Iskustva sa (online) prodavnicama
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Slažem se.. Našao sam na oglasima 12 meseci garancije, a cena kao mobilni ns
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
12 meseci je sasvim ok, kad vec nije svuda 24 meseca.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 19. Maj 2014. 17:59
- :: Samsung
Pozdrav
Hvala El laki nisam primetio ovu temu a trazio sam da ne bi postavljao novu,,no sve u svemu evo da pitam i ja u kojoj je radnji najbolje da se pazari fon,recimo koja radnja prodaje fabricki telefon i ako je vecina polovna koliko znam jer nije mi jasno koja je poenta da Samsung Galaxy S Duos S7562 u Top sportu kosta 120 evra a u MOB trendu 115 Ok razlika nije veliak 5 evra gore dole nije to problem ali evo u Mobil factory kosta 140 evra,mislim u cemu je fora?
Hvala El laki nisam primetio ovu temu a trazio sam da ne bi postavljao novu,,no sve u svemu evo da pitam i ja u kojoj je radnji najbolje da se pazari fon,recimo koja radnja prodaje fabricki telefon i ako je vecina polovna koliko znam jer nije mi jasno koja je poenta da Samsung Galaxy S Duos S7562 u Top sportu kosta 120 evra a u MOB trendu 115 Ok razlika nije veliak 5 evra gore dole nije to problem ali evo u Mobil factory kosta 140 evra,mislim u cemu je fora?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nema na čemu.
Najviše pohvala mislim da imaju Logic Shop i Mobilni shop
Najviše pohvala mislim da imaju Logic Shop i Mobilni shop
-
- Povremeni posetilac
Super ali i dalje mi nije jasno zasto telefon u jednoj kosta 120 evra a u drugoj 145 evra? 
EDIT:
Samsung Galaxy S Duos S7562 je 115 evra u Logic shop-u da li je fabricki ili kineski to me muci?

EDIT:
Samsung Galaxy S Duos S7562 je 115 evra u Logic shop-u da li je fabricki ili kineski to me muci?
Original su nemoj da brines... dali su fabricki
jesu 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 26. Maj 2014. 15:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
-
- Povremeni posetilac
znaci Logic je odlican samo to zelim da znam?
,necu imati problema jel?ali bar neka mi neko kaze u buduce da znam zasto je onda u prodavnicama nerealna razlika u cenama?
,i moze savet za jos koju osim Logica?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Mobilni shop
Mobilni shop, ili neki od proverenih prodavaca na KP, preporuka za Darka iz Nisa.
-
- Povremeni posetilac
ima neko link od mobilni shop?da vidim cene i telefone u ponudi?a kakav je handy,top zona,mobtrend,top sport
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
momce,samo ukucas mobilni shop i izaci ce ti.Inace,najbolje je nazvati,jer desava se da se cene ne azuriraju pa ne odgovaraju onome sto pise.Ovo vazi generalno,ne govorim o mobilnom shopu
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
-
- Povremeni posetilac
ma kucao sam ja ali nemaju site a drugo sta mi vredi da pitam ako sutra kad kupim prodaju mi kinesku kopiju.
ma kakvi. original su. kineski.jadadadadadadadadadadadaadadadda
-
- Povremeni posetilac
da li ovde ima nekog ko je prodavac u nekoj od navedenih radnji na ovom sajtu jer ima ljudi kojima se ne svidja misljenje kupca pa ovde sebi dizu cenu i napadaju ne ovde na ovom postu(mozda se varam ali tako mi se cini)?neka mi neko iznese svoje iskustvo o kupovini telefona u nekoj od tih radnji,dobro bi mi doslo kao konacan odgovor.
Aj citiraj te postove da i mi svi vidimoaleksdesert napisao:pa ovde sebi dizu cenu i napadaju ne ovde na ovom postu(mozda se varam ali tako mi se cini)

-
- Povremeni posetilac
u al si me izvukao iz konteksta svaka ti cast
nije na ovom sajtu to objavljeno mozda i jeste a ko ce sad da trazi,ja samo kazem da ima a meni to ne treba.

Pročitaj tvoj prvi post, nema izvlačenja iz konteksta, sam si naveo na OVOM forumu.
-
- Povremeni posetilac
na osnovu ovoga viewtopic.php?t=22835 sam naveo polemiku,mozda sam lose procenio jbg ako tako nesto postoji pa nadjem,okacicu.
-
- Povremeni posetilac
ja procitah skoro sve ali misljenja su razlicita.Tesko mi da se odlucim,ispada da fiskalni racun dobijas u zavisnosti da li si prodavcu simpatican. :?pisem ovo zato sto je cena za na primer Samsung S7562 Galaxy S Duos 112 evra u Logic Shopu a u Mobilshopu isti telefon je 127 evra obe firme navode da su telefoni orginalni i fabricki pa zasto je onda razlika takva u cenama neka mi neko kaze.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zbog alavosti i zelje za sto vecom zaradom. Svi koji su legalno doterali telefone su imali iste dazbine (carinu i porez) da plate. Neki su pametniji pa idu na kvantitet