Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Re: Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
Onaj kome je presek 10 u mesecu i dobio je onaj papir pre 15ak dana koji je njemu rok da raskine ugovor?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Krile007, 30 dana od dana kada su oni poslali to obavestenje. Dakle, to znaci da imas fore nekih 20tak dana od dana prijema da izboksujes ono sto zelis.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni su prebacena oba broja, drugi broj juče. Ne mogu da pobegnem sa mts 3 meseca. Pisaću im zalbu, da mi umanje račun.
- Azimuth
- Moderator
Jel tako lose stanje po celom bg-u ili samo kod tebe u stanu?
Pisi im, kontam da ce ti izaci u susret kad je vec toliko los protok, maltene neupotrebljiv net.
Pisi im, kontam da ce ti izaci u susret kad je vec toliko los protok, maltene neupotrebljiv net.
- Baraba
Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
Proverio sam, u ovom delu mrtvi MTS ima problem, samo ne znam da li od ove situacije, ili oduvek. Zalio sam se i na drugi broj. Proverice ponovo... Al to mi ništa ne znaci, dok oni osposobe... a ne mogu da pređem u drugu mrežu, moram da cekam 3 meseca. Jedino da im se zalim da mi umanje račun, jer ne mogu da iskoristim usluge koje plaćam.
Na drugim lokacijama sam izvlačio upotrebljivu brzinu:

Na drugim lokacijama sam izvlačio upotrebljivu brzinu:

- Azimuth
- Moderator
Ne znam druze sta bih ti rekao. Kontam i da je umenjen racun ok opcija jer imas pun protok cim se mrdnes sa te lokacije, ili gledaj pa ako bas imas toliku zelju da preneses broj pa da pises ratel-u.
- Baraba
I baterija se brže prazni kada smo kući, samo luduje pokušavajući svaki cas da se zakaci na 3G. Neću da gasim 3G, neću mreza ni telefon da ne zezaju i stalno nešto da pidešavam. Hoću 3G.
Žao mi sto sam izgubio popust na VIP, na jednom broju sam imao zimsku i 25%, sada sam im na crnoj listi 18 meseci
Žao mi sto sam izgubio popust na VIP, na jednom broju sam imao zimsku i 25%, sada sam im na crnoj listi 18 meseci

Baraba, mislim da mogu da te skinu sa te liste pre isteka 18 meseci. Pa mislim da je glupost da ti nekome ne dozvolis ko hoce da uzme ugovor kod tebe samo zato sto se nalazi na nekoj glupoj listi?! Mislim da nisu bas glupi toliko...
- Baraba
Kao sto nisu glupi da puste korisnike u mts, jer ne mogu da aktiviraju staru promociju...
Ajde društvo,šta mislite o ovome...Stigli su mi "finalni" računi...mimo onog čuvenog obaveštenja obojica smo dobili on 45 a ja 54 hiljade dinara...šta mislite o tome i šta raditi?Što će reći da su nam zaračunali SVE do kraja.
- Azimuth
- Moderator
Sta ke sad greska a sta nije? Kakvih 45 i 54 hiljade? Za sta?
Ispostavili su nam zadnje račune od po 40-50 hiljada din.,kao da su obračunali sve preostale račune do kraja.Onda sam zvao korisnički i kulturno pitao da li je raskid ugovora podrazumevao plaćanje isključivo dospelih obaveza uz zadržavanje aparata?Kažu da...pa šta je onda ovo....I uz izvinjenje odmah su kreirali nalog za ispravku.Konkretno taj moj zadnji račun je 508 din mada mi ni to nije jasno.Zadnji račun sam platio u celosti a čim je počela ta ujdurma sam izvadio karticu i više je nisam pogledao sigurno nije bilo "preklapanja" koje bi mogli naplatiti ali neka im tih 500 din.
- Azimuth
- Moderator
Ovi skotovi iz Vipa mi ubacili neke medjunarodne poruke i to naravno naplatili. Ne znam na koju foru su mi podigli racun sa 1100din na 1380. Iz principa necu da im dam ni dinar vise od pretplate i onoga sto sam zaista potrosio.
Listing online ne mogu da vidim jer nisam vise u mrezi. Tacno su mi se smucili sa ovim zavrzlamama i lopovlukom.
Listing online ne mogu da vidim jer nisam vise u mrezi. Tacno su mi se smucili sa ovim zavrzlamama i lopovlukom.
Azy jel su ti dali popust tih 100% na pretplatu ili i tebi nisu .. a preneli smo broj .. ja sam jos u fazi reklamacije
- Azimuth
- Moderator
Nema popusta. Koliko sam razumeo one iz poslovnice, taj popust dobijaju oni koji su podneli zahtev za raskid pretplatnickog odnosa a koje prebacuju u pri pejd. Tim korisnicima je taj poslednji obracunaki period na popustu. Za nas koji smo preneli brojeve nema nikakvog popusta, vec nam zaracunaju i 8% poskupljenja.
U mom slucaju je problem sto su se pojavila 2 medjunarodna sms-a (a nisam iz zemlje izasao) i sto se pored toga misteriozno povecala pretplata za jos nekih 260din. Iz principa necu da im dam ni cvonjka vise od onoga sto sam potrosio tj od same pretplate i paketa koji nisam probio.
U mom slucaju je problem sto su se pojavila 2 medjunarodna sms-a (a nisam iz zemlje izasao) i sto se pored toga misteriozno povecala pretplata za jos nekih 260din. Iz principa necu da im dam ni cvonjka vise od onoga sto sam potrosio tj od same pretplate i paketa koji nisam probio.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Proslo je sigurno dve nedelje od zalbe, nisu me nista kontaktirali, nadam se da mi nece praviti problem, danas cu da nazovem, vec pet dana mi se ne da nazvati bagru. Nadam se da necu imati problema kao milion vas, zelim samo bez ratnih sekira da raskinem ugovor, a broj nek ostane na prepaidu, nesto kontam da ce mi tako najmanje problema praviti.. Sta mislite?
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
Slažem se sa tobom...mada eto meni su ispostavili "finalni" račun na 508 dinara,mada verujte da sam u zadnjem obračunskom periodu,ne izvadio sim karticu iz telefona,nego sam je ODMAH MAKAZAMA NA POLA PRESEKAO.Sin je naprotiv dobio račun na 45.000 dinara.Naravno da je uložena žalba pa sad čekamo odgovor,bez namere i pomisli da se takav plaća....A žena se zamalo nije šlogirala kad je videla cifru...
.Pa da isprobamo još koji put te "varijante"...baš lepo deluju na žene. 

e vidis to oni kazu a decko na drugom forumu je cak postavio i sliku zadnjeg racuna gde mu je dato, imao je 20% od ranije i samo mu dodali 80% sto ukupno cini 100%
a on je preneo broj ...cak istog dana je podneo zahtev za prenos i istog dana 12.05 u 6 ujutru nas preneli u mts mrezu tako da sa njima ko izadje na kraj sa tim ludacima -))
a on je preneo broj ...cak istog dana je podneo zahtev za prenos i istog dana 12.05 u 6 ujutru nas preneli u mts mrezu tako da sa njima ko izadje na kraj sa tim ludacima -))
Mene vec 3 nedelje ne zovu govnari.Nacestitao bi im se ja 5 kolena unazad u poslovnici ali mi radi dobra drugarica tamo pa se suzdrzavam.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ne zoves ti poslovnicu nego CC, tako im se slobodno nacestitaj:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!