos mesec dana da se razmisljam.
Vidim sada neki model Huawei G700 koji je takodje meni dostupan. Citao sam poneki review i videm da je dosta solidan i dobar telefon. Jel ima neko neka iskustva?