Telefon do 300e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Maj 2014. 10:01
:: SGH-3650

Telefon do 300e

Post od coa89 »

Velika dilema. Nisam kupio fon vec 5 godina. Imam Samsung S-3650 koji i dalje radi kao sat posle hiljade i hiljade sati razgovora. Doslo je vreme za ponovljenje. Planiram da uzmem neki fon za jedno mesec i po dana jer tada stizu neke pare :). Budzet oko 300 e, nije fiksno. Da ima dobru kameru i dobru bateriju, nista extra jer sam obican korisnik. Telefon bi koristio iskljucivo za neku poruku u toku dana i poziv, ponekad fb, net ali vrlo malo vremenski. Da je Android ,da ima ekran od 5"-5,7". Ajde da ostavim po strani G2 jer bi mi vecina to preporucila ali neka bude u igri :). Najvise me privlaci Note 2. Bilo koja preporuka bi dobro dosla. Sta mislite o Note posto polako stari :).
Smederevski i tako to.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Pooooooomoć!!! Telefon do 300 e!!!

Post od Behemoth »

Dobar je N2 ali sada vec stariji model.
Mada to ne treba da te brine,jer po zakonima mobilne telefonije i G2 je vec stari uredjaj.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 17. Jun 2014. 23:20
:: Capriolo Adrenalin

Post od Lazar2212 »

Brat je imao slicnu dilemu i uzeo je G2.Preporucujem telefon stvarno dobra baterija,dobra kamera ekran veliki.Ali po tvojim potrebama mislim da te moze posluziti i neki dosta jeftiniji uredjaj.I tu moze da udje S4.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Svestan sam da necu kmoristiti ni 50 % mogućnosti telefona ali zam zaljubljenik u tehniku i volim da imam dobar telefon (tv, foto-aparat itd), video sam G2 uzivo i igrao se malo. Fon je super, jedina zamerka moja su softverski dugmici koji zauzimaju ekran i nekako mi se ne svidja ta fora, stvar ukusa. Note mi je nekako za sada najprivlačniji ne znam sto :). S4 i nije baš jeftin uredjaj :(.
Smederevski i tako to.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

imas i S4 za te pare nov... pogledaj ovde malo po poglasima, na kupujem-prodajem... :)
imas i neki wp8, zatim htc... mislim da je sada vec pala cena starom M7 htc one...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Je l' ima neki poseban razlog sto bas mora Android ili je to cisto "jer ga svi imaju"?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Psyhound, ovim si me kupio za sva vremena :D Upravo sam hteo da kazem, za te pare ima da biras sta zelis, moja topla preporuka, Lumia1020, jer je odlican uredjaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Bukvalno,bices prezadovoljan.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Iskreno razmisljao sam dugo o WP i lumi-i 1020, opasan fon, Lumia 930 je po meni best fon sa WP, ali mi je WP nekako prost sistem (meni itd da ne shvatite pogresno da je los), ne stvara mi osecaj premium modela, mada za mesec i po dana se mozda i odlucim za neku Lumiu :). Kod HTC mi se opasno svidja dizajn, mislim da je sto se tice toga bez premca posle One Plus One :). E sad baterija od 2300 mA kod M7 dal će moći da iščupa 3, 4 dana korišćenja ( samo nbekoliko poruka, poziv i malo net). S4 bi isključio jer mi je preko glave vise price o njemu i svi bi da ga imaju ko da je to ne znam sta. Volim da imam nesto sto nije toliko aktuelno a da je dobro. Eco primer Note 2 je super fon a malo njih znam da ga imaju ili sam ga video u skorije vreme kod nekog. Miodrage kao i uvek dosledan WP :)
Smederevski i tako to.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

uzmi onda nov note 2 i uzivaj...
najbolje je ako uzmes sta ti se najvise svidja jer je sve stvar ukusa ni sa jednim neces pogresiti...

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Lazar2212 »

Luka je u pravu.Ali ako vec ides u nege zemlje gde ce se prodavati oneplus one onda njega pazari , inace nemoj mnogo da se dvoumis.Svi navedeni telefoni su slicni.Dakle sta ti se svidja odmah kupuj,resi taj i taj i kupi ga :D

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Note 2,mada mozda cak i Sony T Ultra nije skup ekran 6 inca
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Sony T2 Ultra sto kaze kvaka33 i uzivaces u ogromnom ekranu,odlicnoj kameri i dobrim perfomansama telefona.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Kvaka33 mnogo je 6", 5,5" krajnja granica za fon po meni. Imam brata u Luxemburgu pa bi mozda tamo pazario kad se budem odlucio. On je pre 4 meseca uzeo S3 za 200 e. Mogao bi da kupim preko Amazona.de ali vidim da su preko njih malo cene naduvane. iLuka je u pravu, najbolje sta ti se svidja i bum kupis ovako se sve vise i vise dvoumis oko odabira. Da li bi imao problema sa Note 2 sto se tice update, brzine itd, jer kad uzmem neki fon ne menjam ga jedno 4,5 godine kao sto bi sad radio. Telefon za duze staze :).
Smederevski i tako to.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Sa Note 2 nema problema nikakvih,jednostavno to je zver ,i bice dobar dok traje ,jer ni ovi novi visoke klase mu ne beze mnogo a kamoli neki drugi
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Г2 16гб црне боје је сад 295е. Таман ти остане за палачинке. :)
Слобода или смрт

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nećeš pogrešiti ako uzmeš Note 2, zver od telefona, Samsung ima dobru podršku, što zvaničnu, što od XDA zajednice tako da Note 2 neće ostati bez update-a na nove verzije Androida. Moje lično mišljenje je da razmotriš još jednom LG G2, odličan model, ima samo malo manji ekran od Note 2 a dosta je kompaktniji, bolja kamera, bolji ekran....No, ako Note 2 više odgovara tvojim preferencijama, kupo ga, ne možeš da pogrešiš sa Note serijom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Lazar2212 »

A sto ne uzmes s3 i mirna glava???Sacuvaj novac i ulozi u nesto pametnije,tj. i s3 zavrsava poso sigurno veruj mi.Hoces nesto sto malo ljudi ima?Idi na sony modele :) Licno preporucujem Sony Xperia ZR,telefon boli glava :D

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Gde moze da uzme Nov S4 za 300e? bez 335e sa garancijom nema nista.Ako ti je baterija prioritet uzmi G2,i lepe slike pravi! za 300e nema bolje!

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Imam vremena za razmisljanje dok ne signu pare :). Kod G2 me nerviraju dugmici koji su unutar ekrana, nekako me to nervira. Sto se tice Sony modela nisam se naslusao nekih pohvala osim mozda Z1, Z2. Svidja mi se dizajn Nexus 5 ali je baterija losija od G2 i kamera. Mozda padne i Lumia 1020 ali tesko zbog WP.
Smederevski i tako to.

Odgovori