HTC One S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: HTC One S
Ako sam te dobro razumeo, kod mene na Note se to nalazi u porukama pa setting pa Cell Broadcast. To isključi i nećeš imati vise obaveštenja.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Ili jednostavno obrises taj kanal i problem je resen.
Malo je glupo kako je to reseno kod Android-a da tako izbacuje kao poruku te lokacije, to sal slucajno pre neki dan ukljucio rodjaku, secam se da je bilo u podesavanjima kao na dumb telefonima da udjes u podesavanja poruke, tako sam i sada usao i vidim to, onako je ranije bilo bolje, kao na sony ericsson-u, ispod izabrane mreze, napise gde se nalazis.
Malo je glupo kako je to reseno kod Android-a da tako izbacuje kao poruku te lokacije, to sal slucajno pre neki dan ukljucio rodjaku, secam se da je bilo u podesavanjima kao na dumb telefonima da udjes u podesavanja poruke, tako sam i sada usao i vidim to, onako je ranije bilo bolje, kao na sony ericsson-u, ispod izabrane mreze, napise gde se nalazis.
KISS ME I AM 93
Probao odavno i nemoguće je tako rešiti. Kod HTC a tog podešavanja u message settings nema ali ima u call settings. Brisao sam sve kanale pa su se sami vracali. Isključivao skroz opciju cell broadcast pa se sama aktivira ponovo. Nije mi jasno...
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Drugari neznam dali je vama stigla neka ispravka ili nadogradnja..Ali meni jeste i to pre par dana veličine 28 MB.Nakon instalacije nije došlo do nekih vidljivih promena,ili ih ja do sada nisam uočio.Osim promene broja softvera.
Jel ikako moguce promeniti bateriju i ako pise da je integrisana?cuo sam da moze,pa rekoh da proverim ovde od ljudi strucnih
- djosa@
- Redovni učesnik
Moguće je naravno.Samo je bitno da se informises,koji od servisa je stručan i pažljiv prilikom otvaranja telefona.Da ga ogrebu sto manje ukoliko ti je očuvan..
zaprepascen sam koliko su dobre fotografije kamerom uradjene na ovom telefonu,video sam neke kasnije modele iz 2014 sa onim ultra pikselima,pa to je ni prici kvalitetu.djosa@, hvala na informaciji
- djosa@
- Redovni učesnik
Nema na čemu,iskreno nisam baš mnogo pomogao.Srecom do sada nisam imao potrebe da idem po servisima pa da ti kažem,ko valja a ko ne... Na forumu ćeš svakako naci na tu temu 

jel ima neki rom za S3 verziju sa sense a da je pouzdan ili bar stabilan?
djosa@, ?

- djosa@
- Redovni učesnik
Izvini sto kasno odgovaram.Iskreno ja sam ti teški laik,duduk vezano za romove
Šta god bi ti rekao,samo bi lupao.Zato bolje da ćutim

Šta god bi ti rekao,samo bi lupao.Zato bolje da ćutim