Azimuth, sada si ga i ti odvalio ali posteno. Nisi informisan uopste. Iskreno, krivim i sebe, jer malo zapostavljam ATIV S koji je fantastican uredjaj, tim pre sto je na njemu jako jednostavno uraditi jailbreak (odnosno kako se to strucno naziva interop-unlock) koji omogucava instalaciju svega i svja na uredjaj bez ikakvih ogranicenja. Od pre 4-5 meseci, WP scena je upravo i zivnula zahvaljujuci ovom JB, cime su mnoge aplikacije prebacene na ATIV bez po muke.
Lazar2212, svaka cast sto si se setio ATIV-a.
telefon za "prosečnog" korisnika
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: telefon za "prosečnog" korisnika
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Re: Одг: telefon za "prosečnog" korisnika
Imas doslednog naslednika, miodrage
Re: Одг: telefon za
Ahahahhahaha sve je moguceLedjo napisao:Imas doslednog naslednika

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
miodrage, prosvetli me. Sta sam ja to lupio? Da li je izasao kada i L920? Jeste, cak je predstavljen mesec dana pre Lumie. Da li ima podrsku kakvu Nokia ima? Nema jer Nikija i jeste M$-ova. Da li ima bolju kameru? Nema. Lumia tu ubija Ativ S. O bateriji necu ni da pricam. Bolji displej na 920. Radio koji Ativ ne poseduje, geotagging koji Ativ nema. Trebam da nastavim dalje?
Secam se da si i sam ovde postavio pitanje sta da uzmes, Ativ ili Lumiu...Vidim, uzeo si losije a ono bolje preskocio
Uostalom, evo vam obojici malo literature:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4967
Secam se da si i sam ovde postavio pitanje sta da uzmes, Ativ ili Lumiu...Vidim, uzeo si losije a ono bolje preskocio

Uostalom, evo vam obojici malo literature:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4967

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Azimuth: ne razumes me , ili neces da razumes sta sam napisao? ATIV je razbijen, Lumia nije. Zato pomenuti trenutno ima nesto bolju poziciju, i na njega u tom stanju moze SVE da se instalira (to znaci podosta). Na taj nacin, da ne poverujes i Samsung ima Nokijinu podrsku, kapis?
Ja sam uzeo L920 pre godinu i po dana, kada nikakav JB nije bio ni u naznakama. Ja sam svojim izborom zadovoljan, i sada. Priznajem da bih voleo da probam kako ATIV radi tako razbijen, ali to ne znaci da bih se menjao.
Sa druge strane pokusavam realno da razmotrim sve opcije u WP svetu (drugi me svetovi ne interesuju).
Ja sam uzeo L920 pre godinu i po dana, kada nikakav JB nije bio ni u naznakama. Ja sam svojim izborom zadovoljan, i sada. Priznajem da bih voleo da probam kako ATIV radi tako razbijen, ali to ne znaci da bih se menjao.
Sa druge strane pokusavam realno da razmotrim sve opcije u WP svetu (drugi me svetovi ne interesuju).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Izvrces ono sto sam napisao, ali ok. Moj post se pre svega odnosio na hardver, a potom i na softver. Pored CPU i GPU koji su isti, postoje te neke razlike izmedju Ativ S i Lumie 920. To su, barem meni, veoma bitni detalji i ono sto cini ili ne cini neki uredjaj kompletnim. Primera radi, Ativ nema CZ optiku, nema ni PV tehnologiju, dual led, nema radio itd. To se nikako ne moze nadomestiti nekim aplikacijama. Koga briga za izgled kalendara i sl., to su sporedne stvari.
Sa druge strane, sa tako "razbijenim" Ativom, pitanje je koliko bi baterija izdrzala. Ali ni to nije problem koliko je onda vijanje za romovima i svako malo flesovanje nekog apdejta, jer takav Ativ sigurno nece dobiti OTA. Zar to nije razlog zbog kojeg svi vi poklonici WP-a pljujete Android?
Sa druge strane, sa tako "razbijenim" Ativom, pitanje je koliko bi baterija izdrzala. Ali ni to nije problem koliko je onda vijanje za romovima i svako malo flesovanje nekog apdejta, jer takav Ativ sigurno nece dobiti OTA. Zar to nije razlog zbog kojeg svi vi poklonici WP-a pljujete Android?