A koja cena je u pitanju??? Bez cene ne mogu da ti kazem nesto mnogo.... do 50 evra ok?
Samsung
E2250. Telefon je sasvim solidan za 35 evra.Kamera mu je VGA,baterija mu je dobra , drzi po 10-ak dana bez problema sa poprilicnim koriscenjem,i dualsim je bas kako si trazio
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 11:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Uuu, baš je lep I nahvališe ga. Dobro je jeftiniji od 50 evra.
Može do 50 evra. Strašno mi se sviđa Samsung S5610, sličan fazon ovom tvom, ali nije dual sim
Aj pucaj dalje ako imaš predloga
Ali piše da nije dual sim Negde da jeste ali uglavnom da nije?!
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 11:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Trebaju ti malo lepsi? Okey da znam sta trazim.Za ovaj sto sam ti preporucio ima i dual sim i obicna verzija koliko ja znam
Samsung
E1202,Nokia Asha 206
Stvarno ne znam sta vise xD
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Lazare hvala ti i živ bio!!!
Teško je naći u jednom telefonu baš ono šta si zamislio jbg.
Gledao sam i Asha 210, nije ni on loš samo mi izlazi malo van budžeta.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 11:49, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog:Vas dvojica ko na chatu. Ljudi, koristite opciju izmeni, nije ovo fejsbuk.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.