Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Samsung Galaxy S IV
Zoreli, kakvih gluposti ima na fb, ne bi me cudilo da i tako nesto postoji 

Note IV N9100 dual
Sta znači "Soft Rebot?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Soft reboot je nesto slicno kao i obican reboot, samo sto je soft brzi. Znaci brze restartujes telefon. To nekome znaci.
Otprilike traje oko 25% vremena koje je potrebno za normalan reboot.
Otprilike traje oko 25% vremena koje je potrebno za normalan reboot.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Vec imam jedan problem, pa ako neko zna i zeli da pomogne, neka pomaze.
Dakle, telefon mi je bio zabagovao i ja sam ga izgasio i ponovo upalio i sada je sve ok osim toga sto na padajucem prozoru imam obavestenje da mi se skida, pretpostavljam Samsung Aplikacija, kazem pretpostavljam jer pise samo Samsung A.., a ne mogu da vidim tu drugu rec. Inace je velicina 16.74 MB, ali sve vreme stoji zakoceno na 1.43KB.
Sta bi to moglo biti i sta mi je ciniti?
Hvala
Dakle, telefon mi je bio zabagovao i ja sam ga izgasio i ponovo upalio i sada je sve ok osim toga sto na padajucem prozoru imam obavestenje da mi se skida, pretpostavljam Samsung Aplikacija, kazem pretpostavljam jer pise samo Samsung A.., a ne mogu da vidim tu drugu rec. Inace je velicina 16.74 MB, ali sve vreme stoji zakoceno na 1.43KB.
Sta bi to moglo biti i sta mi je ciniti?
Hvala
- Zile995
- Expert
Da nije mozda neki update...? Samsung Apps?
Udji u neku aplikaciju i polozi telefon u lendscape horizontalni mod pa spusti notifikaciju i procitaj.
Ako je zakoceno, zadrzi prst na toj notifikaciji i udji u informacije o aplikaciji... Samo je prinudno zaustavi.
Udji u neku aplikaciju i polozi telefon u lendscape horizontalni mod pa spusti notifikaciju i procitaj.
Ako je zakoceno, zadrzi prst na toj notifikaciji i udji u informacije o aplikaciji... Samo je prinudno zaustavi.
Zile995, Ja jos jednom ugasio, pa upalio i nema je vise
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- Zile995
- Expert
Na kojem si firmware-u trenutno? Koja verzija androida?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dešava se to. To je do njih, odakle skudaš app Samsung. Update njihovog store. Pokreni Samsung store pa ces dobiti ponovo.
Zile995, 4.4.2
EDIT:
Baraba, Ma sada je sve ok.
EDIT:
Baraba, Ma sada je sve ok.

Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
GT-I9505 Phoenix Rom V8.0 (S5 and Note 3 Features)
Video: https://www.youtube.com/watch?v=B_FyToIdR0M
Video: https://www.youtube.com/watch?v=B_FyToIdR0M
16 godina na forumu MOBILNISVET
Drugari, sta se desava sa ovim? Jesam ja ovo nabacio neki virus ili sta?
15 sati mi tel na bateriji a pokzuje da 95 % potrosnje ide na operativni sistem android. https://www.dropbox.com/sc/2bcs5gpwsr9y ... ZrqcxiGSta
15 sati mi tel na bateriji a pokzuje da 95 % potrosnje ide na operativni sistem android. https://www.dropbox.com/sc/2bcs5gpwsr9y ... ZrqcxiGSta
Posle Roota sam brisao svasta nesto i sada mi ne radi rotacija ekrana,zna li ko sta sam zajebao 

@marebrus
Uradi wipe cache u Recovery modu.
Uradi wipe cache u Recovery modu.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 24. Jun 2014. 16:49
- :: Samsung S4
Ako neko zna,molim vas da odgovorite,telefon sam kupio polovni i sve je radilo odlicno prvih par dana,odjednom je poceo problem...
Radi se o onom "padajucem meniju" na kojem se nalazi mnostvo onih ikonica,stalno mi iskace na vrhu ekrana,kliknem dugme "Back" iskoci taj meni na vrhu ekrana,kliknem da udjem u aplikacije pojavi mi se Meni,tako da ne mogu nijednu radnju da odradim,stalno mi se on otvara,jedino mogu kada mi se on pojavi pa ga ja vratim (skrolujem ka gore) da ugrabim u toj sekundi da kliknem na neku opciju,u Podesavanjima sam uspio svugdje da udjem ali sve je po meni OK,ne vjerujem da je ijedan senzor upaljen
Ovo me dovodi do ludila,ne mogu ni poruku da otkucam,niti ista da koristim,stalno iskace taj "padajuci meni" da li neko mozda zna sta je u pitanju
Pomazite,ljudi
HVALA !
Radi se o onom "padajucem meniju" na kojem se nalazi mnostvo onih ikonica,stalno mi iskace na vrhu ekrana,kliknem dugme "Back" iskoci taj meni na vrhu ekrana,kliknem da udjem u aplikacije pojavi mi se Meni,tako da ne mogu nijednu radnju da odradim,stalno mi se on otvara,jedino mogu kada mi se on pojavi pa ga ja vratim (skrolujem ka gore) da ugrabim u toj sekundi da kliknem na neku opciju,u Podesavanjima sam uspio svugdje da udjem ali sve je po meni OK,ne vjerujem da je ijedan senzor upaljen
Ovo me dovodi do ludila,ne mogu ni poruku da otkucam,niti ista da koristim,stalno iskace taj "padajuci meni" da li neko mozda zna sta je u pitanju
Pomazite,ljudi
HVALA !
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
pterodaktil, Uradi lepo hard reset telefona iz rekoverija (ako već nisi) ...
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Novajlija
https://www.youtube.com/watch?v=FiCD3cp7DF8
Evo kako to izgleda,takodje i lijevo dugme (za precice) ne funkcionise,desno dugme (back) nekad vrace nazad a nekad otvara ovaj problematicni prozor na vrhu ekrana.
Probacu hard reset,hvala.
Evo kako to izgleda,takodje i lijevo dugme (za precice) ne funkcionise,desno dugme (back) nekad vrace nazad a nekad otvara ovaj problematicni prozor na vrhu ekrana.
Probacu hard reset,hvala.
Uradi restart telefona, znaš li kako se to radi? Ako ti posle toga ne bude radilo onda je tach u pitanju drugar na s3 imao tih problema kada je menjao ekran radilo i posle pocelo da zeza
-
- Novajlija
weska88, Ne znam,nisam bas upucen,je li to hard reset ?
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
Udjes u stock recovery odredjenom kombinacijom dugmica...
Ugasis telefon. Drzi dugme za pojacavanje+gasenje+centralno home dugme u isto vreme.
Kreces se dugmicima za kontrolu zvuka, potvrdjujes dugmetom za gasenje telefona.
Uradis wipe data/factory reset
Kad to uradis, uradi wipe cache partition, isto potvrdi yes.
Onda back i reboot system...
Ugasis telefon. Drzi dugme za pojacavanje+gasenje+centralno home dugme u isto vreme.
Kreces se dugmicima za kontrolu zvuka, potvrdjujes dugmetom za gasenje telefona.
Uradis wipe data/factory reset
Kad to uradis, uradi wipe cache partition, isto potvrdi yes.
Onda back i reboot system...
Javi sta si uradio,ovo sto ti je rekao kolega odradi!Koliko si platio polovan S4 ako nije tajna?
Poslednja izmena od weska88 u Sre, 25. Jun 2014. 00:01, izmenjeno 1 put ukupno.