LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G3
Quah hd display sa adaptive optimizacijom, svaki pikesl su smanjili koliko mi se cini za pola?! Veliki broj piksela su sabili nekako. Manje energije sada ekran koristi. Nemojte brinuti za bateriju, plus je i removable. 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8 Slucajno naletela, pa rekoh da okacim ovde 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Status Coming soon. Exp. release 2014, JuneAndroMan napisao:Exp. release 2014, Q4![]()
Ništa spektakularno u odnosu na G2. Malo bolji displej, malo bolja memorija, malo bolji procesor a mnogo skuplji. Čini mi se da kao u Galaxy S seriji, pravi prelazak će biti tek na eventualni G4. Moje mišljenje...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Joa_d,taman sto sam iskopirso link vidim da si ti postavila
Telefon je stvarno zver,al ajde da vidimo kako ce se pokazati... Ako u septembru bude oko 350 evra velika je mogucnost da ga uzmem

Ako bude 350 onda uzimam dva komada.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Baš takoEl Laki napisao:pravi prelazak će biti tek na eventualni G4. Moje mišljenje...
Mislim da nema šanse da mu tako brzo padne cena, biće ovo skupa spravicaartifex napisao:Ako u septembru bude oko 350 evra velika je mogucnost da ga uzmem

To i ja kazem,tek g4 ce biti logican prelaz.Jeste zver ovaj,ali opet je to samo mali pomak u odnosu na g2.Sad ostaje na Samsungu sa N4 da odgovori.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
joa_d napisao:https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8 Slucajno naletela, pa rekoh da okacim ovde
WOOOW

G3 nema konkurenciju trenutno , a kako prodaja kreće za 15-tak dana širom sveta - tržište će se dobro zatalasati .
LG G3 hands-on: First look
Link: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1082.php
16 godina na forumu MOBILNISVET
Cuj fali otisak prsta i merac zivaca?? Jesi ozbiljan? Na stranu sto su to dvije najvece gluposti u mobilnoj industriji, drugo, da su kojim slučajem to i ubacili, likovi poput tebe bi napisali, aaaa vidi kopiraju, bla bla, ne znaju nista svoje ubacit....itd.
Po meni jedina mana je ova komplikacija sa ram-om, 2 ili 3 gb. Svi ce htjeti naravno 3 gb, e onda ce on bit puno skuplji, jer je ujedno i 32 gb memorije tak da ce mnogi odustati od kupovine.
Po meni jedina mana je ova komplikacija sa ram-om, 2 ili 3 gb. Svi ce htjeti naravno 3 gb, e onda ce on bit puno skuplji, jer je ujedno i 32 gb memorije tak da ce mnogi odustati od kupovine.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa u principu to i nije lose… dve verzije fona normalna i jaca verzija… e sad, pitanje je kakve ce im cene biti… ako budu pristupacne pogotovo model sa 2gb ram-a… pa to ce da bude pun pogodak za kupce… inace sta mislite kija ce cena da bude i dal ima vec neka najva cena… ako sad u pocetnoj prodaji bude jeftiniji od s5… bice velika potraznja…
Huawei
Ljudi koji moj sa tih 2-3GB rama. Zar stvarno mislite da bi proizvodjaci kao LG, Samsung, HTC stavljali 2GB znajuci da to nece biti dovoljno?
Daj opustite se, dovoljno je 2GB.
Mene je jedino razocaralo sto ova rezolucija ima smisla samo dok se pregledaju slike. :/ Koja je poenta.
Daj opustite se, dovoljno je 2GB.
Mene je jedino razocaralo sto ova rezolucija ima smisla samo dok se pregledaju slike. :/ Koja je poenta.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Poenta je da ce maloumni fenseri da polome noge da ga kupe,i onda se hvale,e vidi ima qhd displej,ima ovo,ima ono.
Znaci,samo da se prica,nista drugo.
Znaci,samo da se prica,nista drugo.
Mene samo interesuje kako li ce ova kamera da sljaka,imam osecaj da ce biti vrhunska i baterija kaka li ce biti?...jbg 2,3gb uvek je bolje da ima vise...evo ti ga S3 vrhunski uredjaj al nema dovoljno rama jer nisu namerno ili slucajno ubacili....zbog daljih nadogradnji,mada ja mislim da je 2 sasvim dovoljno al opet...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ni ja ne znam cemu dve verzije, kad izbacujes vodeci model neke kompanije lepo izbacis jedan najjaci model i to je to, al ajde sad.
I ovo sto svakom sledecem modelu pumpaju brojke (procesor, kamera, ram a i cena), tu je Apple najpametniji, ljudi izbace ladno telefon sa dual core procesorom i 1gb rama, ali opet znaju sta treba da poboljsaju, 64 bit procesor, kamera sa dva blica (dual flash) i tako to sto unapredjuje u praksi uredjaj ne na papiru (ima tu i marketinga ali opet...), a najbolje drze cenu i miran si duze vreme, prodas ga kada hoces i bukvalno za koliko hoces.
No, tema je G3, nego cisto da odgovorim.
I ovo sto svakom sledecem modelu pumpaju brojke (procesor, kamera, ram a i cena), tu je Apple najpametniji, ljudi izbace ladno telefon sa dual core procesorom i 1gb rama, ali opet znaju sta treba da poboljsaju, 64 bit procesor, kamera sa dva blica (dual flash) i tako to sto unapredjuje u praksi uredjaj ne na papiru (ima tu i marketinga ali opet...), a najbolje drze cenu i miran si duze vreme, prodas ga kada hoces i bukvalno za koliko hoces.

No, tema je G3, nego cisto da odgovorim.