Planiram da kupim novi telefon,ali se ne mogu odlučiti između ova dva modela.
Zte Blade Q Mini ili LG L4 II.?
Svaki komentar je dobrodošao,unapred hvala.
Pozdrav.
Zte Blade Q Mini ili LG L4 II.?
Re: Zte Blade Q Mini ili LG L4 II.?
Da li moraju bas ti telefoni?Polovni ili novi i u kom cenovnom rangu ako ne moraju bas ti modeli
?
Mozda za taj novac nov LG L7 2???Drug ga ima po meni dobar telefon u tom cenovnom rangu.
Pogledaj Lumiu 520,jeste windows phone ali je ja mislim najbolji u tom cenovnom rangu.
Odlican je i Alcatel Idol mini,telefon je sasvim ok.
Legendarni s2.Nov ne mozes naci ispod 160 evra (koliko ja vidim).Pogledaj polovne ali dobro ocuvane
Za 100-tinak evra mozes naci i trend plus . Telefon je zaista dobar.

Mozda za taj novac nov LG L7 2???Drug ga ima po meni dobar telefon u tom cenovnom rangu.
Pogledaj Lumiu 520,jeste windows phone ali je ja mislim najbolji u tom cenovnom rangu.
Odlican je i Alcatel Idol mini,telefon je sasvim ok.

Legendarni s2.Nov ne mozes naci ispod 160 evra (koliko ja vidim).Pogledaj polovne ali dobro ocuvane

Za 100-tinak evra mozes naci i trend plus . Telefon je zaista dobar.
Poslednja izmena od Lazar2212 u Uto, 24. Jun 2014. 21:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Zte Blade Q Mini ili LG L4 II.?
Au bre buraz, pa jel znas da postoji edit?
Covek se dvoumi oko ovih telefona...
Covek se dvoumi oko ovih telefona...
Zte svakako. Veci ekran, dual core procesor, duplo vise RAM-a.CyBeR95 napisao: Zte Blade Q Mini ili LG L4 II.?
Pozdrav.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
AHAHAHAHAHAH ja sam car prosto.Uopste nisam ni video jaoooooo ali od tih 2 i mislio sam de je q mini bolji.....
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 23. Jun 2014. 22:11
- :: Zte Kis Lite
- :: HTC Wildfire
Hvala vam,i ja sam bio vise za Zte jer po karakteristikama je jaci,plus veci ekran,samo sam hteo da cujem misljenje drugih.