Sta umesto xperie T ?
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Sta umesto xperie T ?
E ovako, resio sam da menjam moju xperiu T, dajem nju i oko 120 e za drugi telefon, sta se moze uzeti za te pare? Bitno mi je da je bolji od XT... takodje mi je bitan ekran (velicina ekrana preko 4.6 inca) performanse, kao i kvalitet izrade.. za sada sam najbilzi uzimanju HTC one.
Re: Sta umesto xperie T ?
Koliko planiras da das novca nism te razumeo
Kad vec pominjes one,onda preko 300e. 

Ja mislim da u toj kombinaciji ne dobijas toliko vise koliko para vise dajes. Ne znam za koliko mozes da prodas T ali evo sad razmisljam, sta mozes da uzmes...S4 mini i ZR otpadaju zbog ekrana (a i nisu mnogo bolji), lumiu 920/925 sigurno neces, mozda nadjes Nexus 5 ili G2 za 280 evra...
Kao sto Coni rece,za 290eura uzmi Nexus 5 ili LG G2 .
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Na koju foru da mu neko da LG G2 za taj telefoni i 120 evra? Jedino ako je Sony nov, a pretpostavljam da je star bar pola godine. Jedino da menjaš i doplatiš tu sumu za polovan M7 star pola godine i više, ili za nov Xperia Z ili ZL, ali pitanje je da li ćeš naći drugu stranu koja bi htela tvoj telefon.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pretpostavljam da je mislio na to da ga proda i doda 120€. U svakom slučaju će tako bolje proći nego da radi samo zamenu uz doplatu.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Uzmi Z,ZL ili ZR provereno dobri telefoni,jaci hardverski dosta od XT,imaju redovne apdejtove.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ma kupi nexus 5 ima odlican gpu... Ima mc5 da ti radi bez laga 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ako ti je mnogo bitan izgled fona onda idi na sony XZ...telefon super radi...mada baterija mu nije jača strana a ni baš kamera nije toliko dobra...ok je, ali sam ja lično više očekivao od kamere...inace fon radi perfektno i bar ja nisam imao nikakvih bagovanja itd...i dalje tvrdim...serija z i naslednici su po izgledu najlepši telefoni...
Huawei
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Azimuth, U pravu si tako sam planirao, da prodam xperiu T i da dodam jos 120 €.
U obzir dolaze samo android telefoni, bilo koji proizvodjac osim samsunga... od nexus 5 odbija me baterija..
U obzir dolaze samo android telefoni, bilo koji proizvodjac osim samsunga... od nexus 5 odbija me baterija..
-
Uzmes lepo ZR novu za 240 evra,isti ekran kao XT,,ali jaci hardver,gurace sve zive igrice koje ukljucis,odlicna kamera,bolja od XZ,jaka baterija,vodootporan. 

ne bih se ja oduševljavao tim sonijima, naročito zato što cela z serija ima lošije kamere od xt. ni ekrani, ni baterije, ništa nije mnogo bolje od t.
ako su po nečemu i bolji, uglavnom su u pitanju male razlike, i svi su već "stari" modeli.
ako već razmišljaš o nexusu, on je daleko bolji izbor.
ako su po nečemu i bolji, uglavnom su u pitanju male razlike, i svi su već "stari" modeli.
ako već razmišljaš o nexusu, on je daleko bolji izbor.
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
One (kameru nisi naveo).Bandicoot napisao:takodje mi je bitan ekran (velicina ekrana preko 4.6 inca) performanse, kao i kvalitet izrade.. za sada sam najbilzi uzimanju HTC one.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Kamera mi nije bas nesto vazna, bitnija mi je baterija nego kamera, ali mi je najvaznije da imam razloga sa XT da predjem na odredjeni model telefona, bitno mi je da je u svemu bolji od XT osim kamere.
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Na One se nećeš proslaviti sa baterijom (bolje zaobiđi, dobio bi sjajnu izradu i fantastičan zvuk, ali bateriju dobru ne, sad možda je tebi ok ali meni ne). Sa te strane je mnogo bolji G2 (baterija stvarno ne samo što je monstrum već dosta drži, dobro je optimizovano), ali on nema izradu koju tražiš, znači ili ili. Za slične pare imaš i većeg brata od G2, to je G Pro 2 (nov oko 330e, u većini stvari je bolji od G2, ali je i veći baja, on je u klasi note 3). Ako hoćeš i dobru izradu, vrhunski displej, sjajnu kameru... nokia 1520, bolju bateriju i displej na nekom mob ne videh, izrada takođe odlična (lg i samsung plastika ovde nema šta da traži). Rezime što se tiče baterije, najbolju imaju 1520, G2, note 3, S5... takođe i sa Z1 imaš sve što si naveo, ali ne znam da li te smorio njihov UI pa nećeš zato ponovo Sony (ja tako posmatram Z2, nekako zaszatero UI za tu klasu, mislim na izgled, ne funkcije).
Ako ti nije bitna veličina displeja možda da probaš 4s, on je manje para (lako se prodaje ako ti se ne svidi ios ili manji ekran), imaš sjajnu izradu, zvuk na sluškama, kameru, ios 8 dobija... jedino baterija je u klasi možda kao XT.
Ako ti nije bitna veličina displeja možda da probaš 4s, on je manje para (lako se prodaje ako ti se ne svidi ios ili manji ekran), imaš sjajnu izradu, zvuk na sluškama, kameru, ios 8 dobija... jedino baterija je u klasi možda kao XT.
-
Pa on ako proda maksimum 140 xperiu t i doda 120 koliko rece ima ukupno 260.Za 260 mozes da uzmes ocuvan S4 i9505,G2 ne znam dal mozes da nadjes za te pare.Ako gotivis Sony uzmi XZ ili neki slicni,ima za te pare nov cak.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bandicoot, Ako su ti bitne preformanse, kvalitet izrade i ekran od 5 inča, onda je Nexus 5 odlično rešenje, a pritom savršeno se uklapa u budžet. No, N5 nema baš ekstra bateriju, a ako je trajanje iste broj jedan na listi prioriteta onda nema boljeg izbora od G2, jeste malo skuplji, ali negde mora kompromis da se napravi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Izgleda da cu morati da sacekam sa zamenom telefona, zadesio me neki maler, tako da ce ovih 120 € a mozda i vise otici na drugu stranu.