Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Re: Nokia Lumia 520
Ljudi sta je s vama?Update je najavljen za leto,jul-avgust.Niko jos nije dobio update,osim valjda odredjeni telefonu u Argentini i Finskoj,ako se ne varam,to je samo bila proba.Niko iz MS-a nije rekao da ce biti azuriranja 1. Jula.Jos se pre mesec-pojavila informacija da krece krajem jula-pocetkom avgusta,tako da niko ne kasni....
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Nokia Lumia 520
Jos nije stigao?psyhound napisao:Apolo, stvarno? Ali stvarno? Pa bar 10 puta je napisano da krece 24. juna pa kad kome stigne.
Danas je 24. jun....
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Pa dobro, tad krece ali kad stize 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Stize kad stigne. Microsoft ima svoju politiku oko pustanja update-a, sukcesivno, i po regionima, pa se sve vreme prate reakvije korisnika i vrse dodatna testiranja. U momentu kad se uoci neki veci propust sve se stopira, softver se doradi, i tek onda pusta dalje. Kod Apple-a je prica da svi dobijaju u isti sekund. Za Android ne znam i ne zanima me 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Procitao sam celu ovu temu od prvog do poslednjeg posta i odlucio se definitivno za kupovinu l520. Iz diskusije sam skontao da telefon ima sve sto mi je potrebno, a i vise od toga, za relativno male pare. S tim u vezi, da li je neko kupio l520 u Logic shopu, iuopste kakvo je vase iskustvo sa njima?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71
NOKIA E71
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Jedna teta je dobila ovaj telefon iz Švice, ali je zakljucan na neku njihovu mrezu. Zvao sam neke servise u Pozarevcu i kazu da vidim da li otkljucavaju ovaj telefon, ali kazu da to niko ne radi u PO. Da li znate nekinservis gde otkojucavaju ovaj tel i kooiko to zadovoljstvo kosta? Teti su rekli da mogu da ga otkljucaju za 10 dana i da ce da kosta 30 eura, a ocigoedno je da ga onda salju negde na otkljucavanje jer bih ja za 10 dana mogao da pronadjem sifru za sef banke, a da ne pricam o otkljucavanju telefona 

Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nisam previše pratio tu tematiku, poslednje što sam pročitao jeste da ne postoji mogućnost otključavanja ili barem nije moguće u ovim omanjim servisima. Pretpostavljam da se može otključati isključivo kodom (logično je jer po isteku ugovorne obaveze operatori moraju da ti daju kod kao i za sve ostale telefone).
Video sam da ima otključavanje Lumia serije za 2800 dinara, ali u Apatinu. Kako ne posedujem isti, nisam pitao da li je to cena za sve Lumie.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Uzimao sam preko njih. Sve je ok bilo. Sto ne vidis mozda Lumiu 525. Mala je razlika u cenu sad, a dobijas 1GB RAM.Kokorajko napisao:Procitao sam celu ovu temu od prvog do poslednjeg posta i odlucio se definitivno za kupovinu l520. Iz diskusije sam skontao da telefon ima sve sto mi je potrebno, a i vise od toga, za relativno male pare. S tim u vezi, da li je neko kupio l520 u Logic shopu, iuopste kakvo je vase iskustvo sa njima?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Razlika je sto apple testira i sme da pusti (sumnjam da m$ nema mogućnost istovremeno da pusti, a ako je to onda tek fuu), a m$ ne testira. To vam je sto je, ispravicemo...miodrage napisao:Stize kad stigne. Microsoft ima svoju politiku oko pustanja update-a, sukcesivno, i po regionima, pa se sve vreme prate reakvije korisnika i vrse dodatna testiranja. U momentu kad se uoci neki veci propust sve se stopira, softver se doradi, i tek onda pusta dalje. Kod Apple-a je prica da svi dobijaju u isti sekund. Za Android ne znam i ne zanima me
-
- Sertifikovani Trol
Aha... apple pusti svima polubusan update pa onda pustaju gomilu ispravki. Dovoljno je citati malo sta se pise posle svakog updatea... svaki je imao gomilu bug-ova. Bolje neka malo kasne i da radi ok.
- Baraba
Nokia Lumia 520
Ja mogu iz iskustva korišćena ( do sada sam promenio 6 iphone telefona) da kažem da ništa nije bilo bušno, nisam imao problema. I da je bušno, super što munjevitom brzinom odreaguju i isprave.
Sa druge strane M$ politika oko update je očaj. A činjenica i brojke na koliko modela je instalirana 8.1 verzija za dev. govore koliko ljudi žele ispravke i poboljšanja.
Sa druge strane M$ politika oko update je očaj. A činjenica i brojke na koliko modela je instalirana 8.1 verzija za dev. govore koliko ljudi žele ispravke i poboljšanja.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Baraba, Sto se iPhone tice,samo cu reci -Apple mape.[WINKING FACE] To je bila bruka nevidjena...
Zbog cega je politika oko update ocaj?Zbog toga sto ce svi telefoni bez obzira na cenu u naredne tri godine dobijati azuriranja?Ili zbog toga sto su onima koji ne mogu da cekaju omogucili preview for developers?
Zbog cega je politika oko update ocaj?Zbog toga sto ce svi telefoni bez obzira na cenu u naredne tri godine dobijati azuriranja?Ili zbog toga sto su onima koji ne mogu da cekaju omogucili preview for developers?
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 11. Jul 2014. 18:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Znaci ipak je otkljucavanje ove lumie oko 30 evropejaca. To je bez veze, ali to je to
Note IV N9100 dual
- Baraba
Ako može. Ranije nisu mogle lumia da se otključaju nikako. Ovo sad prvi put vidim, nisam pratio.
Procitao sam par negativnih utisaka o l525 pa samo zbog toga. Znam da je pravljena za Maleziju (ako se ne varam) pa ne bih da rizikujem. Mada 1G rama zvuci mnogo bolje nago 1/2g. Doduse, nisam zahtevan korisnik tako da ne znam ni da li ce 1G naspram 512M da mi znaci.psyhound napisao: Uzimao sam preko njih. Sve je ok bilo. Sto ne vidis mozda Lumiu 525. Mala je razlika u cenu sad, a dobijas 1GB RAM.
NOKIA E71
NOKIA E71
Ja imam Lumiu 525 sa Malezijske mreze skinuta ocito. Sve radi super.
Da li je OS identican kao kod l520 ili ima nekih razlika? Koliko se zaista oseti u svakodnevnoj upotrebi visak memorije (ne racunajuci mogucnost instalacije vise aplikacija)?
NOKIA E71
NOKIA E71
Ne moze vise aplikacija, mislim da je isto.
-
- Sertifikovani Trol
Telefoni su po svemu identicni osim u kolicini RAMa. Prednost je sto mozes da pokreces i zahtevnije aplikacije (ima na marketu onih koje zahtevaju min. 1GB RAM) i mozes vise aplikacija da drzis u pozadini tako da imas bolji multitasking.