Do sad nisam video slicno pitanje.Dvoumim se izmedju ova 2 modela ali i moze neki drugi uredjaj do 250 e.Telefon cu koristiti za multimediju,tj. po neka igrica,slusanje pesama,poneka fotka,surfofanje netom i slicno.Mozda tu udje i S3 ali samo LTE, tj. verzija i9305.Pomozite mi u dvoumljenju izmedju ovih fonova Koji od njih je bolji od drugih i po cemu.
Pa ne trebaju mi neke cigle u dzepu Pogledacu da li je 4.7 incha veliko ,posto imam manju saku
Pa G je sasvim okey
Sad ne znam da li S3, G ili S4 mini ???
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 11:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Ja igram igrice na bratovom mobu(S3) nesto tipa minion rush,csr racing, plants vs zombies radi odlicno...asphalt 8 radi solidno na medium..mada primeti se da bi to moglo i bolje..s4 mini ima za nijansu jaci gpu(neka me neko ispravi ako gresim) i manju rezoluciju tako da bi imao malo bolje performanse u igrama..ali o5 ekran je manji a za igrice ,surfovanje i multimediju je bolje da imas sto veci displej(barem po meni)S3 ima odlican zvuk na slusalicama a naOptimusu G ne verujem bas da je toliko dobar zvuk ali on ima jaci hardver od S3...ja bih prvo odabrao Optimus G a kao drugo resenje S4 mini
Poslednja izmena od marioz1990 u Sre, 18. Jun 2014. 12:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Za LG ne znam, ali S4 mini je dobio OTA update pre neki dan i to za telefone kupljene preko operatora. Za one koji su od preko, verovatno da je jos ranije stigao update. Drugaru trenutno radi na 4.4.2 i kaze da je prezadovoljan.
A mozda Express 2?Koliko vidim veoma je slican sa s4 mini i po izgledu i po karakteristikama.Razlika je u kameri i ekranu na strani minija a express kosta dosta manje?
Imas na kupujemprodajem novu Xperiu ZR za 240 eura,jaci od svih telefona koji su pomenuti,4,55 incha ekran,idealna velicina.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pazi sa s4 mini dobijes manji i ostriji ekran. G2 mini ima isti GPU, samo sto je quad core 1.2Ghz, ista rezolucija, manji ppi... Dosta jacu bateriju ima G2 mini. Mislim da bi duze trajala.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.