Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
... Either way, the LG G3 enters with a bang. And another important aspect of timing is not to be underplayed either. It was about time LG got over a fixation on matching and beating Samsung at any rate.
- The battery life is great, especially considering the high-res display
- The audio quality is spectacular
- The 13MP shooter is one of the best we've seen in quite some time
A lepo su se ogradili, nista konkretno nisu rekli.
Sta znaci da je baterija dobra ako se uzme u obzir displej?
Ovo za kameru, cekam da vidim slike pa da uporedim, a ne rekla - kazala.
Audio je opet subjektivan osecaj. Sta znaci spektakularno? Kvalitet? Glasnoca?
Izgleda nista dok kutijagreha ne napravi neki review
Sto se tice kamera testa on je uvek bio tacan na gsmarana,a za zvuk su znali da omanu,mada sad ne sumnjam da ce zvuk na G3 biti extra.Jedino sto se baterjje tice tu nesto nisam bas siguran.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
AMOLED je fotogenicniji (u bukvalnom smislu), u realnom radu to nije bas tako. Ja cak dajem prednost IPS ekranima, jer su bolje realnije, prefinjenije i prijatnije za oko za duzi rad.
Naravno ukusi su razliciti, samo hocu da kazem da ova slika moze da stvori pogresan utisak.
kvaka33, znao sam da ćeš da se javiš
Realno, nećeš ni da gledaš iz ovog ugla, stavićeš u ugao iz koga ćeš videti (a ovo se vidi na suncu)... ali samsung je objasnio i ovaj put, jbg
Lobachewsky napisao:...Naravno ukusi su razliciti, samo hocu da kazem da ova slika moze da stvori pogresan utisak.
Kod procene kvaliteta ekrana neke stvari ne mogu biti pitanje ukusa. Uvek je bolje imati veći ugao gledanja, kakav
god ukus da imaš, a po tom pitanju su OLED ekrani stalno u prednosti nad bilo kojim LCD-om, što se vidi i sa ovih
priloženih slika. Dakle, to nije zbog fotogeničnosti kao što kažeš, već zbog same tehnologije izrade ekrana.
1808, po uglu gledanja su u prednosti, po prikazu boja stvar ukusa, ali je prikaz boja mnogo vazniji faktor u izboru nego ugao gledanja... Ja tu IPS-u dajem ogromnu prednost.
AMOLED je fotogenican u smislu da boje kao i uglovi gledanja na fotografijama dominiraju u odnosu na druge tehnologije, kao da pored AMOLEDA niko nema sta da trazi (na slici je apsolutna dominacija samsunga), medjutim, uzivo to nije bas tako... AMOLED mnogo vise prija senzoru kamere nego ljudskom oku.
Sto se tice ugla gledanja na mobilnom telefonu, on je od svih osobina ekrana mozda i najmanje bitan. Mozda je cak i pozeljno da ne bude svih ~180.
Dajem prednost IPS ekranima. Poredim ekran na g2 i amoled ekran, prirodnije su boje na IPS-u. To je stvar ukusa, meni se svidja IPS zbog prirodnih boja, dok je kod amoled ekrana sve prezasiceno, malo su neprirodne boje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.