LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: LG G3

Post od Zile995 »

Quah hd display sa adaptive optimizacijom, svaki pikesl su smanjili koliko mi se cini za pola?! Veliki broj piksela su sabili nekako. Manje energije sada ekran koristi. Nemojte brinuti za bateriju, plus je i removable. :)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8 Slucajno naletela, pa rekoh da okacim ovde :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

AndroMan napisao:Exp. release 2014, Q4 :roll: :roll:
Status Coming soon. Exp. release 2014, June

Ništa spektakularno u odnosu na G2. Malo bolji displej, malo bolja memorija, malo bolji procesor a mnogo skuplji. Čini mi se da kao u Galaxy S seriji, pravi prelazak će biti tek na eventualni G4. Moje mišljenje...

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Joa_d,taman sto sam iskopirso link vidim da si ti postavila :) Telefon je stvarno zver,al ajde da vidimo kako ce se pokazati... Ako u septembru bude oko 350 evra velika je mogucnost da ga uzmem

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ako bude 350 onda uzimam dva komada.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

El Laki napisao:pravi prelazak će biti tek na eventualni G4. Moje mišljenje...
Baš tako

artifex napisao:Ako u septembru bude oko 350 evra velika je mogucnost da ga uzmem
Mislim da nema šanse da mu tako brzo padne cena, biće ovo skupa spravica 8)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

To i ja kazem,tek g4 ce biti logican prelaz.Jeste zver ovaj,ali opet je to samo mali pomak u odnosu na g2.Sad ostaje na Samsungu sa N4 da odgovori.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

joa_d napisao:https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8 Slucajno naletela, pa rekoh da okacim ovde :D

WOOOW :) , odgledao sam video ... Konkurencija je bukvalno oduvana , Galaxy S5 je klasa ispod definitivno .

G3 nema konkurenciju trenutno , a kako prodaja kreće za 15-tak dana širom sveta - tržište će se dobro zatalasati .

LG G3 hands-on: First look

Link: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1082.php
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

nije bas mala razlika al aj sada,samo mi nije ovo jasno sto su stavili 16gb/2gb 32gb/3gb rama opasna je ovo zvercica...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Konačno nov UI, koji mi se čak i sviđa.
Fali skener otiska prsta i samsungov merač živaca... jbg, ostavili nešto i za G4.

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

Cuj fali otisak prsta i merac zivaca?? Jesi ozbiljan? Na stranu sto su to dvije najvece gluposti u mobilnoj industriji, drugo, da su kojim slučajem to i ubacili, likovi poput tebe bi napisali, aaaa vidi kopiraju, bla bla, ne znaju nista svoje ubacit....itd.
Po meni jedina mana je ova komplikacija sa ram-om, 2 ili 3 gb. Svi ce htjeti naravno 3 gb, e onda ce on bit puno skuplji, jer je ujedno i 32 gb memorije tak da ce mnogi odustati od kupovine.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pa u principu to i nije lose… dve verzije fona normalna i jaca verzija… e sad, pitanje je kakve ce im cene biti… ako budu pristupacne pogotovo model sa 2gb ram-a… pa to ce da bude pun pogodak za kupce… inace sta mislite kija ce cena da bude i dal ima vec neka najva cena… ako sad u pocetnoj prodaji bude jeftiniji od s5… bice velika potraznja…
Huawei

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Ljudi koji moj sa tih 2-3GB rama. Zar stvarno mislite da bi proizvodjaci kao LG, Samsung, HTC stavljali 2GB znajuci da to nece biti dovoljno?
Daj opustite se, dovoljno je 2GB.
Mene je jedino razocaralo sto ova rezolucija ima smisla samo dok se pregledaju slike. :/ Koja je poenta.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Poenta je da ce maloumni fenseri da polome noge da ga kupe,i onda se hvale,e vidi ima qhd displej,ima ovo,ima ono.
Znaci,samo da se prica,nista drugo.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Što se tiče cene, ne očekujem ništa ispod 500e sigurno. Čak ni model sa 2gb rama.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

El Laki, ti si baš optimista :D :D :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Mene samo interesuje kako li ce ova kamera da sljaka,imam osecaj da ce biti vrhunska i baterija kaka li ce biti?...jbg 2,3gb uvek je bolje da ima vise...evo ti ga S3 vrhunski uredjaj al nema dovoljno rama jer nisu namerno ili slucajno ubacili....zbog daljih nadogradnji,mada ja mislim da je 2 sasvim dovoljno al opet...

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

El Laki, ako bude 500e ima da ga kupim odma. :D
----------------------------------------------------------------
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa neće biti toliko.. Možda krajem leta

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Ni ja ne znam cemu dve verzije, kad izbacujes vodeci model neke kompanije lepo izbacis jedan najjaci model i to je to, al ajde sad.
I ovo sto svakom sledecem modelu pumpaju brojke (procesor, kamera, ram a i cena), tu je Apple najpametniji, ljudi izbace ladno telefon sa dual core procesorom i 1gb rama, ali opet znaju sta treba da poboljsaju, 64 bit procesor, kamera sa dva blica (dual flash) i tako to sto unapredjuje u praksi uredjaj ne na papiru (ima tu i marketinga ali opet...), a najbolje drze cenu i miran si duze vreme, prodas ga kada hoces i bukvalno za koliko hoces. :D
No, tema je G3, nego cisto da odgovorim. ;)

Odgovori