Samsung Tab Pro 8.4 3g ili Tab 4 8.o 3g
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Samsung Tab Pro 8.4 3g ili Tab 4 8.o 3g
Naime u dilemi sam bas bas…
Treba mi tablet i to 3g razmisljam se izmedju ova dva… posto imam vec Note 3 a dva fona sam vec prodao, ostao mi je jos LG G Pad 8.3 i njega planiram da prodam.
I da ostanem na Note 3 i na jednom tabletu sa 3g…
U pitanje dolazi samo Samsung…
Pro tablet je mnogo kompletniji od tab 4… ali eto opet se razmisljam uopste koji da uzmem… stvar je u tome da zelim dobar tablet koji ce da mi sluzi i kao telefon kad sam u Srbiji na odmoru ,to jest vise da delio internet na svoj Note 3 .
Poenta svega… hocu da imam samo dva uredjaja koja ce da ispune sve ono sto mi treba ,za sada je note3 odlican… i sad jos neki 3g tablet…
Svaka sugestija je dobro dosla ili neka kombinacija koja je najbolja… zahvaljujem…
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6240
Treba mi tablet i to 3g razmisljam se izmedju ova dva… posto imam vec Note 3 a dva fona sam vec prodao, ostao mi je jos LG G Pad 8.3 i njega planiram da prodam.
I da ostanem na Note 3 i na jednom tabletu sa 3g…
U pitanje dolazi samo Samsung…
Pro tablet je mnogo kompletniji od tab 4… ali eto opet se razmisljam uopste koji da uzmem… stvar je u tome da zelim dobar tablet koji ce da mi sluzi i kao telefon kad sam u Srbiji na odmoru ,to jest vise da delio internet na svoj Note 3 .
Poenta svega… hocu da imam samo dva uredjaja koja ce da ispune sve ono sto mi treba ,za sada je note3 odlican… i sad jos neki 3g tablet…
Svaka sugestija je dobro dosla ili neka kombinacija koja je najbolja… zahvaljujem…
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6240
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Samsung Tab Pro 8.4 3g ili Tab 4 8.o 3g
Je l ima onaj novi Galaxy Tab S u 3G varijanti, ili kako se već zove? Mislim da je medju najboljim tabletima na tržištu trenutno, ako ne i najbolji. 

- bata bogdan
- Banned
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Da, tek što se pojavio, sigurno će mu biti paprena cena, nego nisi naveo finansijsko ograničenje pa ja reko da spomenem najbolje. 

Ja imam od aprila Tab 8.4 LTE (crne boje) i mogu da kazem sve najbolje o njemu.
Sa 2GB rama tablet leti, zadnju kameru ne koristim ali je ok, dok je prednja pun pogodak (2mpix). Sve aplikacije tera lako dok je npr mojoj gospodji pravo uzivanje da igra Minione na 2560px rezoluciji. Ekran uopste je sjajan.
E sad, po meni definitivno najveci benefit ovog tableta sem ekrana jeste multi-tasking sa deljenjem ekrana i pop-up (floating) prozorima. Gotovo ne prodje dan da ovo ne koristim.
Izrada je takodje super. Lagan je i lako se drzi u jednoj ruci. Pozadina je kao na Note 3 (faux lether).
Imao sam prilike da koristim i Tab 4 i mogu da kazem da ova dva tableta iako slicna po svemu ostalom ne mogu da se porede. Logicno, Pro serija je premium dok je Tab 4 vise mid-range za prosecnog korisnika sa prosecnom cenom.
Sve u svemu, sve preporuke za Tab Pro.
Sa 2GB rama tablet leti, zadnju kameru ne koristim ali je ok, dok je prednja pun pogodak (2mpix). Sve aplikacije tera lako dok je npr mojoj gospodji pravo uzivanje da igra Minione na 2560px rezoluciji. Ekran uopste je sjajan.
E sad, po meni definitivno najveci benefit ovog tableta sem ekrana jeste multi-tasking sa deljenjem ekrana i pop-up (floating) prozorima. Gotovo ne prodje dan da ovo ne koristim.
Izrada je takodje super. Lagan je i lako se drzi u jednoj ruci. Pozadina je kao na Note 3 (faux lether).
Imao sam prilike da koristim i Tab 4 i mogu da kazem da ova dva tableta iako slicna po svemu ostalom ne mogu da se porede. Logicno, Pro serija je premium dok je Tab 4 vise mid-range za prosecnog korisnika sa prosecnom cenom.
Sve u svemu, sve preporuke za Tab Pro.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
stevanj, koliko traje baterija, obzirom da je 4800mAh?
Iskreno da ti kazem, nisam ga koristio toliko u smislu da ga skinem sa punjaca pa dok se ne isprazni. Ali sa nekom normalnom upotrebom punim ga svakih 2-3-4 dana, zavisno koliko se koristi.
Na stand-by baterija se minimalno prazni.
Na stand-by baterija se minimalno prazni.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koliko sati imaš upaljenog displeja? Možeš li da uđeš u podešavanja i ovako da prikažeš?
viewtopic.php?f=2&t=25775&start=820
viewtopic.php?f=2&t=25775&start=820
Trenutno stanje: 44%
23s 21m 43s na bateriji
Ekran 63% - 6s 25m 22s
Osvetljenje je inace na pola.
23s 21m 43s na bateriji
Ekran 63% - 6s 25m 22s
Osvetljenje je inace na pola.
- bata bogdan
- Banned
@stevanj...da li postoji bilo kakav lag...da zastuca malo npr kad otvaraš galeriju...jer sam čitao neke recenzije na amazon.de...kod nekog ima tog nekog lag - a kod nekog ne!
Huawei
Nisam nesto primetio da kuca niti bilo sta drugo.
Npr sporije ucita ako u folderu imam 200 fotki (delic sekunde) dok npr u folderima sa 50 fotki ucita trenutno. Ovo isto primecujem i na S4 i S5 tako da mislim da ovo nije specificno samo za ovaj tablet.
Inace komentare na Amazonu ne uzimaj u previse u obzir jer gomila recenzija koje sam ja procitao na US, UK i DE Amazonu nema veze sa mozgom.
Ja sam pre kupovine tablet probao u jednoj radnji preko i na kraju ga kupio.
Npr sporije ucita ako u folderu imam 200 fotki (delic sekunde) dok npr u folderima sa 50 fotki ucita trenutno. Ovo isto primecujem i na S4 i S5 tako da mislim da ovo nije specificno samo za ovaj tablet.
Inace komentare na Amazonu ne uzimaj u previse u obzir jer gomila recenzija koje sam ja procitao na US, UK i DE Amazonu nema veze sa mozgom.
Ja sam pre kupovine tablet probao u jednoj radnji preko i na kraju ga kupio.
- bata bogdan
- Banned
Fora je u tome da ga ovde nema ni mediammarkt a ni saturn...čudno ali eto nema...imaju samo ove tab 4 itd itd...
Reci mi posto si koristio oba tableta i pro i tab 4...normalno da je pro bolji itd...ali u samom radu itd...Kakva je razlika ...tvoj utisak...?
Reci mi posto si koristio oba tableta i pro i tab 4...normalno da je pro bolji itd...ali u samom radu itd...Kakva je razlika ...tvoj utisak...?
Huawei
Cudi me da nema u MM posto sam pre 15 dana video u MM u Solunu da ima a obicno onda ima svuda. Cak ga ima i u Srbiji u CT i Samsungu.
S obzirom da sam prvo probao Pro, moj utisak je da kao da predjes sa S4/5 na S2. Znaci radi posao ali utisak skroz drugaciji. Tab 4 je ok, dok je Pro klasa. Opet kazem, kad vidis 2560px ekran na Pro verziji, pa probas multi-tasking itd.
Ako planiras da izdvojis pare, kupi Pro, em je bolji em je bolja investicija.
Inace gorepomenuti Tab S 8.4 moze da se kupi u EU za 480e wifi i 580e LTE, dok je Tab Pro 8.4 kod nas 397e LTE. Razlika je u 1GB rama, ekranu SuperAmoled (neprimetna razlika) i malo lepsem izgledu S verzije. Sem toga apsolutno nista a cena 180e veca.
S obzirom da sam prvo probao Pro, moj utisak je da kao da predjes sa S4/5 na S2. Znaci radi posao ali utisak skroz drugaciji. Tab 4 je ok, dok je Pro klasa. Opet kazem, kad vidis 2560px ekran na Pro verziji, pa probas multi-tasking itd.
Ako planiras da izdvojis pare, kupi Pro, em je bolji em je bolja investicija.
Inace gorepomenuti Tab S 8.4 moze da se kupi u EU za 480e wifi i 580e LTE, dok je Tab Pro 8.4 kod nas 397e LTE. Razlika je u 1GB rama, ekranu SuperAmoled (neprimetna razlika) i malo lepsem izgledu S verzije. Sem toga apsolutno nista a cena 180e veca.
- bata bogdan
- Banned
Bio opet u MM i dobili ga...ono je prava sprava...fino mnogo izgleda ...bas je ono woowwwwww osecaj...mislim na tab pro 8.4....
Neću da zurim...razmišljam se još oko svega...prvo još da prodam moj lg g pad...i onda će da padne neka kupovina...
Hvala ti ...lepo je čuti utiske iz prve ruke od nekog ko već koristi pomenuti tablet
Neću da zurim...razmišljam se još oko svega...prvo još da prodam moj lg g pad...i onda će da padne neka kupovina...
Hvala ti ...lepo je čuti utiske iz prve ruke od nekog ko već koristi pomenuti tablet
Huawei
stevanj, kakav je u odnosu na ipad? 

Ipad mini air koji moja zena koristi po meni nije nista posebno. Kvalitet izrade jeste na strani ipada ali sve ostalo je na strani Taba odnosno androida. Mada planiramo da ga prodamo jer gospodja non stop koristi Tab.
Vise je to iOS vs Android. Ja licno nisam ljubitelj iOS-a tako da je suvisno komentarisati. U svakom slucaju, ugodjaj koji imam na Tabu je daleko bolji nego na iPad-u.
Vise je to iOS vs Android. Ja licno nisam ljubitelj iOS-a tako da je suvisno komentarisati. U svakom slucaju, ugodjaj koji imam na Tabu je daleko bolji nego na iPad-u.
stevanj, hvala.Samo jos kako stoji Tab s brojem aplikacija i igrica?
Imas YT pa mozes videti sta te zanima. Igrice ne igram tako da ne znam.
- bata bogdan
- Banned
Odluka je definitivno pala...uzimam tab pro 8.4 sa 3g i to u crnoj boji. Ko sto sam pisao čekam samo još da lg g pad prodam ...vec je na ebay.de...
I to je to onda...nadam se da ću jedan duži period biti miran sa note3 i ovim 3g tabletom...
Evo i test uopšte onako radi poredjenja...note3 i tab pro 8.4
http://m.youtube.com/watch?v=pLNbHf4qnWI
I to je to onda...nadam se da ću jedan duži period biti miran sa note3 i ovim 3g tabletom...
Evo i test uopšte onako radi poredjenja...note3 i tab pro 8.4
http://m.youtube.com/watch?v=pLNbHf4qnWI
Huawei
Prava odluka. Realno, za ove pare mozes i ipad air ali s'obzirom da si vec na androidu, ios bi te smorio 'za sve pare'.
Samo kupis i book cover futrolu ili neku silikonsku + hard case (Hama npr) i miran si. Inace Samsung je vec izbacio 3 update-a za 4.4.2 tako da ako planiras da rutujes, nemoj ga azurirati. Za root koristi Towelroot (ne aktivira Knox flag).
Samo kupis i book cover futrolu ili neku silikonsku + hard case (Hama npr) i miran si. Inace Samsung je vec izbacio 3 update-a za 4.4.2 tako da ako planiras da rutujes, nemoj ga azurirati. Za root koristi Towelroot (ne aktivira Knox flag).