Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Zile995,
kod mene radi 100% i preko dugmeta, evo i sada sam probao, ne znam sta da ti kazem
probaj da koristis preko Slim PIE ako vec nece tako, uvek u androidu postoje neke greske
kod mene radi 100% i preko dugmeta, evo i sada sam probao, ne znam sta da ti kazem
probaj da koristis preko Slim PIE ako vec nece tako, uvek u androidu postoje neke greske
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Radi na Paranoid Android 4.4 romu. Evo baš sad probao.
Da li je neko probao C-rom 4.4.4
Da li je neko probao C-rom 4.4.4
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ma sistem skoro instaliran, znam da nemam viruse. Znaci to je do hardvera. I na xp I na win 7 se gasi. Odin restartuje komp. Nestabilniji je na win 7. Na xp je bolje. Mislim da je zbog losih ethernet lan drajvera. Mirise na novi komp.
Dobar je Paranoid, ma bolje ti je da furas jb rom-ove. Nista nisu spori, a baterija dobra.
Dobar je Paranoid, ma bolje ti je da furas jb rom-ove. Nista nisu spori, a baterija dobra.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ja sam probao c-rom,ne zamaraj se da flesujes.Prvi bag mu je u podesavanjima,ne znam sta ima fc,a najgluplja stvar je kada odaberes black temu,u dialeru ne vidis brojeve kada kucas,isto tako i kod sms-a.Ostalo sve ok
.

- Zile995
- Expert
Ma ne treba mi komp... Flesuje stock XWMS3 na telefonu pomocu Odin Mobile Pro v4.20.
Radi odlicno.
Primetio sam da je, barem meni, PhilZ kernel brzi od Apolo regular kernela na neatRom-u. Bas dosta... Citao sam negde da PhilZ ima omogucenu neku ostrinu, ali to utice na performanse telefona.
EDIT:
Za korisnika [b]bacom[/b] i sve one koji žele da obrišu nepotrebne aplikacije na zvaničnom 4.1.2.
Flesnite Apolo Regular I uzivajte. Gore od NeatRom-a po pitanju baterije ne moze, moze biti samo bolje.
NeatRom ima manje pobrisanih.
UPDATE:
70+2 Obrisanih aplikacija (Bloatware):
1. Aktivne aplikacije, All Share Play, All Share Service, Ažuriranje Softvera(zelena kocka), Ažuriranje softvera(one strelice), Beleška(Onaj papir tj. widget), Birač živog tapeta, ChatON, ChocoEUKor( ovo je font), CoolEUKor(font), Dani, Dvostruki sat, Dvostruki sat(isti naziv ali je digitalni), E-pošta, GameHub, Google Muzika)onaj google player), Google Pretraga(widget), Google mehanizam za, Google pretraga, Google+, Grupno emitovanje, Jednostavan Sat sa, Kobo, Mikrobi, Mini Dnevnik, Omiljene aplikacije(ali widget), PicasaUploader, Polaris Viewer 4.1, Pomoć, Press Reader, Readers Hub
RoseEUKor, SamsungApps, SamsungBackup(Ne sa ikonicom podesavanja, nego kao oblačić ikonica), SamsungBrowser, SamsungCalendar, SamsungCloudData, SamsungContact, Samsung Nalog, SamsungPush, SamsungSyncadapt, SamsungTTS, Sat(digitalni), Sat(moderan) Sat(simpatičan), Socijalna mreža, Swype, Talk(Hangout), TalkBack, Upravljanje Govorom, Vetrovite vremenske, Vremenske prilike na, Weather Widget, Weather Widget(odmah pored), Widget S planera, Yahoo! finansije, Yahoo! News, Zinio, Živi tapeti za Android,
[quote]
UPDATE (dodatak na listu):
News Deamon(EUR)
SamsungBackup(Ikonica je kao ikonica za podešavanja, onaj zupčanik)
Weather Daemon
Yahoo! Finance Daemon
Kies via Wifi
BluetoothTest
Nearby Devices (Deljenje) MAPSamsungService
SamsungUNA2
Avrcpservicesamsung
Onemoguceno:
Deljenje putem wi-fi Direct
Wifi Direct
[/quote]
RAM Stock XWMS3+Apolo(Maximum):
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/06/28/9ynube8u.jpg[/img]
Radi odlicno.
Primetio sam da je, barem meni, PhilZ kernel brzi od Apolo regular kernela na neatRom-u. Bas dosta... Citao sam negde da PhilZ ima omogucenu neku ostrinu, ali to utice na performanse telefona.
EDIT:
Za korisnika [b]bacom[/b] i sve one koji žele da obrišu nepotrebne aplikacije na zvaničnom 4.1.2.
Flesnite Apolo Regular I uzivajte. Gore od NeatRom-a po pitanju baterije ne moze, moze biti samo bolje.
NeatRom ima manje pobrisanih.
UPDATE:
70+2 Obrisanih aplikacija (Bloatware):
1. Aktivne aplikacije, All Share Play, All Share Service, Ažuriranje Softvera(zelena kocka), Ažuriranje softvera(one strelice), Beleška(Onaj papir tj. widget), Birač živog tapeta, ChatON, ChocoEUKor( ovo je font), CoolEUKor(font), Dani, Dvostruki sat, Dvostruki sat(isti naziv ali je digitalni), E-pošta, GameHub, Google Muzika)onaj google player), Google Pretraga(widget), Google mehanizam za, Google pretraga, Google+, Grupno emitovanje, Jednostavan Sat sa, Kobo, Mikrobi, Mini Dnevnik, Omiljene aplikacije(ali widget), PicasaUploader, Polaris Viewer 4.1, Pomoć, Press Reader, Readers Hub
RoseEUKor, SamsungApps, SamsungBackup(Ne sa ikonicom podesavanja, nego kao oblačić ikonica), SamsungBrowser, SamsungCalendar, SamsungCloudData, SamsungContact, Samsung Nalog, SamsungPush, SamsungSyncadapt, SamsungTTS, Sat(digitalni), Sat(moderan) Sat(simpatičan), Socijalna mreža, Swype, Talk(Hangout), TalkBack, Upravljanje Govorom, Vetrovite vremenske, Vremenske prilike na, Weather Widget, Weather Widget(odmah pored), Widget S planera, Yahoo! finansije, Yahoo! News, Zinio, Živi tapeti za Android,
[quote]
UPDATE (dodatak na listu):
News Deamon(EUR)
SamsungBackup(Ikonica je kao ikonica za podešavanja, onaj zupčanik)
Weather Daemon
Yahoo! Finance Daemon
Kies via Wifi
BluetoothTest
Nearby Devices (Deljenje) MAPSamsungService
SamsungUNA2
Avrcpservicesamsung
Onemoguceno:
Deljenje putem wi-fi Direct
Wifi Direct
[/quote]
RAM Stock XWMS3+Apolo(Maximum):
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/06/28/9ynube8u.jpg[/img]
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 14:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
. . .nakon svega,razbijes displej i imas nokiju 3310,smart naravno
,lepo sam ja rekao da je tebi dosadno 

- Zile995
- Expert
Trazio je covek, ispostovao sam ga...
- bacom
- Mobil manijak
Skinuo MobileOdin i hoću da probam . Nije mi pc uvek dostupan a inače nevolim spajanje kablom. Sve što se može radim iz telefona.Zile995 napisao:Ma ne treba mi komp... Flesuje stock XWMS3 na telefonu pomocu Odin Mobile Pro v4.20.
Radi odlicno.
Našao sam temu na xda
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347899
Deluje jednostavno, što nemora da bude, pa reci treba li pri flešovanju na nešto POSEBNO obratiti pažnju.
Zip fajl sam unzipovao sa ES file explore iz prvog puta a nije mogao Zarchiver pro, 7zip, Androzip..
- Zile995
- Expert
Moras da imas Pro verziju aplikacije, ona ti sama skine kernel za flesovanje.
Ekstraktujes xwms3 zip fajl I dobijes .md5.tar fajl tako nesto I izaberes onu stavku u mobile odin, ispod OTA update, pronadjes tar fajl. Stikliras wipe data, wipe cache. I klikni na flash. Upozorice te ako je baterija ispod 50, mora biti preko 50%, zatrazice ti I md5 check.
Aplikacija je ekstra.
Svi na forumu koji imaju samsung a zele da flesnu stock rom, a pritom imaju root pristup, mogu da probaju ovu aplikaciju.
Ekstraktujes xwms3 zip fajl I dobijes .md5.tar fajl tako nesto I izaberes onu stavku u mobile odin, ispod OTA update, pronadjes tar fajl. Stikliras wipe data, wipe cache. I klikni na flash. Upozorice te ako je baterija ispod 50, mora biti preko 50%, zatrazice ti I md5 check.
Aplikacija je ekstra.
Svi na forumu koji imaju samsung a zele da flesnu stock rom, a pritom imaju root pristup, mogu da probaju ovu aplikaciju.
Ubacio dirty unicorns. Jedan od boljih kk romova. Ne greje se preterano, i dalje je telefon topliji nego inače ali nije strašno.
Mane: čak i kada je ugašen telefon se ponaša kao da je upaljen navigation bar tako da je taj deo neosetljiv na dodir (sa aktivnim nav barom sve radi); nema 2g/3g prekidača, baterija lošija od jb-a ali sam stekao utisak da nije totalni krš. Dobrih stvari ima puno: prvo aosp je
, halo, heads up, gesture anywhere, ad blocker, permission manager, app ops, dark ui, active display, verovatno sam nešto i propustio...
Sve u svemu super je.
Mane: čak i kada je ugašen telefon se ponaša kao da je upaljen navigation bar tako da je taj deo neosetljiv na dodir (sa aktivnim nav barom sve radi); nema 2g/3g prekidača, baterija lošija od jb-a ali sam stekao utisak da nije totalni krš. Dobrih stvari ima puno: prvo aosp je

Sve u svemu super je.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Pro verzija valjda sama moze da rutuje tokom flesovanja ?
Sa obicnom samo flesuje, pa moras sam da rutujes posle, kao i sa kompa kad radis ?
Sa obicnom samo flesuje, pa moras sam da rutujes posle, kao i sa kompa kad radis ?
- Zile995
- Expert
Ne, pro verzija ti pronadje kernel za flesovanje, a I omoguci ti root, za to si upravu. Obicna lite, moras rucno da skidas kernel.
A s2 rootujes tako sto flesujes supersu zip kroz stock recovery. Ne treba komp, ni za stock rom. Sve stvari mozes uraditi na fonu.
Antec, video sam tvoj komentar. Da flesnem taj rom
A s2 rootujes tako sto flesujes supersu zip kroz stock recovery. Ne treba komp, ni za stock rom. Sve stvari mozes uraditi na fonu.
Antec, video sam tvoj komentar. Da flesnem taj rom

- bacom
- Mobil manijak
Možeš rotovati i Framaroot apk sa xda. Stari način, instaliraš apk, pokreneš i izabereš root\unroot i instalira ti supersu. Dosta uteđaja rootuje. Ne treba pc.
- Zile995
- Expert
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Znam za framaroot. Dobra je apk, ali posto stalno drzim SuperSu zip na kartici... mrzi me da skidam apk. Jedino je cimanje to sto ulazis i izlazis iz recovery-a... Mada eto Mobile Odin Pro rootuje i stock sistem 
EDIT:
Znaci onaj baja GIJS053 sa xda nije ispravio bug na DU. Pri dnu ekran ne reaguje. Puno opcija ima ali kada kucam nesto ne mogu da pogodim space.

EDIT:
Znaci onaj baja GIJS053 sa xda nije ispravio bug na DU. Pri dnu ekran ne reaguje. Puno opcija ima ali kada kucam nesto ne mogu da pogodim space.
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Da li nekome radi aplikacija CurrentWidget za citanje struje kojom se baterija puni ?
Meni stoji 0mA uvek.
Meni stoji 0mA uvek.
- Zile995
- Expert
- Zile995
- Expert
Blizu si da ostvaris rekord na kitkat-u, ako je istina da si toliko ostvario. Posto je najveci skor na kitkat-u oko 14450...Gad81 napisao:Najbrzi kitkat je relativna stvar.Lik je na jb imao najveci skor na benchmarku,jaci od mojih 14300 na kk.Ako je rom bagovit,sta ce mi brzina.
- bacom
- Mobil manijak
Flešovao sam stock XWMS3 pre 2 dana sa Mobile Odin Pro. Kad sam ušao u recovery piše "error.." i polegnuta otvorena ikona .
Rom se grejao dosta, kao neki loš kk, što je najčudnije. Pošto se zadržao rot (čekirao sam
-"Enable EverRoot", -InjectSuperuser" i
-"Inject Mobile Odin" kod flešovanja roma) uradio sam unroot iz SuperSu apk pa flešovao root+cwm za ovaj rom. Uradio full wipe iz cwm ali rom se i dalje grejao.
Ubacio sam novi rom SlimSaber-reborn 4.3.1 koji radi dobro i ne greje se telefon.
Šta sam pogrešio kod flešovanja Mobile Odinom? Možda nije trebalo da čekiram one 3 stavke već da kasnije rootujem.
Rom se grejao dosta, kao neki loš kk, što je najčudnije. Pošto se zadržao rot (čekirao sam
-"Enable EverRoot", -InjectSuperuser" i
-"Inject Mobile Odin" kod flešovanja roma) uradio sam unroot iz SuperSu apk pa flešovao root+cwm za ovaj rom. Uradio full wipe iz cwm ali rom se i dalje grejao.
Ubacio sam novi rom SlimSaber-reborn 4.3.1 koji radi dobro i ne greje se telefon.
Šta sam pogrešio kod flešovanja Mobile Odinom? Možda nije trebalo da čekiram one 3 stavke već da kasnije rootujem.
- Zile995
- Expert
Preflesuj opet preko mobile odina, stiliraj samo root nemoj odin. Stikliraj i wipe data i cache. Pa flesuj.
- bacom
- Mobil manijak
Nisam te razumeo.
Ima: - EnableEverRoot
- ImjectSuperuser i
- Inject MobileOdin
Šta od te tri stavke čekirati. Wipe data i cache sam čekirao.
Dali bi bilo dobro u romu iz kojeg se flešuje uraditi Wipe data i cache iz cwm pa onda ići na flešovanje?
Ima: - EnableEverRoot
- ImjectSuperuser i
- Inject MobileOdin
Šta od te tri stavke čekirati. Wipe data i cache sam čekirao.
Dali bi bilo dobro u romu iz kojeg se flešuje uraditi Wipe data i cache iz cwm pa onda ići na flešovanje?