LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: LG G3
1808, pa onda to znanje i primeni covece, a ne da postavljas retoricka pitanja o obicnim TFT ekranima u kontekstu IPS-a, mislim kad vec toliko insistiras na objektivnosti. 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Lobachewsky, nema potrebe da dižemo tenziju. IPS i TFT su samo različite vrste panela u okviru iste LCD tehnologije, od kojih ovaj prvi jeste bolji, ali je to još uvek LCD. O tvom ili mom ličnom ukusu neću da raspravljam, a činjenice sam ti predočio juče na onim linkovima, pa ti sad razmišljaj kako god hoćeš.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Logicka greska koja dovodi do pogresnog zakljucka. Kao kada bi poredio Nokijin OLED iz 2008. i Samsungov Super AMOLED sada. I kada bi u diskusiju izmedju IPS-a i Super AMOLEDA ubacivao "argument" da je OLED na Nokia N85 slabo vidljiv na suncu.1808 napisao:Lobachewsky, nema potrebe da dižemo tenziju. IPS i TFT su samo različite vrste panela u okviru iste LCD tehnologije, od kojih ovaj prvi jeste bolji, ali je to još uvek LCD.
Nemoj sada da mi vrdas, kao imaju istog dedu

Ali da se ne raspravljamo dalje, vidim da ti skace tenzija, samo ne znam zasto, niko te ne dira

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Možda je najbolje da negde otvoriš zasebnu temu o kvalitetu različitih tehnologija ekrana, jer se ovakve rasprave često pojavljuju na forumu, a takve teme nigde nema. Premesti tamo i ove postove odavde (ugušismo priču o G3), pa neka diskutuje ko hoće. Valda će neko napisati i nešto konkretno, a ne samo „meni se ovo više sviđa“Lobachewsky napisao:Nemoj sada da mi vrdas, kao imaju istog dedu![]()
![]()
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG G3 sunlight legibility test:
https://www.youtube.com/watch?v=k8ATR2P7G-Q
Nešto mi je slabo osvetnjenje G3? Baš slabo u odnosu na S5, dođavola slabo i za G2 (a ovaj je kao bolji, G2 je veoma dobar na suncu). Možda su smanjili osvtljenje zbog autonomije?
Na predhodnoj strani sam postavio klip "LG G3 Unboxing and Mini Review" gde se vidi da ''2k'' nije bolji od 1080p IPS (One M8).
https://www.youtube.com/watch?v=k8ATR2P7G-Q
Nešto mi je slabo osvetnjenje G3? Baš slabo u odnosu na S5, dođavola slabo i za G2 (a ovaj je kao bolji, G2 je veoma dobar na suncu). Možda su smanjili osvtljenje zbog autonomije?
Na predhodnoj strani sam postavio klip "LG G3 Unboxing and Mini Review" gde se vidi da ''2k'' nije bolji od 1080p IPS (One M8).
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG G3 model with Snapdragon 805 and up to 225 Mbps download speeds might be in the cards
http://www.phonearena.com/news/LG-G3-mo ... ds_id57119
Još ni ovaj sa Snapdragon 801 nije stigao, a već najava za Snapdragon 805 wtf

http://www.phonearena.com/news/LG-G3-mo ... ds_id57119
Još ni ovaj sa Snapdragon 801 nije stigao, a već najava za Snapdragon 805 wtf

Ja sve mislim da ce ovaj trend sa mobilnim telefonima samo odjednom da prestane,pa ce se baciti akcenat na neku drugu tehniku.
Suvise brzo se ovo razvija da bi imalo neke realne primene kroz nekoliko godina.
Suvise brzo se ovo razvija da bi imalo neke realne primene kroz nekoliko godina.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: LG G3
I ja mislim tako.Nemaju vise kud u buducnosti osim da budze procesore,kamere i rezolucije ekrana,a sa velicnom ekrana su vec dosli do maksimuma sto se moze nazvati kompaktnim.Behemoth napisao:Ja sve mislim da ce ovaj trend sa mobilnim telefonima samo odjednom da prestane,pa ce se baciti akcenat na neku drugu tehniku.
Nesto mi to ne mirise na dobro.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa eno tableti kako su krenuli,kupovali se na kilo,sad je naglo opala prodaja.
Kontam da ce tako i sa telefonima,sad su dostigli neki zenit,mozda se odrzi jos godinu dve ova ludnica i posle ce polako u stagnaciju.
Mislim da polako dolazi era televizora,sve vise se reklamiraju.
Kontam da ce tako i sa telefonima,sad su dostigli neki zenit,mozda se odrzi jos godinu dve ova ludnica i posle ce polako u stagnaciju.
Mislim da polako dolazi era televizora,sve vise se reklamiraju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mislim da je 5 incha maksimum za telefon da se moze s njim normalno baratati,a svi su vec dosli do 6,4 sa Z Ultra.Ko to moze da nosi? 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: LG G3
Covek objasnio.Behemoth napisao:Ja sve mislim da ce ovaj trend sa mobilnim telefonima samo odjednom da prestane,pa ce se baciti akcenat na neku drugu tehniku.