.................................................
GPS navigacija
Re: GPS navigacija
Imam Doupas ali pošalji taj paketić 
toda81, iskreno, ne svidja mi se 3D reljef, ako je to to. Trebaju mi samo nove mape (mape, buildings, poi,...) i novi program. Ova moja verzija definitivno ima nekih problema.
Postoji li neki program koji koristi GPS, a da može da tačno izmeri nadmorsku visinu? Nekako mi navigacija ne deluje tačna po tom pitanju.
Postoji li neki program koji koristi GPS, a da može da tačno izmeri nadmorsku visinu? Nekako mi navigacija ne deluje tačna po tom pitanju.
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
nidzo80, posalo sma ti paket sa najnovijim iGO Primo
vla-do, imas mape na pp.
Ni meni ne deluje tacno prikaz nadmorske visine jer se meenja na jednom mestu iz trenutka u trenutak. Cini mi se da je na symbianu garmin ok prikazivao nadmorsku visinu
vla-do, imas mape na pp.
Ni meni ne deluje tacno prikaz nadmorske visine jer se meenja na jednom mestu iz trenutka u trenutak. Cini mi se da je na symbianu garmin ok prikazivao nadmorsku visinu
Note IV N9100 dual
toda81, i meni se čini da je Garmin bio precizniji, a i više mi se svidjao/svidja i dalje.
iGO pokazuje: na trotoaru nadmorska visina 140m, popnem se na prvi sprat, kad tamo 120m.
Zvanična nadmorska visina: 85m...
iGO pokazuje: na trotoaru nadmorska visina 140m, popnem se na prvi sprat, kad tamo 120m.
Zvanična nadmorska visina: 85m...
Može da se instalira Garmin na Android 4.0.4 i 4.1.
.....................................................................
.....................................................................
- toda81
- Prijatelj foruma

Vlado, ti onda lepo instaliraj garmin pa ako ni on ne radi na androidu kako treba onda kupis neki symbian telefon i instaliras garmin i uzivas. Mislim da ti je ovo poslednje najpametnije.
To sto nadmorska visina nije ok ne znaci da sama navigacija nije precizna. Sasvim dovoljno sam testirao i garmin i iGO i mnogo sam zadovoljniji ovim drugim i sto se tice preciznosti i sto se tice izgleda. Neko voli fiću, a neko savremene automobile i to je sasvim normalno
To sto nadmorska visina nije ok ne znaci da sama navigacija nije precizna. Sasvim dovoljno sam testirao i garmin i iGO i mnogo sam zadovoljniji ovim drugim i sto se tice preciznosti i sto se tice izgleda. Neko voli fiću, a neko savremene automobile i to je sasvim normalno
Note IV N9100 dual
toda81, ja volim Ferrari, ali nema ta aplikacija za Škodu.
Ako iGO radi/jeste bolji od Garmina, padaju moje preferencije od pre par godina.
Samo visinu izgleda baš promašuje.
Idi bre Todo, što se odmah nerviraš? Vidiš da sam stavio smajli? I to od zbunjenog do veselog.
Ako iGO radi/jeste bolji od Garmina, padaju moje preferencije od pre par godina.
Idi bre Todo, što se odmah nerviraš? Vidiš da sam stavio smajli? I to od zbunjenog do veselog.
- toda81
- Prijatelj foruma

Ma gde se nerviram, nisam ja takav čikica. Uživaj u putešestvijima i nek te prati lepo vreme 
Note IV N9100 dual
Znam da nisi, takav, nego mi post delovao takav. Pa rekoh gde baš ja da budem taj koji je tebe uspeo iznervirati.
Skupo gorivo za putešestvije. Vozam se biciklom, a kola vozim preko kompa.
Skupo gorivo za putešestvije. Vozam se biciklom, a kola vozim preko kompa.
- toda81
- Prijatelj foruma

E dragi moj imenjače, da je sreća da možemo da izdojimo deo novca iz budzeta i za putovanje po našoj i susednim zemljama, ali sa ovim platama je to baš teško izvesti. Imam i ja ideje gde otići, ali... Imaš volan na kompu ili?
Note IV N9100 dual
Našao sam ja već i smeštaj za more, sad čekam da mi neko uplati.
Obožavam ekskurzije. U stanju sam da vozim skoro 24h, jednom i jesam.
Trenutno se bavim rebalansom budžeta, presipanje iz šupljeg u prazno.
Ne, vozim preko strelica.
Ne, vozim preko strelica.
- toda81
- Prijatelj foruma

Lepo. Ja sam kupio volan, ali sam lenj i nikako da nadjem neku igricu koja sigurno podrzava volan
Note IV N9100 dual
Vidi na sajtu prizvodjača igre koja te zanima, ili sajteva poput wiki za igrice. 
- toda81
- Prijatelj foruma

Snacicu se vec nekako. Oduvek sam zeleo to da probam i kupio sam volan i sada me mrzi da trazim igrice. Sreca da nisam takav sto se ostalih stvari tice i navigacije 
Note IV N9100 dual
Meni iGO odjednom prestao da radi, nista nisam dirao pokusao sam da udjem i nece, brisao pa ponovo istalirso i na karticu i na telefon nece dzaba?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Onaj što voliš da opravljaš a nije tvoj (S4) 
Bas tako 
- toda81
- Prijatelj foruma

Baraba, haha, dobar si. Nemoj da me diras tamo gde sam najtananiji
Bas mi se dopada kako dobro radi S4 9505, ali ipak je note 2 moj izbor
weska88, onda imas pp
weska88, onda imas pp
Note IV N9100 dual
Jel moze neko da mi posalje zadnje mape za Igo,skoro sam ga palio posle duzeg vremena i izbacuje mi poruku da idem na neki sajt za nove mape posto su ove izgleda bajate. Ako neko ima mapu koja se samo prekopira molim da mi posalje link i gde se tacno to bese ubacuje...
Hvala.
Hvala.