LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Re: LG G2
Ma jok, ide na kupujemprodajem. Ja sam sa LG zavrsio zauvek. Uzmem lepo neku jeftiniju xperiu t i da me ne boli glava vise.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Na cloudy stock-u sam sa fix-om i dorimanx kernelom. Meni je svaki rom isti po pitanju brzine. Ima li neko neku preporuku, koji rom-ova?
Jos jedno pitanje.... Zasto kamera nekako uspori? Cak iako ne snimam, nekako je spora....
Jos jedno pitanje.... Zasto kamera nekako uspori? Cak iako ne snimam, nekako je spora....
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Razlog zbog čega ja ne kupujem polovne stvari po oglasima - obično ljudi navedu da je radio samo x meseci/dana, kupljen u _________ (navesti po želji), a ovakve probleme obično u oglasima zaborave da pomenu. Ne kažem svi, ali velika većina...SonyManijak napisao:Ma jok, ide na kupujemprodajem.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Normalno. Iskljucivo novo, neotpakovano i sa garancijom bilo kakvom.
Da meni neko proda ovakav telefon, pa tacno bih ga u kolica smestio.
Pazi se ti, tamo na KP kupac ima sve tvoje podatke, ovakva igrarija ti moze glave doci.
Pazi se ti, tamo na KP kupac ima sve tvoje podatke, ovakva igrarija ti moze glave doci.
- Zile995
- Expert
@Rex: Rom u sebi vec poseduje fix koliko sam video. Stanje se stabilizovalo.
Evo na dorimanX sam, sve radi ok. Ja ne znam, svaki rom mi je isti.
Da je ovo moj telefon, stavio bih mu open euro 802d rom i flesovao supersu. Tako radi odlicno, a i primetio sam da baterija dosta traje.
Ovo je telefoncina!
SonyManijak, nije mi jasno, kupuj proverene stvari samo, telefon je odlican bre, posteno ga prodaj.
S2 mi je sada kao igracka, i mogu reci da je ovih 5,2" sasvim dovoljno za jedan telefon. Zao mi je, ipak ga sutra vracam ortaku.
Evo na dorimanX sam, sve radi ok. Ja ne znam, svaki rom mi je isti.
Da je ovo moj telefon, stavio bih mu open euro 802d rom i flesovao supersu. Tako radi odlicno, a i primetio sam da baterija dosta traje.
Ovo je telefoncina!
SonyManijak, nije mi jasno, kupuj proverene stvari samo, telefon je odlican bre, posteno ga prodaj.
S2 mi je sada kao igracka, i mogu reci da je ovih 5,2" sasvim dovoljno za jedan telefon. Zao mi je, ipak ga sutra vracam ortaku.
-
- Povremeni posetilac
Nisam ja od tih, spusticu cenu i navesti u cemu je problem.Azimuth napisao:Normalno. Iskljucivo novo, neotpakovano i sa garancijom bilo kakvom.
Jes da cu ispusiti stoninak evra, ali barem ce mi savest biti cista.
sto se tice kupujem prodajem zgrozen sam dosta njih navedu da je tel ispravan original ovo ono dok ne dodje tebi u ruke znam iz iskustva dva moja ortaka su se opekla tako kao npr kupovinom s4 i iphone 4 sve full ovo ono kad ono ciste kopije i ajd sada dokazi da je prevara u pitanju najbolje je sto ste rekli novo upakovano licno ili nikako

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: LG G2
Pa onda lepo idi u neku radnju daj tvoj fon i doplati za bilo koji drugi fon...i tada će ti savest biti cista...prosto i jednostavno!SonyManijak napisao: Nisam ja od tih, spusticu cenu i navesti u cemu je problem.
Jes da cu ispusiti stoninak evra, ali barem ce mi savest biti cista.
Huawei
Uradio sam kdz na 80220d, namučio sam se sa svim metodama, nijedna nije prolazila, pa sam uradio ručno. Ima više sitnica koje treba srediti da bi kdz prošao, baš su ga zakomplikovali. Ipak je najbolja kombinacija stock+dorimanx+xdabbeb fix. Sve radi kako treba.
- Zile995
- Expert
Cekajte, autorec vraca stari bootloader, pa zato nema knock code?
Jedino stock mogu preko recovery-a da flesujem, drugacije nisam mogao, smorio sam se.
Ok... Stock najbolje radi definitivno. Mada Pardus nije los
Radi odlicno i bez dorimanx-a, ali svakako dori je bolji.
Zoreli, koji profile koristis u stweaks-u i jesi li nesto tweak-ovao?
Jedino stock mogu preko recovery-a da flesujem, drugacije nisam mogao, smorio sam se.
Ok... Stock najbolje radi definitivno. Mada Pardus nije los

Radi odlicno i bez dorimanx-a, ali svakako dori je bolji.
Zoreli, koji profile koristis u stweaks-u i jesi li nesto tweak-ovao?

Knock code ne zavisi od bootloader-a. Novi bootloader ne dozvoljava instalaciju custom recovery-ja, zato se mora vratiti stari (od jelly bean-a). Knock code je na kit kat-u od 20b verzije, čini mi se.
Ponekad nakon instalacije novog roma ili kernela ako Knock ne radi treba uraditi sledeće:
U stock dialer-u kucati 3845#*802#, otvoriće se skriveni meni, zatim na settings i update touch firmware, sačekati desetak sekundi izaći na back i to je to.
Ponekad nakon instalacije novog roma ili kernela ako Knock ne radi treba uraditi sledeće:
U stock dialer-u kucati 3845#*802#, otvoriće se skriveni meni, zatim na settings i update touch firmware, sačekati desetak sekundi izaći na back i to je to.
-
- Povremeni posetilac
Posto sam telefon vec prezalio sad sam ga malo testirao da vidim limite..
Na punjacu uz full hd snimanje, temperatura dostigla 78C, ali i dalje radi, nema zamrzavanja i restarta, vidim da je u stweaks-u podeseno po defaultu 80 C kao granica, tako da bi to i dalje trebalo biti u granicama dozvoljenog.
Interesantno da dok radi antutu temperatura ne prelazi 58C
Na punjacu uz full hd snimanje, temperatura dostigla 78C, ali i dalje radi, nema zamrzavanja i restarta, vidim da je u stweaks-u podeseno po defaultu 80 C kao granica, tako da bi to i dalje trebalo biti u granicama dozvoljenog.
Interesantno da dok radi antutu temperatura ne prelazi 58C
- Zile995
- Expert
Re: Одг: LG G2
Pardus HD + fix(g pro 2 port) za kameru + DorimanX sada cu ovo da flesujem. Ima da letiiii....

Vratih se na 20b, sve je ok, ali kamera....
Na FHD frejmovi opadaju, a na FHD 60fps, slabije fokusira. Najbolje radi na HD. To me je jedino razocaralo, za zvucnik nije toliko strasno.
Ali zato Pardus resava probleme, vracam se i flesujem ga opet. Mikrofon dosta bolje radi a i pomocu Viper aplikacije pojacam zvuk. Ima sve g3 mod-ove i debloated je. 1gb, nisam video manji rom, obicno su 1.4gb ili 1.6...
Danas sam flesovao 5 slicnih, najzad nadjoh idealan rom.

Vratih se na 20b, sve je ok, ali kamera....

Na FHD frejmovi opadaju, a na FHD 60fps, slabije fokusira. Najbolje radi na HD. To me je jedino razocaralo, za zvucnik nije toliko strasno.
Ali zato Pardus resava probleme, vracam se i flesujem ga opet. Mikrofon dosta bolje radi a i pomocu Viper aplikacije pojacam zvuk. Ima sve g3 mod-ove i debloated je. 1gb, nisam video manji rom, obicno su 1.4gb ili 1.6...
Danas sam flesovao 5 slicnih, najzad nadjoh idealan rom.
- Zile995
- Expert
Aaa nece DorimanX da radi sa Pardus HD rom-om. Udje u neki fastboot mod. Pomislio sam da sam ga brick-ovao.
Nista uspeh nekako da udjem u recovery. Flesujem ipak samo ROM+fix
Nista uspeh nekako da udjem u recovery. Flesujem ipak samo ROM+fix