Nokia Lumia 520

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Re: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Ja sam na nekom sajtu video da su ljudi glasali i omiljena im je cyanpa onda zuta,crvena,crna,bela.Nisam ni ja uzivo ovu cijan video,mada crvena lepo izgleda,jos kad stavite crimson za ascent color...

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Meni se bela najvise svidja, svidja mi se taj kombinacija crno-belo. Imam i crnu i crvenu, a vidjam cesto zutu. Joj ko devojcice smo :)

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Ma kakve devojcice:).Gledam svetsko prvenstvo,90% igraca ima kopacke jarke boje,roze,crvene,svetlo zelene...

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Imao sam crnu masku koju sam dobio u paketu i pozeleo sam da promenim i uzmem belu (iako navijam za Zvezdu :D ) i kao da sam kupio drugi telefon. Malo promene nece skoditi a i kad vec maske nisu skupe.
Festina lente.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

alphablue597 napisao:Ma kakve devojcice:).Gledam svetsko prvenstvo,90% igraca ima kopacke jarke boje,roze,crvene,svetlo zelene...
Ma ne zbog samih boja vec genralno, pricamo o maskicama u razlicitim bojama. Salu na stranu, slazem se, lepo je promeniti malo.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Apolo napisao:[...] kao da sam kupio drugi telefon.
E stvarno. Bas k'o da sam uzeo nov fon. :D Kontam da uzmem i zutu (sad nisu imali :dry: ) pa da menjam kako mi koja dosadi. 8)

lumia 520
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Jun 2014. 08:04
:: nokia lumia 520

Post od lumia 520 »

Cao svima.
Imam jedno pitanje, pa ako neko ima iskustva sa tim, da mi odgovori. Poslednjih nekoliko dana imam problem sa tipkom kada trebam da upalim ili ugasim telefon. Proste kao da se pokvarila. Nekad je potrebno 3-4 puta da pritisnem kako bi se upalio telefon odnosno ugasio. Da li sam ja napravila neki pogrešan korak ili je rešenje odneti u servis?

Hvala unapred.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

lumia 520, mislim da je to do softvera,imao sam i ja takvih problema dok sam bio na wp8.0, nekad pritisnem da se upali on nista, ili se upali i odmah ugasi.Sa wp8.1 nemam takvih problema.Pokusaj da ga restartujes.Isto moguce je da imas mnogo aplikacija koje rade u pozadini,ali bi restartovanje trebalo da resi problem.

lumia 520
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lumia 520 »

Alphablue597,
hvala, restartovala, i nije pomoglo :(

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

lumia 520, ja nazalost mislim da je hardverski problem, i postoji nacin da to proveris:
uzmi lepo probaj da pristisnes gornji deo tipke i vidi da li ce da se desi nesto, zatim probaj donji i na kraju sredinu. Pritisak neka bude obican, umeren. Zatim probaj to isto da ponovis sa jacim pritiskom. Ukoliko na jaci pritisak bolje reaguje, ili cak i ne, mislim da je stradala tipka, sto na svu srecu moze lako da se zameni, ili je mozda dovoljno i samo ciscenje, i ne bi trebalo da bude neki udarac po dzepu. Ukoliko je telefon u garanciji, nosi ga na prodajno mesto, i zali se, i resice ti besplatno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

severac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jun 2014. 07:32
:: Lumia 525

Post od severac »

Hoce i meni da se desi nekad da je potrebno nekoliko puta da pritisnem tipku da otkljucam, ili na primer, ako je podeseno da se ukljucuje ekran sa dvostrukim tipkanjem na ekran, da isto nece da se odmah upali, mislim da je to neki softverski problem.

Drugo me pitanje muci od danas, kad povezem mob na komp, preko usba, telefon se puni, ali komp vise ne vidi uredjaj kao spoljnu memoriju, tacnije, nemam pristup telefonu sa kompa. :blinky:

To se desilo posto sam probao da punim telefon sa punjaca za neku stariju Lumiju, koji je isti kao ovaj koji imam, ali nije hteo da ga puni, i sad se nesto pokvarilo. Inace na mobu sve radi, mogu slike da gledam, slusam muziku, ali ne mogu da mu pristupim preko kompa. :?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

severac, moguce da si tim drugim punjacem neki pin iskrivio u telefonu i sada on ne ostvaruje kontakt preko usb kabla.
lumia 520, oce to da se desi ako si skidala masku i ponovnim namestanjem na telefon ne nalegnu dobro tasteri na maski u odnosu na taster koji je na telefonu, tj. negadjaju se dobro.
Slican problem sam imao sa tasterom za kameru, nije hteo da fokusira.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Coni napisao:Imam i crnu i crvenu, a vidjam cesto zutu. Joj ko devojcice smo :)
:D

lumia 520
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lumia 520 »

Hvala mnogo na odgovorima. Telefon je star 4 meseca, pa mi je i plan da ga odnesem u servis, ako nađem račun :uhuh:

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Postoji li jos neka WP aplikacija poput HTC hub (sat i vremenska prognoza istovremeno se prikazuju)?
Festina lente.

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
:: Nokia Lumia 730

Post od the_radosh »

Ljudi, vi koji ste narucivali maske u Novom Sadu, pitanje. :) Za koliko su im stigle maske? Ja porucio u ponedeljak, rekose zvace kad stigne, pa reko da vidim kad da ocekujem otprilike. Zahvaljujem na odgovoru.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Ja sam u Nisu narucio u petak oko 11h, sutradan u isto toliko sam je preuzeo,verujem da je tako u svim gradovima...

the_radosh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
:: Nokia Lumia 730

Post od the_radosh »

Aha... Kazem, ja u ponedeljak porucio, i jos nisu zvali.. A vec sreda. A i cuo sam da za 24h stigne, pa reko mozda ima neko ko je duze cekao. Pozvacu ih sutra bas, ako me ne preduhitre, da vidim.

severac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jun 2014. 07:32
:: Lumia 525

Post od severac »

Kad ce vise da stigne 8.1. Ako su poceli da je pustaju, sto ne puste svima, sta im je problem, da necemo server da preopteretimo, ili se boje bagova.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

severac, to se pitaju mnogi. Ne znam koja im je fora da najave update, onda ga puste za par meseci, mislim fora je trula do bola. Čekam 8.1 da vidiš šta tačno donosi, da li uzeti neki wp ili ne, ali kako stoji situacija od M$ nema vajde.

Odgovori