Htc One Max ili Note 3
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Htc One Max ili Note 3
Dobija da cena neće padati kao samungu. Mada, trenutno niko ne moze prognozirati cene, situacija u zemlji je takva kakva je, moze se desiti za mesec dana da se polovni prodaju posto zašto. Al da ne trujemo ovu temu tim.
@Laki, uzmi N3 ako lova nije problem, ako se natezeš da daš zadnju kintu, onda G2. A kusur u štek za drugi nov fon ili garderobu. Nemoj da se brineš za nošenje N3, gde bude mesta za G2, biće i za N3.
@Laki, uzmi N3 ako lova nije problem, ako se natezeš da daš zadnju kintu, onda G2. A kusur u štek za drugi nov fon ili garderobu. Nemoj da se brineš za nošenje N3, gde bude mesta za G2, biće i za N3.
Re: Htc One Max ili Note 3
Baraba, misliš zbog poplava ili zbog godišnjih odmora ili zbog nezaposlenosti i siromaštva generalno?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Slazem se sa Barabom. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Moram priznati da se natežem za kintu, ali ne do zadnjeg dinara. Za G2 me najviše brinu ti tasteri koji džabe zauzimaju displej, kad mogu lagodno pored logoa da se smeste. Baš su mi glup detalj na svim modelima. Narušavaju funkcionalnost i dizajn, ali dobro, ima ljudi kojima se baš oni sviđaju.
Za dimenzije nisam baš siguran. Npr trenutni S3 može da stane u džep od šortsa ali onako, skoro knap, G2 je te veličine otprilike dok Note ima dobrih 10ak mm u visinu i skoro isto toliko u širinu
Za dimenzije nisam baš siguran. Npr trenutni S3 može da stane u džep od šortsa ali onako, skoro knap, G2 je te veličine otprilike dok Note ima dobrih 10ak mm u visinu i skoro isto toliko u širinu
A sto mislis da narusavaju funkcionalnost?
Uostalom mozes da mu spicis root i da sklonis te tastere.
Sa druge strane,nema sta da ti rikne,ne ulazi prasina.
Uostalom mozes da mu spicis root i da sklonis te tastere.
Sa druge strane,nema sta da ti rikne,ne ulazi prasina.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Da, root moze sve da resi, a nisu losi mislim da postoje podesavanja kod njega ako se ne varam da sam biras redosled tastera kao i to da li zelis da ih bude 3 ili 4, a ako se oni gube u igrama ili dok gledas video to je onda jos bolje. 
Koliko bi izdvojio novca, tj koliko imas za sada?

Koliko bi izdvojio novca, tj koliko imas za sada?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Meni bi najbolje rešenje bila neka opcija auto-hide npr, tj da kada mi ne trebaju, sami se spuste, a da ih npr nekim potezom vraćam. Ako sam lepo objasnio
Trenutno imam 300, i imam da naplatim neku prodaju čim proradi pošta u Obrenovcu, tako da ću imati 320-330, taman za G2. Međutim, mogao bih da iskupim još 100 ako bih dosta dobio tim telefonom. Znači ako zaista procenim da je capo di capi
zato se i ovoliko razmišljam

Trenutno imam 300, i imam da naplatim neku prodaju čim proradi pošta u Obrenovcu, tako da ću imati 320-330, taman za G2. Međutim, mogao bih da iskupim još 100 ako bih dosta dobio tim telefonom. Znači ako zaista procenim da je capo di capi

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Laki, za tastere na G2 nemoj da brineš, ja sam prvog dana odradio root i instalirao Auto Hide Soft Keys apk
imaš free verziju na marketu ili pro verziju na netu
ja sam sa pro verzijom potpuno uklonio tastere - znači skroz čist ekran, kad ti trebaju dodirneš donju ivicu ekrana, pojave se, kad završiš dodirneš ekran iznad tastera i nema ih više
PS. drago mi je da kupuješ mob na duge staze, ne isplati se često menjanje a nema ni potrebe
imaš free verziju na marketu ili pro verziju na netu
ja sam sa pro verzijom potpuno uklonio tastere - znači skroz čist ekran, kad ti trebaju dodirneš donju ivicu ekrana, pojave se, kad završiš dodirneš ekran iznad tastera i nema ih više

PS. drago mi je da kupuješ mob na duge staze, ne isplati se često menjanje a nema ni potrebe
- El Laki
- Prijatelj foruma
E odlično, to je ono što tražim za slučaj da mi se ni uživo ne svide 

Jel se vama desava da na G2 recimo kada idete dvoklik da zumirate sliku on ugasi ekran 

weska88, dupli klik gasi ekran samo kada klikneš na pozadinu ili notifikacijsku traku. 

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Meni neweska88 napisao:Jel se vama desava da na G2 recimo kada idete dvoklik da zumirate sliku on ugasi ekran

Hvala, nisam to znao 

- Baraba
Stao je najveći gigant u zemlji koji je punio budžet. Ko će sad da napuni budžet? Prosveta? Realno, ko to moze da nadomesti?cvoruga napisao:Baraba, misliš zbog poplava
Koji gigant
?

- Baraba
Možda pogodiš sa slike:

A za slučaj da nisi pogodio:
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... a-kao-Boka
9 od 10 velikih bagera je potopljeno. Danas su vratili 400 ugovoraca sa Tamnave kući (ne verujem ni da će ih zvati, ukupno ugovoraca ima oko 1400, to su svi oni kojima je supermen obećao rešavanje problema i ispravljanje nepravde). Ostali su radnici koji su za stalno, ni za njih nema posla, stoje pored vode i čekaju, a čekaju rešenja, svi na prinudni odmor, sa primanjem plate od 60%. Tamnava, TE Velii Crljeni, železniki transport, sušara, suva seperacija itd. itd. stoji. U poređenju sa svim kapacitetima koji stoje, ovo što je počelo polje b i d (koji nisu bili potopljeni), to je kao kopanje na kaščicu. Kolubara = ugalj - struja - budžet.
U kolubari ima zaposlenih oko 13000 ljudi, bez ugovoraca i omladinske zadruge (ukupno oko 15000 ljudi).
Molio bih moderatore da ove ogovore koji ne pripadaju ovoj temi, prebace u odgovarajuću. Hvala i izvinjavam se na off

A za slučaj da nisi pogodio:
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... a-kao-Boka
9 od 10 velikih bagera je potopljeno. Danas su vratili 400 ugovoraca sa Tamnave kući (ne verujem ni da će ih zvati, ukupno ugovoraca ima oko 1400, to su svi oni kojima je supermen obećao rešavanje problema i ispravljanje nepravde). Ostali su radnici koji su za stalno, ni za njih nema posla, stoje pored vode i čekaju, a čekaju rešenja, svi na prinudni odmor, sa primanjem plate od 60%. Tamnava, TE Velii Crljeni, železniki transport, sušara, suva seperacija itd. itd. stoji. U poređenju sa svim kapacitetima koji stoje, ovo što je počelo polje b i d (koji nisu bili potopljeni), to je kao kopanje na kaščicu. Kolubara = ugalj - struja - budžet.
U kolubari ima zaposlenih oko 13000 ljudi, bez ugovoraca i omladinske zadruge (ukupno oko 15000 ljudi).
Molio bih moderatore da ove ogovore koji ne pripadaju ovoj temi, prebace u odgovarajuću. Hvala i izvinjavam se na off

- El Laki
- Prijatelj foruma
Biće javnih radova po poplavljenim mestima, biće posla, a bogami i para
milioni kamioni UAE

Bice mobilizacija ovih dana svih sa birao da rintaju u obrenovcu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Pa ovi sto su sluzili civilnu vojsku njima je u opisu da čiste, njih neka mobilisu pa neka ide da čiste!