Tel fo 150e
Tel fo 150e
Treba mi telefon do 150e, nov.Nebitno koji je OS.Najviše slušam muziku,treba mi solidna baterija(bar 1 dan da izdrži), srednja kamera, da radi fluidno.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Tel fo 150e
Lumia 720 iz oglasa mislim da se moze naci za oko 150€ nov ili skoro nov, ako zelis malo veci ekran ali i slabiju kameru onda Lumia 625. Od androida mozda S2 a mozes pogledati i Lg L70. Deluje mi kao skroz ok telefon a ima dosta bolju bateriju od S2 ali goru kameru. Nadam se da sam ti bar malo pomogo. Pozz
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Daj malo vise info. Nov? Polovan? Najvise upotrebe za? Blic? Dijagonala ekrana min - max?
Ovako napamet, Lumia 520, 620, 720.
Ovako napamet, Lumia 520, 620, 720.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Od Lumie 520 ljudi su ponovo počeli da postavljaju pitanje potrebe blica na telefonu. Za mene je to elementarna stvar, nešto što se podrazumeva da svaki telefon i/ili kamera imaju. Isto važi i za prednju kameru.
Zašto? Prosto ne želim da se vraćam 10 godina unazad kada je to bila egzotika i napredna funkcija.
Za ovo ostalo se slažem, Nokia se u tvom slučaju nameće kao ok izbor pored S2 (plus) ili nekog lg-a i htc-a. Pogledaj i Motorolu razr xt910, ima odličnu bateriju, kamera je dobra za taj cenovni rang, za muziku ne brini pored svih plejera.
Zašto? Prosto ne želim da se vraćam 10 godina unazad kada je to bila egzotika i napredna funkcija.
Za ovo ostalo se slažem, Nokia se u tvom slučaju nameće kao ok izbor pored S2 (plus) ili nekog lg-a i htc-a. Pogledaj i Motorolu razr xt910, ima odličnu bateriju, kamera je dobra za taj cenovni rang, za muziku ne brini pored svih plejera.
Motorola Moto G 8gb
Telefon,mozda najbolji u tom cenovno rangu,kamera od 5mp,sto je sasvim dovoljno,radi brzo,tera kit-kat.Dobar posao je odradila Motorola.S2 ti ne bih preporucio zato sto je mator model,jeste da je odlican,ali zastareo 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
S2 je najbolji u tom cenovnom rangu definitivno.
Neka uzme sta mu se vise svijda
I s2,i Lumia,i Moto G su dobri telefoni,sta god da uzmes neces se pokajati.

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Jul 2014. 09:13
- :: Galaxy S4 plus I9506
Uzmi LG L70, uzo moj cale, telefon ne da je zmaj za te pare nego sijeee, ima KitKat, knockon opciju, jos brda zanimljivih stvari, ima blic,kamera prosecna, dobro odradjen interfejs, ekran 4.5in, veoma elegantan telefon (cak i sa silikonskom maskom), kosta u radnjama oko 150e sa 2 god garancije. Pravi pogodak LG-ja.
-
- Sertifikovani Trol
Azimuth, licno bas nemam nekih lepih iskustava sa blicevima na jeftinijim modelima. Meni je nekako bolje da ga uopste i nemam nego da ga platim, a da ne mogu da ga normalno koristim. 

Blic je vrlo korisna funkcija za nalazenje kljuceva u mraku.
Hvala na odgovorima 
rock9855, sve potrebe su već bile napisane u postu, nije mi jasno kako si zaobišao
Igre ne igram, najbitnije mi je da radi fluidno i da nema lagovanja kao što sam napisao, dobar zvuk i dobra baterija.Kamera mi treba ali ne nešto preterano,ne slikam previše.
S2 mi je previše star model, tako da ne bih rekao da je to opcija.
Koliko sam pročitao na netu MotoG ima lošu bateriju, što mi se ne sviđa.
L70 i Lumia mi se dopada, pogledaću još. Ako još neko ima neki predlog, pišite....

rock9855, sve potrebe su već bile napisane u postu, nije mi jasno kako si zaobišao

S2 mi je previše star model, tako da ne bih rekao da je to opcija.
Koliko sam pročitao na netu MotoG ima lošu bateriju, što mi se ne sviđa.
L70 i Lumia mi se dopada, pogledaću još. Ako još neko ima neki predlog, pišite....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Muzički tu najbolje stoji 520, najglasnija lumia, šije mnogo skuplje modele. Ne znam kakav je naslednik 525, ali 520 pomera mozak sa dobrim slušalucama.
-
- Sertifikovani Trol
Baraba, 525 je isti po svemu osim po RAMu tako da - ubija! 
Zivanovic imas temu gde je lepo objasnjeno kako treba formirati post ako trazis pomoc oko izbora telefona. Onaj prvi je samo sastavljen "u prolazu" i ne govori puno, ali...
E sad, 520 i 525 imas nove za 110 i 130e, dok 720 jedino preko oglasa imas za ~ 150e.

Zivanovic imas temu gde je lepo objasnjeno kako treba formirati post ako trazis pomoc oko izbora telefona. Onaj prvi je samo sastavljen "u prolazu" i ne govori puno, ali...
... govori da su za tebe 520/525 i 720 pravi izbor!zivanovic napisao: Igre ne igram, najbitnije mi je da radi fluidno i da nema lagovanja kao što sam napisao, dobar zvuk i dobra baterija.Kamera mi treba ali ne nešto preterano,ne slikam previše.

E sad, 520 i 525 imas nove za 110 i 130e, dok 720 jedino preko oglasa imas za ~ 150e.
To za bateriju i Moto G nije tacno, bas suprotno, kazu da je odlicna. Kamera je losa.
Каква бре Лумија, да ли сте...
Лг Л9 2. 155 еура на кп огласима. Потражи мало, ако се не снађеш јави се на пп.
http://www.youtube.com/watch?v=-PmfgsGgobs

Лг Л9 2. 155 еура на кп огласима. Потражи мало, ако се не снађеш јави се на пп.
http://www.youtube.com/watch?v=-PmfgsGgobs
Слобода или смрт
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Tel fo 150e
Ako neces android a zelis nesto drugo onda procitaj psyhound-ov komentar.
Tacno tako. Dodao bih isto kao ostali L9 2 I moto G.Joca-Samsung napisao:S2 je najbolji u tom cenovnom rangu definitivno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Mobil manijak
Pitanje je da li ce lg l9 ll raditi brze od lumie. Nije los telefon ali mu je kamera sigurno gora od Lumie 720 i ne verujem da mu duze drzi baterija. Naravno ako zeli da igra zahtevnije igre onda ce lg ce mu bolje zavrsavati posao. Meni je Lg L70 super telefon za 100-120€ koliko se krece po oglasima
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Zašto L9 II ne bi radio brzo kao Lumia? Ima odličan procesor i grafiku, nije ograničen s RAM-om kao Lumia, ma telefon leti. Susretao sam se i s Lumiom i Lg-om. Ne kažem da Lumia ne radi dobro. Zna se da su Lumie dosta fluidne u radu, ali L9 II radi podjednako dobro a možda čak i bolje od Lumie 720.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Imas i Sony Xperia L,odlicna muzika na njemu,ok displej,baterija i do 2 dana,radi brzo i fluidno,imam ga ja,ali mislim da za te pare LG L9 II najbolji izbor ubedljivo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil manijak
Napomenuo sam da ne verujem da ce raditi brze. Kad se malo popuni aplikacijama moze da secne po nekad. Ima ga moj drug reseruje da jednom nedeljno ići,jednom u 2 nedelje i posće toga radi malo brze. 512 rama nije ogranicavajuci faktor na L720 osim u par igrica i programa sto je zanemarivo. Ne kazem da je los lg ali ima i svojih nedostataka u odnosu na L720. Prvo mora da odluci hoce li android ili wp a onda ceu biti mnogo lakse da odabere telefon