Ima na GP program MTS stanje. Radi odlično, tako da su brige sa proverom stanja brzih MB rešene. m@c|-|oR, meni na tom linku ispiše sve osim onog što meni treba.
Bezvzačkoljica.Dve osobe zainteresovane za prenos ugivora,2 lične karte i pravac mts.Jedan izadje pod ugovorom jedan bez ugovora.Jedan plaća do tog datuma a drugi od tog....
Имаш mt:s стање, коју и ја користим и она је скроз проста. Практично замена за SSID код из dialer-а.
Имаш и mt:s центар која је званична апликација.
У њој можеш да активираш тарифне додатке. А има и непотребних опција.
Зато користим прву.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
PetarI napisao:Bezvzačkoljica.Dve osobe zainteresovane za prenos ugivora,2 lične karte i pravac mts.Jedan izadje pod ugovorom jedan bez ugovora.Jedan plaća do tog datuma a drugi od tog....
ipak ima posto je kontrola troskova ...za taj mesec obojica placamo racun posto kt ne ide proporcionalno ...i da bi mi vratilo novac moram da pisem zalbu ...i taj racun mora biti razjedinjen od ostalih ...rece kolega sa dr foruma ...nista lakoooo
Vidim da neki imaju problem sa MTSom (Baraba), meni se desava isto. Prosto je neverovatno koliko se net vuce, izvlacim 0.5 do 3 Mbita maksimalno. Krecem se po Beogradu i to centar uglavnom, tu provodim najvise vremena. Ima li nekih informacija o cemu se radi?
Ja jos imam i problem sa cell standby, u potrosnji baterije. Javlja mi da je to jedan od najvecih potrosaca i pri tom kada udjem u taj stat, pokazuje mi vreme bez signala 30-50% na neki period od 12ak sati na bateriji. Prvo sam mislio da je do telefona, pa do kartice ali izgleda da nije, proverio sam sa kolegincom, i ona ima cell standby i vreme bez meze dosta velik.
Kako vreme bez mreze? Nemas uopste signal?!
Ja u NS nemam bas nikakvih problema, juce bio i u ZR, tamo isto lepo radi. To vam nesto ceprkaju po BG, nema sta drugo da bude.
Azimuth, kada udješ u potrošnju baterije, pa tamo nadješ "cell standby" (ili kako se na kom telefonu već zove), udješ u njega i piše (meni npr.): "Time on 9h 23m23s" i ispod "Time without a signal 0%".
vla-do, to mi je jasno, nego mi nije jasno to vreme bez signala. Da li to znaci da je telefon nedostupan to vreme ili sta vec?
Inace, na ajfonu ne postoji ta opcija, nema prikaza potrosnje baterije kao na androidu. Postoji samo vreme od poslednjeg punjenja i koliko je telefon zaista radio tj koliko nije "spavao". Kontam da sve to zamara jako amere pa da zato tu opciju nisu ni ubacili u sistem
pa ne znam, to i ja pitam. Ne znam sta bi drugo moglo da bude time without a signal. Ovo je inace samo na 3g. Nervira me, stan mi je na 300 metara od mts tornja na dorcolu a radim u blizini, jbg ako nemam signal koliko pise da nema onda
Azimuth, po mom laičkom shvatanju, to bi značilo da si konektovan na mrežu, ali da nije bilo razmene "podataka" izmedju telefona i tornja. Freyr, dodji u Apatin onda. Možda više nećeš imati posao, ali 3G signal zato pun.
Freyr, zovi i žali se. Meni se dešavalo i da sam nedostupan, stižu mi poruke o propuštenim pozivima (ponekad, kada sam kući). MTS mreža je u rasulu. Zovem i žalim se x puta (svaki dan bar jednom), kada budem pisao žalbe da mi umanje račun imam na kontu čega, a ne da mi kažu da li ste probali ovo ili ono, sve sam isprobao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.