Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Behemoth napisao:Ne verujem da cu raditi upgrade,jer ce za par meseci da se pojave neki novi i jaci telefoni,tako da se sve ovo obesmisljava da imas flagsip pola godine i posle pada u senku.
Uvek ce izlaziti novi i jaci modeli to je normalno, i bojim se cak da ne skrate taj vremenski period do izlaska sledeceg vodeceg modela neke mompanije, kao sto je sada krenuo Sony, izasao Z2 a vec se prica o Z3, to je i sam rekao jedan od vodecih ljudi Sony-ja da ce krenuti sa izbacivanjem modela na pola godine ako se ne varam.
Iako do sada i nisam nesto voleo Apple, mislim da je najpametnije uzeti neki njihov model (govorimo o vodecim i onima koji slede) jer najbolje drze cenu, lako se kasnije zamene ili prodaju a ne gubi se mnogo na vrednosti telefona u toj zameni/prodaji.
Konacno od LG-a kompletan telefon.Kad kazem kompletan,mislim da nema ni jedan nedostatak (prosiriva memorija,zamenjiva baterija).Na prvi pogled,odusevljen sam ovim modelom(nemam sta zameriti).Mislim da Lg nije toliko popularan da bi samo kvalitetom zabelezio odlicnu prodaju i da ce morati znatno korigovati cenu ispod Samsunga radi uspeha ovog modela sto je za sve nas ohrabrujuce.Ono sto mi se ne svidja,je dalje povecanje velicine ekrana.Mislim da je oko 5 inca sasvim dovoljno a vec 5,5 je preveliko (bar za mene).Sve u svemu,bravo LG!
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Marketing, marketing i marketnig, LG je pošao stopama Samsunga, nemoguće da je tako velika razlika između FHDi QHD, ljudsko oko to ne može da primeti.
Inače, delim pozitivne utiske oko ovog model, sve mi sviđa, dizjan je odlična, tu je slot za karitcu, sjajna kamera i jako dobar displej. Pritom sve je upakovano u kućište odličnih dimenzija tako da iako ima 5.5 inčni ekran, odaje utiska kao da je upitanju model sa ekranom od 5 inča.
Cekaj,qhd klasa iznad full hd?
Sta ide posle,2k,4k,8k?
Resite ove karaktere
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Da, qhd je klasa iznad full hd. Ako se ne varam 2k displej je sa rezolucijom preko 2.000 a tu svakako spadaju qhd ekrani (2560x1440). Sledeći su 3k displeji.
Solidan telefoncic salu na stranu...sto se mene tice mrtva trka Z2 vs G3
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
mene interesuje jedna stvar, da li su aplikacije navigacije i ostale stvari optimizovane za tu rezoluciju?ona ce prakticno imati ulogu samo kada gledas slike i tako to?
Ja mislim da - osim UI-ja i nekih generičkih aplikacija - još nema softvera koji će maksimalno iskoristiti ovu rezoluciju.
Štaviše, mislim da ni Google nije bio spreman za to, jer bi novi Nexus izašao pre G3.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.