Najbolje SMS aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: SMS Aplikacija
Јесам ја ово добро видео да је GO SMS Pro бесплатан на Play Store?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Tople preporuke za ove dve SMS alternative:
Evolve sms:
https://play.google.com/store/apps/deta ... evolve_sms
Hello sms:
https://play.google.com/store/apps/deta ... text.hello
Evolve sms:
Hello sms:
https://play.google.com/store/apps/deta ... text.hello
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Najbolje Messenger i SMS aplikacije
Izašao je i messenger. Google SMS app. Meni se sviđa. Imate je u play storu https://play.google.com/store/apps/deta ... .messaging
- El Laki
- Prijatelj foruma
Lepo izgleda. Ne znam kakva je funkcionalnost pošto je tek izašao. Stavio sam ga za default, da mu dam šansu jer je dobar dizajn 

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Takođe, sviđa mi se material design
- El Laki
- Prijatelj foruma
https://play.google.com/store/apps/deta ... moez.QKSMS
Pogledaj onda i ovu aplikaciju. Relativno je nova, radi se konstantno na usavršavanju, ima material design naravno, biraš boju teme, itd. Izgleda lepše od ovog Messengera
Pogledaj onda i ovu aplikaciju. Relativno je nova, radi se konstantno na usavršavanju, ima material design naravno, biraš boju teme, itd. Izgleda lepše od ovog Messengera
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Sta je sada pa ovo? Google se bas pogubio, pa imaju hangouts koji je nedovrsen proizvod, tolika kompanija ne mogu jedan funkcionalan messenger da izbace, umesto da izdominiraju.snenad napisao:Izašao je i messenger. Google SMS app. Meni se sviđa. Imate je u play storu https://play.google.com/store/apps/deta ... .messaging
Trebalo bi te dve aplikacije da integrisu, cudo bi napravili, kakav facebook, kakav whatsapp... dizajn im je inace savrsen, besplatne poruke na androidu out-of-the-box... Ali sta bi bilo kad bi bilo... Realnost, ne znam ni jednog da vise koristi hangouts, a onda se smorim kada vidim da prebacuju fokus na novu aplikaciju, a ni prva im ne radi kako valja. Ne znam zasto uopste to ovde pisem

Ovo ko Textra?El Laki napisao:https://play.google.com/store/apps/deta ... moez.QKSMS
Pogledaj onda i ovu aplikaciju. Relativno je nova, radi se konstantno na usavršavanju, ima material design naravno, biraš boju teme, itd.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- El Laki
- Prijatelj foruma
Re: Najbolje SMS aplikacije
Pa nije baš. Textra ostavlja dosta više prostora da sami napravimo temu za sebe. Nekako mi je šarena i neozbiljno deluje. Ovaj Google Messenger, QK su dosta lepši meni. Trenutno mi je Google messenger kao default app za poruke. Videću kako radi. Nadam se da će QK srediti par bagova koje ima, jer je po meni trenutno najbolje određena SMS app u material fazonu.
Evo i Evolve je dobio novi dizajn. Provereno dobra app. Mnoštvo material tema, do duše samo za pro verziju, ali zato postoji Google
Evo i Evolve je dobio novi dizajn. Provereno dobra app. Mnoštvo material tema, do duše samo za pro verziju, ali zato postoji Google

- Lobachewsky
- Gatekeeper
Sad sam probao Google Messenger i najveca zamerka mi je sto ne postoji bilo kakav pop-up baloncic za direktno odgovaranje na poruku, a da ne prekidam rad u nekoj drugoj aplikaciji...
Generalno pocetak je dobar, ali danas ima mnogo zrelijih aplikacija, tako da jos je rano po meni.
Generalno pocetak je dobar, ali danas ima mnogo zrelijih aplikacija, tako da jos je rano po meni.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Verovatno će doći i to sa nekim update-om. Prati s vremena na vreme i onu QK, s obzirom da je napravljena početkom novembra, dosta obećava.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
El Laki, bas danas sam je skinuo da probam, obecava zaista. Ima cak i ono sto mi fali na google messengeru.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, da, baš zato ti rekoh. Čitao sam malo komentare na Play Store, poneko se žali na neke ozbiljnije stvari, inače su sve neki ok bagovi, da tako kažem. Jedino me plaši brisanje poruka, neuspešno slanje... Mada, nije česta pojava, šta znam. Ja ću testirati sa porukama koje mi nisu bitne, pa javljam kako se pokaže. Taman baš i ti ako ga budeš koristio, pa da vidim sa tobom kakva je situacija.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
El Laki, pa do sada nisam primetio krupne bagove koji me ometaju u normalnom koriscenju, ali recimo u notification baru mi se za neke kontakte desava da umesto imena izbaci samo broj telefona, a pri tom ne znam od cega to zavisi (znam samo da ne zavisi od toga kako je kontakt ubacen, dal 06x ili +3816x).
2. nisam uspeo da iskljucim vibraciju za delivery report, iako ta opcija postoji, jednostavno ne radi.
3. Nisam uspeo da posaljem mms.
4. Ne uzima facebook slike za kontakte, ali recimo uzima ih sa skajpa ili manuelno ubacene iz galerije, tako da neki kontakti mi imaju, a neki nemaju sliku.
5. Nekim kontaktima dodeli pogresnu sliku.
To sam uspeo do sada da otkrijem, a inace od opcija mi fali da mogu da podesim boju led lampice za pojedine kontakte, kao sto mogu na textri ili default lg aplikaciji. Ali nastavicu da je koristim za sada.
Nego sada me buni zasto kazu da je ova app bolja od textre, kad textra nema ni jedan od ovih bagova?
Mada kada bi se svi ti bagovi ispravili, druga bi to prica bila...
2. nisam uspeo da iskljucim vibraciju za delivery report, iako ta opcija postoji, jednostavno ne radi.
3. Nisam uspeo da posaljem mms.
4. Ne uzima facebook slike za kontakte, ali recimo uzima ih sa skajpa ili manuelno ubacene iz galerije, tako da neki kontakti mi imaju, a neki nemaju sliku.
5. Nekim kontaktima dodeli pogresnu sliku.
To sam uspeo do sada da otkrijem, a inace od opcija mi fali da mogu da podesim boju led lampice za pojedine kontakte, kao sto mogu na textri ili default lg aplikaciji. Ali nastavicu da je koristim za sada.
Nego sada me buni zasto kazu da je ova app bolja od textre, kad textra nema ni jedan od ovih bagova?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam je stavio za default isto, za sada par poruka bez problema otišlo, došlo. Nemam tih problema sa slikama, možda jer sam ja slike kontaktima dodelio iz galerije, ne sa drugih app. Videću nadalje kako će ići.
Ja se nadam da će nastaviti ovim tempom da je rade, jer gotovo svaki dan izbace update, odgovaraju na komentare, itd. Trude se ljudi za sada.
Ja se nadam da će nastaviti ovim tempom da je rade, jer gotovo svaki dan izbace update, odgovaraju na komentare, itd. Trude se ljudi za sada.
Ja koristim Contacts+ i u jednoj app su mi i pozivi i poruke, nema razloga za vise ikonica po ekranu.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Instalirao sam Google messenger, dobra je aplikacija samo me nervira sto nemam message pop-up i ne moze da se namesti da kada stignes sms da otkljuca telefon ili bar da se osvetli ekran. Koja sms aplikacija od gore navedenih moze ovo?
Festina lente.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ima QK sms obe opcije 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
instalirao sam Google Messenger i stavio je kao defaultnu app, za sada se dobro ponaša, jednostavna je, matrerial designe je odličan. Jeste da nema pop-up, ali meni to ne smeta, bolja mi je od fabrčke app.
Sviđa mi se kako izgleda QKSMS, ali vidim da i ona ima bug-ove, tako da ću za sada ostati na google-ovom rešenju.
Sviđa mi se kako izgleda QKSMS, ali vidim da i ona ima bug-ove, tako da ću za sada ostati na google-ovom rešenju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)