Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od vojkan85 »

sada sam bas testirao air gesture ali sam skapirao da skrol u galeriji ne radi rukama jer nema senzora na note 2 koje ima note 3...steta...bila bi dobra fora da i to moze da se podesi nekako

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Bilo bi lepo, mada je pitanje koliko ce to neko koristiti i na note 3 i da li to toliko besprekorno funkcionise. Najbitnija je stabilnost rom-a, a ako to ima onda dobro dodje i dobra šminka ;)
Note IV N9100 dual

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Kakav je Note 2 u poređenju sa npr S3 ili G2? Zanemarimo zastarelost modela iz 2012.u odnosu na G2. Čisto hardverski, po podršci i po tome kako se pokazao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sto se podrske tice ja sam prezadovoljan. Ima par dobrih romova, a za mene je ubedljivo najbolji i najlepsi JellyKat. Kada je u pitanju poredjenje sa ova druha dva modela u pitanj, tu je bas nezgodno
Note IV N9100 dual

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Hm...ajmo ovako, za pocetak S3 ima quad procesor kao i note 2, internacionalna verzija ima 2Gb ram-a, dok note 2 ima 2gb za sve verzije, naravno, i jedan i drugi model imaju modele za lte podrsku. Razlika u velicini display-a, prisustvo s pen-a kod note-a koje znaci bas bas za neke stvari. E sad...G2 je vec neki drugi rang. Noviji hardver, noviji cipset, bukvalno rame uz rame sa S4 je bio, a moze i sa S5 lagano da se uporedi. Radio sam sa sva tri telefona, i mogu ti reci da po meni G2 najbolje lezi u ruci, i najkompaktiniji je, barem po meni. Velicina note-a 2 ti nece biti problem, jako brzo se naviknes. Svakako su bili i ostali jako dobri i pouzdani aparati ;). Sto se podrske tice, i sto je toda81 rekao, jellykat v5 kida. ja sam stavio njega, toda ga ima, i stvarno je fenomenalan. ja sam prezadovoljan. i stock rom na 4.3 mi je bio super, ali mi je jako brzo dosadio, pa sam presao na custom rom :D

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

ubi ova neizvesnot za jellykat v6, a nikako da izbaci developer da se skine, pa da se onako ljudski testira

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja svakodnevno pratim temu u nadi da ce da izbace v6, ali...
Note IV N9100 dual

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

nesto je usporio, mozda je i bolje, da ga odradi i istestira kako treba. vidim da svi drugi romovi izbacuju update-e, sotmax je vec na 18.8, ditto je isto iszbacio nesto novo, jos par romova je izaslo novih...nisam probao cyanogenmode da stavim. jeste da cu da runiniram telefon, ali me bas zanima kako radi sa 2GB Ram memorije na cm-u

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Eh kako radi. Prosto letiiii..... Samo je osakacen i ima manje funkcija, meni ne smeta to. Slobodniji ram na cm-u. Pogledaj varijante romova. Ako ima Resurrection Remix 5 za note 2, probaj njega posto je stabilan.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

probacu, sada cu malo da se igram sa cm 10-kom, posto vidim da 11 ima jos bagova, ali mi se cini da cu brzo da se vratim na jellykat :D

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Recite mi kako radi zvanični 4.4.2 i koji je najbolji da se ubaci osim onog za Francusku što je izašao pošto vidim da je izašao za još neke zemlje? Mislio sam da prijatelju ubacim zvanični pošto njemu nije bitno da ima custom rom i to. :)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

probao sam Resurrection Remix, nije los, uhvatio sam se za s pen, i obrisao sam ga :D. fali majku mu. jeste telefon brutalno brz sa njim, od procesa radi par stvari, memorija savrseno iskoriscena, ali opet...nije to taj software za note. hvala u svakom slucaju na preporuci. janka_88, 4.4.2 ne donosi ama bas nista novo. koliko citam, ljudi imaju probleme sa baterijom, da manje traje itd. ako mu vec nije bitno koji ce software da ima, neka stavi jellykat i neka vozi. toda i ja ga imamo, ja sam prezadovoljan sa njim kako radi. jednom recju je savrsen!!!

EDIT:
pojavio mi se problem sa sd karticom. cita sve sa nje, pravim foldere na kompu, sve ok, ali mi konstantno cim stavim sd karticu u telefon prijavi blank sd card ali sve ima na njoj...e sad...da je crkao neki deo na ploci vezan za karticu, ne bi je ni video. kartica formatirana opet isto...jel imao neko slican problem?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

vojkan85, da li si probao da ubacis neku drugu karticu u telefon? Da li si probao tu "problematicnu karticu" da uabcis u drugi telefon da vidis da li ce raditi?
Note IV N9100 dual

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

probao sam i sa drugom karticom, i opet isto, cita sve sa nje, upisujem na nju, ok se ponasa, ali mi i dalje pokazuje da je blank sd card. nakacim na komp, vidi se lepo sve, i upis i citanje rade...ne znam sta moze da bude problem iskreno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Plasim se da je problem do citaca :(
Note IV N9100 dual

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

ne znam kako onda cita sve sa kartice i lepo upisuje na nju. smesta sve slike, muziku, video, ne secka nista kada se pusti...ko ce ga znati sta je...neka vozi dok vozi, kada prestane da radi onda se menja note 2 za note 3 i to je to :D

sada bas surfovah netom i vidim da na gomilu stranica ljudi imaju problem sa sd karticom na note 2. prebacuje na raw format...imaju isti bag kao i ja. iskreno, ja sam mislio da je prvo problem sa rom-om...ali nije :D

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Maj 2014. 10:01
:: SGH-3650

Post od coa89 »

Ljudi pomagajte. Planiram da kupim nov telefon. Max do 300 e, (10,20e) gore-dole. Telefon bi ikljucivo koristio za SMS,Net (mozda max pola sata u toku dana, Fb, Google itd.), Pozive naravno, Igrice me preterano ne zanimaju ali ajde neka su u igri ali nista specijalno(radi - reda).Bitno mi je da telefon ima: solidnu bateriju,kameru, Android-pre svega.Uzeo bih telefon u inostranstvu (Austria,Luxemburg) pa me zanima da li bi imao problema sa updat-om itd.Ne iskljucujem mogucnost kupovine u Srbiji. Da li znate gde kupiti u Srbiji. Nesto mi preko KP i ostalo manje vise ne uliva poverenje. Znam da necu koristiti ni 50% od mogucnosti telefona ali sam zaljubljenik u tehniku i vole bih da imam dobar fon (Zbog sebe prvenstveno).Velicina od 5" - 5,5".Telefon bi koristio na duge staze (3,4,5 godina). Imam Samsung S3650 vec 5 godina i super radi ali je vreme za ponovljenje. Posle Guglanja i Guglanja moj izbor je pao na : Note II. Sta mislite???.Neki predlog, savet, drugi model. Hvala
Smederevski i tako to.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

coa89 u pogrešnoj temi si postavio pitanje ali kad već spominješ Note 2 neka bude ...

U tom cenovnom rangu ti je LG G2 je bez konkurencije .
16 godina na forumu MOBILNISVET

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Zoreli na koji rang mislis? izmedju note3 i g2, a sada u buduce i g3 ili...:)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

vojkan85, član coa89 je pitao da li mu se isplati da uzme sada nov Note 2 i ja sam mu odgovorio da u toj cenovnoj klasi oko 300 evra nema boljeg smartphona od LG G2 .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori