Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od oxigen »

Samo da javim danas sam pazario nov note 3 imao sam pre njega note 2 i mogu reci da osetno brze radi i td....
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Cestitam! U veselju ga koristio! :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Cestitam druze. Mislim da sam prvi imao tu informaciju ;)
Note IV N9100 dual

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

I od mene sve cestitke, neka je sa srecom, ne sumnjamo u to da ce odlicno da te sluzi. ;)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Hvala na cestitkama :)
e sada me zanima koliko traje prvo punjenje note 3 ??? znaci mob je nov ima punjac izlazne snage 2ampera i za sat vremena je napunio samo 20 posto baterije. to mi je nesto mnogo sporo.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

I jeste sporo, ne znam kako samo 20% za sat, ja sam zadovoljan kojom brzinom se puni, mozda prosecno 1% za jedan minut, mozda i malo brze ali tu negde otprilike, ne znam da li se slazete i kako je vama? :)

goldiebenj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Maj 2014. 02:10
:: Samsung Note3 N9005
:: Galaxy S2

Post od goldiebenj »

Ceftriaxone napisao:EBay ако нећеш да те деру као мајмуна.
Што бели кукала ти мајка??
Zato i nagurah onaj smajli - hebem li ga - za sve ima prvi put ... a mučio sam se sa tim potpisom ugovora pa onda kada se sve završilo i ne pitah koje je boje ... kada je stigao beli smejao sam se samom sebi :-) ali brzo sam navikao i na boju i na veličinu ... za 5 minuta :lol: :roll: ... a i ne navikao se, ovo nije telefon, samo još da ga naučim da pravi roštilj i sve sam moje životne probleme rešio. :lol:

Proučavanje mogućnosti ovog čudesa je kao da sam se upisao u školu opet ...
Oxigen napisao: goldiebenj, reci mi da li jos uvek moze da se poruci note 3 preko mts ja gledam na sajtu mts i tamo ga nema u ponudi ... aj nek je srecna kupovina sad si miran jednov2-3god sto se tice mob.pod uslovom da mu ne sprzis plucu ako budes cackao mnogo sa custom romovima ;)
Izvini nisam se kačio 2 dana, a sad već vidim da si obavio kupovinu, pa nek nam je obojici sa srećom. Stajalo je tamo u postu da sam uzeo na MTS ugovor - 12 rata po 2500 din uz trogodišnji ugovor za mixnet od 3190 din. Taj paket je meni savršen, i u principu sam samo vagao da li da idem na varijantu sa 50% popusta a da tel kupim za keš. Pošto znam da nisam dovoljno disciplinovan da odvajam sbvakog meseca po 20e u budžet :angry: uzeo sam ovako, mada se više isplati keš uz 50% popusta. Ko voli S5 - on je čak jeftiniji u tim paketima od Note3 - to im je neka reklamna fora, ali opet kažem - ja sam hteo BAŠ ovaj. Ne kajem se ni sekunde :-) .

Vidim da ljudi imaju dilemu oko nošenja - ja mogu da pomognem sa dva saveta:
1. OBAVEZNO u prazan džep. Prednji ili zadnji - nebitno. Uopšteno za sve telefone.
2. Sad dolaze vrućine i telefon savršeno leže u one džepove sa strane na bermudama ili onim trofrtaljkama :-) - bermude bez tih džepova ne uzimam u razmatranje 8). U tom džepu sam nosio tablet ...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

oxigen, sporije se puni ako je na 3G nego na EDGE, najbrze na wifi. Stavi osvetljenje na automatiku, probaj da ga ne cackas. A i ako je prvo punjenje, verovatno da jos uvek skida sa gmail-a sta vec od kontakata itd. Meni se punio manje od dva sata, od nekih 3-5% pa do 100%. Inace, kad ti pokaze 100%, ostavi ga jos nekih pola sata, tek tada ce baterija biti skroz napunjena.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Azimuth, uhhhhh evo jos se nije napunio prvo punjenje stavio sam ga oko 11.15 sada je 15h i tek je oko 65posto napunjen nisam ga koristio tokom punjenja i iskljucio sam wi fi i net preko mob . znaci garant je nesto lose punjenje ne mogu da verujem :uhuh:

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Oxigen, e da Bog da te srecno i dugovecno sluzio. I da se onako izigras ljudski :D

goldiebenj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od goldiebenj »

oxigen napisao:Azimuth, uhhhhh evo jos se nije napunio prvo punjenje stavio sam ga oko 11.15 sada je 15h i tek je oko 65posto napunjen nisam ga koristio tokom punjenja i iskljucio sam wi fi i net preko mob . znaci garant je nesto lose punjenje ne mogu da verujem :uhuh:
Meni se to desilo prilikom prvog punjenja S2. Sada mi je napunio iz prve Note3 kako treba. Nemoj da paničiš još - sačekaj da isprazniš bateriju bar još jednom.

Možda ima veze kako je kvrcnuta baterija prvi put - oni je pre pakovanja kratko pobude jakom strujom. To može da utiče na prvih par punjenja dok se ne stabilizuje stvar malo. Realno bi trebalo već prilikom sledećeg punjenja da sve legne na svoje mesto, ako je sve ok.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

stavio sam ga na moj orginalni punjac od note tableta i za 20 min je napunio nekih 15 posto definitivno je problem u punjacu

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

oxigen, cisto da bi proverio, ubodi ga u komp sledeci put pa meri vreme. Ok, sporice ce se puniti nego sa punjacem, ali definitivno mora brze da puni nego sa tim koji imas. Ako i tada budes imao problem onda znas da je do kabla a ne do onog adaptera sto ide u struju.
Jel to originalna oprema koju imas? Gde si uzeo telefon? Ako mozes, menjaj taj punjac, samo pre toga proveri ovo sto sam ti rekao.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Azimuth, uzeo sam nov mob bez kutije. Znaci danas sam stavio punjac od tableta 2ampera i napunio ga je super definitivno je bio problem u punjacu.Imam jedno pitanje da li moze note 3 da se puni sa usb od note 2 ??? Kaze mi jedan prijatelj da moze jel neko pokusavao?

EDIT:

Kazite mi sad upravo slikam neki text i auto focus se prvo upali cim primaknem mob textu za slikannje a ne pali se pri slikanju. sta se to desava kako vama radi auto focus

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Mozes da ga punis i sa tim punjacem, mada sam ja uvek za original. Proveri da li je do kabla ili adaptera. Ne kosta to puno na eBay-u.
Ovo za autofokus stoji automatski za macro, a za redovno, cini mi se, postoji opcija da se ukljuci/iskljuci.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Narode samo da se pohvalim da sam se ponovio sa Samsungovim Galaxy Gear satom. :D I naravno odlično funkcioniše sa ovim telefonom, za koji je prvenstvrno i namijenjen... :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Cestitam druze! Mora da je opako dobar
Note IV N9100 dual

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Ako moze neko da mi pojasni kakva je razlika ako se note 3 puni onim usb om od note 2 ???? koja je uopste funkcija tog nazovimo paralelnog drugog dzeka??kako se podesava opcija da kada sam u porukama samo priblizim mob glavi i on automatski pozove taj broj??? da li uopste postoje takva podesavanja to sam kosristio na note 2 a ovde sada ne mogu da pronadjem tu opciju

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Taj "drugi dzek" je usb 3.0.
Mozes da ugasis/upalis tu opciju da zove kad naslonis tel na uvo a u potukama si, al pojma nemam gde se nalazi opcija :D

goldiebenj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od goldiebenj »

Je li neko probao ovu futrolu - da li radi ok?
Activ VIEW Cover futrole za Note 3
Ima na kupujem prodajem za 1399 din, ne znam da li sme ovde da se okači oglas, ali ako upišete ovo u search izlazi odmah ...

Janka_88: Koji od ona dva modela Geara koji su u opticaju?

Odgovori