Telefon do 300e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Re: Pooooooomoć!!! Telefon do 300 e!!!

Post od AndroMan »

coa89, na stock kitkat-u za G2 mogu da se pomoću Auto Hide Soft Keys aplikacije potpuno uklone tasteri, da imaš čist ekran. Na cloudy G3 romu na primer, ne radi dobro ta aplikacija, ali zato imaš opciju u podešavanjima da odabereš aplikacije gde nećeš videti tastere, gde će biti sakriveni, tako da se vide samo na home ekranu i u meniju.

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
:: BlackBerry Z30
:: Nokia E72

Post od Challenge »

Prijatelju, sad već mnogo lutaš, a to je zamka u koju svi, pre ili kasnije, upadnemo i ne možemo se lako iščupati. Kupi Note 2 i ne lupaj glavu više tim problemom. Korisnik si Samsunga, očigledno da imaš afinitet ka tim modelima, nisi siguran u to da li bi ti WP odgovarao, a za toliko para se ne eksperimentiše. Da nisi iskazao naklonost velikom ekranu, preporučio bih ti S4 mini, jer je stvarno dobar telefon i ima lep dizajn. Note 2 je stara garda, ali trajaće on još na tržištu, jer masa novih modela koja se izbacuje ovih dana nije mu ni do kolena. Ja sam zaljubljenik u WP, čisto da znaš da ne misliš da navlačim na Samsunga, ili sistem Android jer mi nešto znače. Svako treba da ide za onim što ga ispunjava.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Maj 2014. 10:01
:: SGH-3650

Post od coa89 »

Challenge, u početku sam hteo da kupim telefon do 150e ali svakog meseca se moj budzet uvećavao a samim tim i promena modela telefona pa sam stigao do cifre od 300e i dalje ne idem :),ali kao sto si i sam rekao ne eksperimentise se sa tolikim budzetom mada ja bilo koji telefon bi koristio kao i NOkiu 3310 itd... Nemam afinitet prema Samsungu nego mi uilivaju poverenje iz prve ruke, nijedan telefon nije savrsen, uvek ce nekoi da nadje neku manu: harver, softver, kamera itd... Cudan sam tip volim da imam nesto sto retko ko ima a Note 2 prema mojim zeljama savrseno odgovara: mali je broj njih koje sam video da ga koristi, dobra kamera, dobra baterija itd... mada i HTC M7 nije za bacanje i Desire 816. Slatke muke ali videcemo, bitno je da znam sta zelim sve ostalo ce samo doci.
Smederevski i tako to.

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

stace ti telefon od 300e ako ces da ga koristis kao nokiu 3310? a jos na sve kazes da je wp mnogo prost,al bi ti ipak uzeo android zasto? inace nemam nista protiv androida i meni se mnogo svidja desire 816 i njega bi ti proporucio pre nego note 2 samo zbog starosti uredjaja,ali opet ne razumem zasto bi bacao tolike pare ako ti taj uredjaj nece sluziti onome zasta je namenjen.

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 17. Jun 2014. 23:20
:: Capriolo Adrenalin

Post od Lazar2212 »

Mozda covek voli da ima dobar telefon,ko zna :wink: Jeste Note star,ali pre bih uzeo njega nego Desire.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Upravo ono sto je rekao Lazar, volim tehniku i volim da imam dobru stvar, znam da je glupo dati tolike pare za nesto sto necu koristiti ni 30 % od mogucnosti ali jednom se zivi i ne zalim da dam pare za nesto sto stvarno volim. Ako pogledas sa neke druge strane 300e i nije neka para realno, mnogo vise pucas para na neke gluposti, izlasci,zurke, stvari itd a ovo ce ti barem ostati. Nisi me razumeo za WP. Meni je nekako jednostavan meni, mozda sam se lose izrazio, sigurno bi i neki WP meni zavrsavao poslove cak vise od toga (mozda padne i neka Lumia) :)
Smederevski i tako to.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

coa89 napisao:Imam brata u Luxemburgu
Luxemburg!
Daj odma' 5 komada :-D
Nokia Efiftyone

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Heheheheh, evo stizu za pola sata :):):):) :lol: :lol: :lol: :lol:
Smederevski i tako to.

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

coa89 napisao:sigurno bi i neki WP meni zavrsavao poslove cak vise od toga (mozda padne i neka Lumia) :)
Pogledaj ti malo prijatelju te Lumie detaljnije i uzećeš jednu sigurno :D
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Gledam ih ja druze vec poodavno ali mi nekako rizičo da dam tolike pare za nešto što nisam nikad koristio :)
Smederevski i tako to.

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Challenge »

Ali ti nije rizično da daš za drugi sistem (Android), koji takođe nisi nikad koristio? Čudna logika. Nego, u potpisu ti stoji note 2 i note 3?

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Odakle znas majke ti da nisam koristio Android. Nemam telefon sa Androidom ali ima moja devojka pa mogu kad hocu da se igram sa njim i vidim sta i kako, ima i brdo mojih drugova sa Androidom pa sam mogao satima da se zezam sa fonovima dok WP nisam uopste cackao osim u radnjama na 5-10 min, u potpisu stoji Note2,3 zato sto mi se svidjaju Note serije i zato sto imam para da izdvojim za Note 2, u obzir dolaze i (One M7, Z1...) ali napomenuo sam da nisam zakleti Andoidas, sto se tice WP po meni best fon je Lumia930 i bez razmisljanja bi je uzeo ali nema se para za to :(.
Smederevski i tako to.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Mislim da tebi ne igra neku ulogu da li je android ili WP bar zbog tog kako ces koristiti telefon, ni jedan ni drugi sistem ne drze cenu pogotovo kad su polovni, tako da neces bas ni zaraditi na njima ako budes prodavo kasnije. WP tj Nokia ima bolju izradu, i za tih 300 eur mozes uzeti lumia 1020 imat ces super kameru i odlican telefon sa vrhunskom izradom koja ne skripi kako kod vecine android proizvodjaca :D Plus i nokia ima super navigaciju

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Challenge »

Zaključak je izveden iz toga što si sam napisao u uvodnom postu da posle pet godina korišćenja modela telefona koji nije smart želiš nešto novo. Igrao sam se i ja sa tuđim ajfonom 5 i 5s, ali to još uvek ne znači da poznajem taj sistem. Ipak, ako ti veruješ da je to dovoljno, dopada ti se, pa još posebno Note 2, nema potrebe da se dalje mučiš, to je odličan izbor. Svako ko ti kaže da Note 2 nije dobar, nema pojma o onome o čemu priča.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Znam Challenge ali bas zbog toga sto nisam kupio telefon 5 god sada ne znam sta da uzmem jer nisam od tipova koji menjaju svake godine telefon, kupim telefon i 5 godina ne diram, ja ne znam za neki telefon sada za 300 evra a da nje Android, WP...a i nije to ni bitno, jos malo i stizu pare a ja i dalje na slatkim mukama :),LOL, mora da se presece i tacka, ovako samo sve vise i vise opterecujem sebe :),LUmia 1020 je i za mene extra fon e sad ne znam sto se tice kamere koliko bi drzala sa par poruka dnevno i par poziva, bez neta, igrica itd itd, samo to.
Smederevski i tako to.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Lumia 1020 ima dobar hardver tako da ce verovatno jos dugo dobijati updejt zvanicni, dok kod ostalih androida jedino custom romova ce biti, dok ovi fabricki dobiju jedan updejt ili ni jedan

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od coa89 »

Slavisa da li se sa L1020 dobija cena-kvalitet,sa Androidom mozes da se igras koliko hoces sto se tice romova ali to je samo za zahtevne korisnike u koje ja ne spadam :), kad bi L1020 imao 5" bio bi savrsen za mene.
Smederevski i tako to.

Odgovori