Znači trenutno imam nokijin win7 telefon i internet mi je nepostojeć na mts mreži i mam onaj njihov mix net L paket već 2 godine. Od neta sam odustao nakon petnaestog pokušaja kada mi ga na licu mesta nameste a i tad jedva gura i sutradan opet ništa od neta. Sada želim da uzmem nokijin win8 telefon pa me zanimaju vaša iskustva sa njima, prventstveno internet? Ukoliko su iskustva slična kao sa sedmicom da se lepo ja prebacim na android (na koji sam već sa mojom karticom par puta i proverio da net normalno radi tamo...
Hvala...
Nokia win8 na 064 mreži
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 12. Jun 2014. 21:00
- :: Nokia Lumia 925
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Re: Nokia win8 na 064 mreži
Ja imam Lumiu 620 (WP 8.1) i mt:s karticu i nisam nikakvih problema imao sa internetom, cak mi je telefon sam konfigurisao podesavanja kad sam prvi put ubacio karticu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Milose, moja supruga ima Lumiu710, i bilo je frke sa netom, samo sto ja nisam odustao. Nakon sto je prestao da radi net, mozgao sam sta moze da bude. Nakacio sam fon na komp, iskljucio wifi, i pokusao povezivanje, i proradilo je. Moguce da su se u telefonu malo zeznuli dnsovi, pa ih konekcija na komp osvezi.
Sto se wp8 telefona tice, nema frke, sve radi kako treba
Sto se wp8 telefona tice, nema frke, sve radi kako treba
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 12. Jun 2014. 21:00
- :: Nokia Lumia 925
Miodrage da li bi ti bio problem da mi korak po korak objasnis kako si resio problem sa 710 (ako je mts u pitanju)?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nisam ga resio, resilo se samo od sebe. Spojio sam fon sa kompom (kabl), i ugasio wifi. Onda sam pokusao da nesto vidim na netu, i proradio net.
Pokusavao sam i onaj network center ili kako se vec zove da nstaliram, ali je bilo bezuspesno. Kako se i sta resilo, nemam pojma, ali odonda nije kacila fon na komp, i sve radi.
Pokusavao sam i onaj network center ili kako se vec zove da nstaliram, ali je bilo bezuspesno. Kako se i sta resilo, nemam pojma, ali odonda nije kacila fon na komp, i sve radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!