koji je od ova dva tel bolji ako neko ima k700i mozze li mi malo detaljnije reci nesto o njemu iz njegovog iskustva(slike,zvuk,konekcija,video po noci, itd...)
Samo ako ne možeš da se navikneš na tastaturu i dizajn, ali nisu to male stavke. Ja bih rekao da je 6600 lepši i dizajnom jednostavniji, a sveobuhvatno komercijalniji.
nemorate vise da se svadjate uzeo sam odavno nokiu 6600, dobra je jos da malo porade na stereo zvuku i bice savrsena u novom izdanju, ali kako bi oni prodavali nove tel da na prethodne nestave neku manu
Ne mislim tako, kad Nokia 3300 i n-gage koji su cc 120-160 eura jeftiniji od 6600 imaju stereo zvuk, onda su i na 6600 mogli da stave stereo i hardverski mp3, sto je po meni jedina znacajnija mana ovog telefona.
K700 ............... imao sam ga i svaki drugi se pokvari ...............kazu da ima fabricku gresku i treba ga izvegavati...............ubedljivo je najbolja nokia .......6600 je mnogo bolji .......iako se davno pojavio
Za kompletan stereo zvuk neophodno je da telefon ima dva zvuchnika, i veoma je pozeljno da ta dva zvuchnika budu razmaknuti, a takodje je pozeljno i da oni zauzimaju ugao od 180^ u odnosu na korisnika, shto je kod telefona tahnichki nemoguce, a samim tim je nemoguc i potpun stereo zvuk.
Ma za spoljasnji zvuk nema problema, ne treba mi stereo zvonjava, ali mogli bi da ubace stereo za slusanje mp3 preko sluski, da ima malo vise basa, i da bude cistiji i kvalitetniji zvuk.
Vidite li vi da ste otvorili temu od prije dva mjeseca? .... SX1, ali mislim da nije bilo diskusija na ovu temu skoro? Pa Ferrari, ne otvaraj sve s reda... :!:
Shta cesh, chovek je nov, pa se josh nije upoznao sa dodushe standardnim pravilima nekog foruma...
Mene chudi kako je uspeo od 23 Oct od kako se registrovao da napishe 80 poruka. 8O
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.