K700, iskustva vlasnika?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

hm...pa kako je bolje kabel ? :|
Znam da je brzi ali moci ce samo da ga koristi za taj telefon a posle ponovo kupuj.
Bluetooth ce moci da koristi na svakom sledecem telefonu :)
Treba razmisljati malo unapred :wink:
Pozdrav od Bagzija !

click
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Sep 2005. 21:35

Post od click »

...da li na ovom telefonu mogu da se stavljaju mp3-ovi kao melodije..?...(...izvinite ako ponavljam pitanje..)...

cvrle
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 00:40

Post od cvrle »

Mogu da se stavljaju ako tel nije skidan s neke mreze npr. Vodafone, mada mislim da ima neki program koji ti omogucava da i na tel koji su skidani s neke mreze stavis mp3 melodiju

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sto bre ljudi ne citate ceo thread vec samo zadnju stranu!?Moze da se stavi mp3 kod svakog sem mislim Vodafonovog ali i kod tog moze ili (bolje resenje) da se flesuje telefon ili da se nadje na netu DRM packager!Sto se tice prenosa podataka kabal je najbolji zbog svoje brzine a kad se prodaje telefon jednostavno se proda i kabal :P Bluetooth je neka zlatna sredina a kad izadje verzija 2.0 (zasad telefoni koriste samo verzije 1.1 i 1.2) bice najbolje resenje a dotad se snalazite... :wink:
Pozdrav 8)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

strasan telefon, najduze sam ga imao u odnosu na sve druge telefone, oko deset meseci, sve je super, samo je malo spor
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
Kontakt:

Post od macakbl »

Telefon je odlican, moja zamjerka je sto se ne moze promjeniti melodija poruke, dosadio mi zvuk sms-a od SE :shock: telefon je savrsena cjelina...
N95 8GB, idemo dalje

jerry
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Sep 2005. 12:18

Post od jerry »

Interesuje me šta ide uz telefon ? Mislim ide li CD sa softwareom i još nešto ili mora posebno sve da se kupuje ?

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

jerry napisao:Interesuje me šta ide uz telefon ? Mislim ide li CD sa softwareom i još nešto ili mora posebno sve da se kupuje ?
Pa i sta ce ti taj cd ?! Ja sam dobio sluske i neke knjigice,upustva punjach(osnovne stvari)....jedan lik dobio i CD ali za nista mu ne sluzi !

andrxs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Nov 2005. 14:58

Post od andrxs »

ovaj telefon ima samo jednu manu, gornju ivicu koja pri dužem razgovoru prilično seče uši. ali imaćete žulj pa ćete se navići. Što se tiče W800, siguran sam da će mu cena pasti na nivo od 200 eura već od proleća. SE priprema nova čuda sa 3,2 MPix i ostalim zabavnim stvarčicama.

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

andrxs napisao:ovaj telefon ima samo jednu manu, gornju ivicu koja pri dužem razgovoru prilično seče uši.
Gde ti nadje zulj od razgovora.....jedino da uzmesh i da bukvalno secesh usi s njim pa ni tad nece da izadje zulj .... ja uopste nisam primecivao da je gornja ivica ostra ... nego mana mu je nedostatak memorijskih !

jerry
Novajlija
Novajlija

Post od jerry »

Interesuje me kako da vidim da li telefon original odn . da nije skidan sa mreže ? :unsure:
Da li ima neki znak ili nešto slično ?I da to mogu proveriti bez da plaćam majstora i da nije slučajno kraden i tako to slično ?

psychobb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 10:22

Post od psychobb »

pa prvi pogled ispod tastera treba da pishe QUICK SHARE, a sad za fw i ja se pitam, koji je originalni od SE?

Ivan_AT
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 17:47

Post od Ivan_AT »

jerry napisao:Interesuje me kako da vidim da li telefon original odn . da nije skidan sa mreže ? :unsure:
Da li ima neki znak ili nešto slično ?I da to mogu proveriti bez da plaćam majstora i da nije slučajno kraden i tako to slično ?
Nije toliko vazno da li je skinut sa mreze koliko da li su stigli da mu napakuju software mreze. Ja imam telefon na kome pise vodafon ali ima originalni software, tako da nemam problema, sve opcije rade. Najlaksi nacin da proveris da li je software SE je da kada biras udjes u glavni meni, meni sa dvanaest ikonica, prve dve su SonyEricsson ikonica, i internet usluge (Internet Services). Ako je telefonu vec ubacen mrezni software onda su umesto ove dve neke koje su vezane za mrezu sa koje je skinut. :dry:
Uz telefon se dobijaju sluske, punjac, uputstvo i CD sa relativno korisnim programima (za npr. Sound Editor sam dobio zulj na mozgu i jos nisam skapirao sta i kako radi :dry: ), mada je Image Editor dobar za brzo pravljenje slicica za pozadinu.
Kad si blesav to je neizlecivo, kad si glup to je dozivotno!!!

cvrle
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 00:40

Post od cvrle »

ljudi, imam jedno pitanje vezano za aplikacije na ovo telefonu. Koji format ovaj telefon podrzava, .jar ili .jad?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:D Imala sam ovaj fon i uvek sam prebacivala .jar i radilo je. Nisam ni pokusavala .jad.8) 8) 8) 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

telefon je u vrijeme kada sam ga ja imao bio sam vrh ponude i odlican nikada mi se nesto loshe nije na njemu desilo osim sto sam mnogo puta izgrabao oklop.jedino sto mi se kod tog fona ne svidja je neprosiriva memorija i onaj plasticni izgled zbog kojeg mnogi misle da je fon nekvaliteten
ali ustvari on je odlican

jerry
Novajlija
Novajlija

Post od jerry »

Interesuje me kako funkcioniše DRM pakager ?Skinuo sam ga sa Neta na PC , pa me zanima kako on funkcioniše ? :unsure:

DraganStojkovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42

Post od DraganStojkovic »

Pitanje: Hteo bih u narednih nekoliko dana da kupim ovaj telefon. Prvo me zanima vase misljenje da li je ovo best-buy tel za te pare oko 150-200e. Drugo, posto su svi telefoni kod nas skidani sa raznoraznih mreza, sa kojom mrezom imate najbolja iskustva i na sta treba obratiti paznju pri kupovini ovog aparata. Kako proveriti verziju softvera, firvera i ostale zackoljice. Molim za pomoc, ne bih da me neko prevari za sopstvene pare !

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

DraganStojkovic, K700 je odlican telefon...Imala sam ga oko godinu dana...I mislim da mozda bas i nije best-buy, ali je svakako medju najboljima za te pare...Moj k700 je bio sa O2 mreze i nisam imala bas nikakvih problema sa njim...Ali eto, Vodafone ti ne bih preporucila...

Inace, verziju softvera mozes proveriti na sledeci nacin...u stand by rezimu treba da pomeras joistick i da ukucas ove zvezdice > * < < * < * ( > i < ) je smer kretanja jostick-a...

O ostalim "zackoljicama" mozes se informisati upravo na ovoj temi, ali se vrati ove 4 strane unazad i procitaj...
Ako telefon dobro pogledas i dobijes normalni garanciju na njega, nece ti nista biti problem...Garancija pokriva ostalo sto mozda ti previdis...Bar bi tako trebalo da bude..Tako da pazi i gde kupujes telefon...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

DraganStojkovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42

Post od DraganStojkovic »

One more question ! Da li na ovom telefonu postoje profili, kao na Nokia aparatima i koliko su upotrebljivi. Neka mi neko navede najvece stvarne mane ovog telefona. Da napomenem da do sada nisam koristio SE telefone, samo Nokia.

Odgovori