Ja sam napisao text i submitovao ali mi net nije nesto bash najbolje radio pa nema poruke. Nvm, idemo ponovo:
@miljex:
1. Ja cekam da izadje k800 i ostali telefoni jer ce to sigurno da izazove pad cene k750/d750/w800 pa me interesuje dokle treba da cekam. Odlucio sam da cu da qpim jedan od ta tri telefona, samo treba da razmislim koji (d750/w800 imaju bolji sistem otvaranja poklopca i trajniji dzoistik a k750 mi se vise svidja). Verujem da ce cena presuditi mom izboru.
2. Ja ne ocekujem nista extra, samo zelim da mi slike izgledaju normalno "ISO 100-160" po danju... Jer meni ta kamera treba kada idem na breg, na neku ekskurziju ili slicno, da napravim par fotki. Nemam digitalac a i ne volim ga jer je veliki i treba da ga nosim za sobom, a ovako telefon je mali, sluzi mi i kao mp3 player i kao kamerica kada zatreba pa je meni bitno kada na primer kada idem negde i slikam neku fontanu ili neki spomenik ili slicno, da to lici na nesto. Sudeci po oko 400 slika (slikanih sa k750) sto imam na kompu, k750i moze da zadovolji moje potrebe, zadovoljan sam sa njim samo sto me muci malo ta dva review-a. Sve sto sam skidao, sa svih sajtova, sve je bilo u krajnjim granicama OK, ali u ta dva review-a je UZAS

i ne nameravam da qpim telefon i da vidim takve slike na kompu. Pa zato pitam sta moze da bude uzrok toga, da znam sta da radim.
Nvm, prvo cu da qpim telefon i ako mi budu slike ok sa FW-om koji cu da dobijem onda necu nista da diram, u suprotom cu najverovatnije da stavim R1AA008 pa sta bude bude.
@kljaja: prociraj "@miljex: 1." a sto se tice poklopca za kameru, mozda je OK kod k750i ali je garantno bolje kod w800/d750. Za sada lista glasi ovako (1. w800; 2. k750i; 3. d750), cena ce presuditi.
Hvala puno svima, recite mi cim saznate nesto o izlazku tih tefona. POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.