Note 2 vs Lumia 920
Note 2 vs Lumia 920
Ako mozete da budete objektivni, da mi iskreno kazete koji je telefon bolji. Znam da ne treba porediti Android I WP, cak mi se WP vise svidja kao sistem, ali mi Note 2 deluje kao bolji telefon.
Re: Note 2 vs Lumia 920
Imao sam L920 jedno mesec dana, a sada imam Note 2.
Dva potpuno različita telefona i dva potpuno različita operativna sistema.
Meni više odgovara N2 pa je zato L920 otišla u oglase.
Veći ekran, bolja baterija, olovka koja je koristan dodatak, OS koji je kompletniji, su neke od stavki koje su me opredelile za N2.
WP je fluidniji u radu, manje je bagovit ali daleko od toga da je Android sistem koji non stop koči i baguje. Zna i WP da se "zbuni".
Od ova dva modela ja ih uvek pre izabrao N2.
Dva potpuno različita telefona i dva potpuno različita operativna sistema.
Meni više odgovara N2 pa je zato L920 otišla u oglase.
Veći ekran, bolja baterija, olovka koja je koristan dodatak, OS koji je kompletniji, su neke od stavki koje su me opredelile za N2.
WP je fluidniji u radu, manje je bagovit ali daleko od toga da je Android sistem koji non stop koči i baguje. Zna i WP da se "zbuni".
Od ova dva modela ja ih uvek pre izabrao N2.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Note 2 je neprikosnovem kada je ovakav izbor u pitanju. Da je u opticaju note 3 to bi bilo jos bolje 

Note IV N9100 dual
Uzmi Note dok ne uleti miodrage u temu. .
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Funkcionalnost je svakako na strani N2 tako da nema dileme 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nisam imao priliku da se poigram sa note2...ali iskreno nema tu sta da traži lumia920...sigurno bolji fon u svim segmentima...
Glas ide za note2...
Glas ide za note2...
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Slazem se, moj drug ima Note 2, odlican je telefon/phablet. Tako da i ja glasam za N2. 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Behemoth, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Baš tako, Note 2
Baš tako, Note 2

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nisam ni hteo da ulecem, posto znam sta ce svi da predlazu, sto je po mojim merilima potpuno sumanuto i iracionalno, tako da ono... Cisto principa radi, glas za Lumiu, jer je najbolji uredjaj na svetu sa najboljim sistemom. Eto toliko
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Imam pravo ovo da kazem: Note 2 je jedan od najboljih phablet uredjaja na svetu sa najboljim sistemom. Evo tu je i toda81 da potvrdi ovo sto sam rekao
.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Imas pravo da kazes. Hardverski je odlican uredjaj, kao i N3, samo dzaba sve kad mi se OS ne svidja, i imam licni animozitet prema istom.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sve je to individualno. Coveku treba predociti razlike. Da li hoce otvoren ili zatvorwn sistem? Da li hoce potpunu mogucnost prilagodjavanja telefona svom ukusu i potrebama ili...plocice? Da li zeli da daje pare na aplikacije ili zeli da ima sve besplatno? Da li zeli da kad nesto radi onda to radi na svakom telefonu ili da se igra pa mu mozda zapadne primerak na kojem prosto ne rade neke stvari ili rade ali drasticno sporije? Da li zeli da bude razlicit ili jos jedan u moru istih?
To su razlike izmedju sistema, to autoru teme kao i svakom drugom treba predociti.
Kamere se im negde slicne, baterija duze drzi na Note 2. Note ima i olovku koja u mnogo cemu moze da bude vrlo korisna stvarcica. Lumia je od metala, bolji je osecaj u ruci i deluje nekako cvrsce, sto me znaci da je Note klimav ili sta vec, nego prosto odnos metala i plastike pod prstima.
To su razlike izmedju sistema, to autoru teme kao i svakom drugom treba predociti.
Kamere se im negde slicne, baterija duze drzi na Note 2. Note ima i olovku koja u mnogo cemu moze da bude vrlo korisna stvarcica. Lumia je od metala, bolji je osecaj u ruci i deluje nekako cvrsce, sto me znaci da je Note klimav ili sta vec, nego prosto odnos metala i plastike pod prstima.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hahaha, ovaj tvoj post mi lici kao da ga je sastavio Aca informacija. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Azimuth, Samo mala ispravka, Lumia 920 nije od metala, plastika je u pitanju,
Od mene još jedan glas za Note 2, dosta superiorniji uređaj u svim segmentiam u odnosu na Lumiu.
Od mene još jedan glas za Note 2, dosta superiorniji uređaj u svim segmentiam u odnosu na Lumiu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Evo ja ću da kaćem da je Lumia bolja, jer svi već znaju kako je mene služio moj Note 2, pisao sam po forumu. Nakon toga, android ne uzimam, pogotovo ne Samsungov android sa TouchWizz i svim glupostima.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma bre ljudi sta vam je, iOS je zakon. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Joxy, i to si potpuno u pravu! iOS i WP su zakon!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Salim se i ja malo, svaki ima svoje prednosti i mane, ali imao sam prilike da isprobam i iOS i WP i nije uopste sporan kvalitet oba sistema, cak ako bih imao mogucnosti da predjem na neki od ta dva vrlo rado, zasto da ne, dobro dodje svaka promena.